Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
'Klein Engeland, The Secret War Museum' dompelt je met zijn unieke collectie helemaal onder in de geheime oorlog van het verzet. Stap in de wereld van de jaren '40, doorzoek de kamers, voel, proef en …
Meer lezen
 
Kom genieten van een spetterend vuurwerk op het strand van Sint-Idesbald.
Meer lezen
 
Kom het spetterende vuurwerk bewonderen!
Meer lezen
 
Kerstfeest. Benieuwd? We houden de rest nog even geheim...
Meer lezen
 
Terra porcorum stelt voor prikkeldraad over verlies,loslaten en liefde
Meer lezen
 
Rennen, springen, vallen, opstaan en weer doorgaan tijdens Kermis Kids! Op zaterdag 10 juni vindt Kermis Kids plaats in Koksijde-Dorp. Van 10.30 tot 18 uur, kunnen de kinderen zich uitleven op de ver…
Meer lezen
 
We trekken dit jaar met de Rangerclub naar Koksijde om het strand op te ruimen! Wij voorzien grijpers en vuilniszakken en dan ruimen we samen al het vuilnis op dat we kunnen vinden. Zo vermijden we af…
Meer lezen
 
Zing mee met toppers van vroeger en nu. Aansluitend is er een prachtig vuurwerk.
Meer lezen
 
Met optredens van Piet Piraat (18 uur), 2 Fabiola (19 uur) en Jaap Reesema (20 uur)
Meer lezen
 
Op vrijdag 25 augustus 2023 organiseert de netwerkorganisatie ANTW4WVL de derde editie van K9-Day. Tijdens dit spectaculair en bovendien gratis evenement staan de hondengeleiders van verschillende vei…
Meer lezen