Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 10 workshops onder begeleiding van twee techniekcoache…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 12 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 6 …
Meer lezen
 
Sundahls stem is schuurpapier voor uw ziel. De woorden – nu eens gepreveld, dan weer geschreeuwd – zijn stof voor een tweede beluistering. En een derde. Glad moet glad. Hun sound wordt gekenmerkt…
Meer lezen
 
Leer om op een artistieke manier pompoenen te snijden en versieren. Maak jouw eigen leuke Jack 'O' Lantern voor Halloween. Deze workshop is voor kinderen (met volwassen begeleiding). De volwassen bege…
Meer lezen
 
Marco Wagner, geboren in Brazilië, heeft heel wat van de wereld gezien in zijn leven. Zijn eerste gitaar kreeg hij op 9-jarige leeftijd en als 16-jarige stond voor het eerst als flamencogitarist op e…
Meer lezen
 
Jaarlijkse fuif van KLJ Merkem
Meer lezen
 
We verwelkomen de lieve Sint in Klerken dit jaar. Maar waar is Sint-Maarten? Samen met je ouders of vrienden gaan we op zoektocht. Enkel door te slagen in de opdrachten en met een goeie speurneus,…
Meer lezen
 
We nodigen je met plezier uit in onze bibliotheek om te genieten van een verhaaltje. Voor kinderen tussen vier en zes jaar met één ouder of grootouder. Aansluitend voorzien we een leuke, kleine acti…
Meer lezen
 
Iedere vrijdag kun je in het lokaal dienstencentrum terecht om een kaartje te leggen of voor een gezelschapsspel.
Meer lezen
 
W.O. I - Oorlogsmuziek - Protestsongs vroeger en nu Honderd jaar W.O. I, dat is honderd jaar van zoeken naar waarom en betekenis geven, honderd jaar verwerken en lessen trekken, wonden likken en litt…
Meer lezen