Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Het Oldtimermuseum bevat een unieke collectie van 95 auto's vanaf 1899 tot in de jaren '70 plus een twintigtal oude moto's. Alles is mooi gedecoreerd met enkele oude reclameborden alsook mannequinpop…
Meer lezen
 
ZEEnomenaal De Panne
In deze tijdelijke expo duik je naar de donkerste hoeken van de Noordzee op zoek naar die vreemde zeebeesten. Maak kennis met de maanvis, de zeeduivel en zelfs een koraal uit de Noordzee. In deze tijd…
Meer lezen
 
 'n Abri van Sainte Marie is een volkse komedie gebracht door kaarten verkoop op zaterdag 4/11 van 9h tot 12h ( vanaf 13h30 op tel. op nr. 057446331 )
Meer lezen
 
De Eerste Wereldoorlog woedt volop en maakt een eind aan het leven van talloze jonge mannen. Wanneer de kerst aanbreekt, gebeurt er echter iets volkomen onverwachts. Die nacht worden de levens gevolgd…
Meer lezen
 
Vijf jaar na het schitterende ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ is Martin McDonagh terug met wellicht zijn beste film tot nog toe. Colin Farell en Brendan Gleeson bewaren perfect het eve…
Meer lezen
 
Elk jaar vieren we de verjaardag van Talbot House op 11 december. Alle Toc H lampen over de hele wereld worden aangestoken en vormen samen de World Chain of Light. We verwelkomen jullie tussen 20u en …
Meer lezen
 
Winter in Poperinge sluiten we af op zondag 7 januari met een feestelijke en gratis nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van Poperinge. Tijdens de nieuwjaarsreceptie heffen we het glas op 2024 en kri…
Meer lezen
 
Na de doortocht vaneen storm kloppen een paar paters aan bij het klooster van de zusters Preutalinen.Moeder overste besluit het duo onderdak te geven, op voorwaarde dat men zichhoudt aan het spreekver…
Meer lezen
 
Yggdrasil - Onzichtbaar LandschapDit is één van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaar: Robin UzeelRegionaal Landschap Westhoek www.rlwesthoek.be Catalogus beschikbaar via https:/…
Meer lezen
 
Hotel op Stelten. Langemark-Poelkapelle
De toneelvereniging 't Schijnwerpertje brengt : Hotel op stelten. Klucht in 2 bedrijven door Anthony Marriott en Bob Grant. Vertaling Jozef Bossaerts. Regie Luc Callewaert. Dokter Uytenhoven arrive…
Meer lezen