Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Wat te doen tijdens de herfstvakantie? Een dag ravotten? Een heus kunstwerk maken? Een dag vol sport? De jeugddienst van Houthulst biedt terug leuke activiteiten aan. Het programma komt binnenkort …
Meer lezen
 
De fotozoektocht is samen met de bebloemingsactie van de Merkemse voortuintjes, de voorbereidende activiteit in het kader van Dorp in de kijker. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { …
Meer lezen
 
Ter gelegenheid van haar 40-jarig bestaan richt fotoclub Fodiak Klerken een fotowedstrijd in voor alle inwoners van Houthulst. Het onderwerp van de foto's is vrij. De wedstrijd loopt van 1 september …
Meer lezen
 
Op de Belgische militaire begraafplaats van Houthulst liggen 1723 Belgische en 81 Italiaanse doden begraven. Deze begraafplaats werd na 1923 (na ruiming van springstoffen en bij het begin van de herbe…
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 10 workshops onder begeleiding van twee techniekcoache…
Meer lezen
 
Cultuuroverleg IJzervallei (de intergemeentelijke samenwerking tussen Alveringem, Diksmuide, Houthulst en Lo-Reninge) lanceert vier erfgoedtochten voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Ben je geboeid d…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 12 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 6 …
Meer lezen
 
De tocht is 9 km lang en start aan 19e linieplein, westbroekstraat 1, herken 28 foto's zoek een oplossing voor 17 vragen. Je kan de tocht in verschillende fasen doen. De formulieren kan je kopen bij v…
Meer lezen
 
Een voedselbos of eetbare bostuin is een productief bos met eetbare, meerderjarige gewassen. Het is geen natuurlijk bos, maar ook geen boomgaard. Voedselbossen, met permacultuur als basisgedachte, zij…
Meer lezen
 
Het Bakelandtmysterie Langemark-Poelkapelle
Doe mee aan de zoektocht waar zelfs de route zoek is. In ware escape room stijl ga je op zoek naar de oplossing van 18 raadsels die je op die manier de juiste weg tonen. Maar wees op je hoede voor rov…
Meer lezen