Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Poppenspeler/verteller Herwig De Weerdt doet met zijn Poppenkast Plaisance deze keer de Papaverwijk in Langemark aan. De voorstellingen zijn gratis bij te wonen. Je hoeft niet te reserveren, tenzij d…
Meer lezen
 
Steenakkermolen Langemark-Poelkapelle
Al aan het einde van de 14de eeuw stond op deze plaats een Steenakkermolen. In W.O.I ging hij in vlammen op. Ter vervanging werd in 1923 de 'Kruisbergmolen' uit Pittem, gebouwd in 1790, naar hier over…
Meer lezen
 
Familiale Gezinsbond QUIZ Langemark-Poelkapelle
Familiale Gezinsbond QUIZ. Start om 20u00 stipt. Deuren open om 19u15. Iedereen prijs. Deelnemen kan per ploeg van max. 4 spelers. Inschrijven kan door 18 euro te storten op rekening BE93 6528 2734 06…
Meer lezen
 
Inmaken? Dat doe je toch zelf … Langemark-Poelkapelle
Ben je ook zo enthousiast van al die lekker gevulde potjes met groenten, chutney, … Dan ben je van harte welkom om een workshop te komen volgen. In de workshop “Inmaken” gaan we specifiek in op …
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 10 workshops onder begeleiding van twee techniekcoache…
Meer lezen
 
KLAPZ! Avond met E.Ros Langemark-Poelkapelle
Hoe opwindend is de zoom van een badpak? Kan een frigide keizerin seksueel gered worden? Voor Evi is erotiek meer dan verhitting van bepaalde zones; het is een spel tussen de mythische minnaars Psy…
Meer lezen
 
Tocht langs de talrijke plaatsen waar WO I in alle hevigheid woedde. Stille getuigen van dit gruwelijk geweld zijn de vele gedenktekens, begraafplaatsen en monumenten langs de landelijke wegen en drev…
Meer lezen
 
De Duitse militaire begraafplaats in Langemark is een van de 4 Duitse verzamelbegraafplaatsen in België. Deze begraafplaats wordt ook wel het ‘Studentenfriedhof’ genoemd. Een aantal jonge Duitse …
Meer lezen
 
Guynemer Monument Langemark-Poelkapelle
In het centrum van Poelkapelle vind je het Guynemer monument, als eerbetoon aan de Franse piloot Georges Guynemer. Hij is met 53 overwinningen terecht een pionier in de oorlogsluchtvaart. Op 11 septem…
Meer lezen
 
Agroreis Zwitserland Langemark-Poelkapelle
De Landelijke Gilde van Langemark trekt naar de hoge bergen in Zwitserland. Dit wordt een top reis vol hoogtepunten met gevarieerde uitstappen in de prachtige bergwereld van Centraal-Zwitserland. Een …
Meer lezen