Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Piepjonge oortjes Langemark-Poelkapelle
Voorleesuurtjes voor kinderen van het tweede en derde kleuter op woensdagen, telkens vanaf 14u30, in de bib van Langemark-Poelkapelle. Woensdagen: 14 september, 12 oktober, 9 november, 14 december, 11…
Meer lezen
 
Steenakkermolen Langemark-Poelkapelle
Al aan het einde van de 14de eeuw stond op deze plaats een Steenakkermolen. In W.O.I ging hij in vlammen op. Ter vervanging werd in 1923 de 'Kruisbergmolen' uit Pittem, gebouwd in 1790, naar hier over…
Meer lezen
 
CONTRAST Langemark-Poelkapelle
expo - gratis - Kunstkring2010LP
Meer lezen
 
Gin Belet?! Katrien Verfaillie Langemark-Poelkapelle
Op vrijdag 7 oktober zijn we te gast bij Annelies Devlieger en Fien Hauspie in Stadensteenweg 24 in Langemark-Poelkapelle. Voor dit optreden krijgen we Katrien Verfaillie over de vloer. In 2020 tijd…
Meer lezen
 
Ter voorbereiding van de aanleg van een nieuwe Fluxys-aardgasleiding werd in 2014-2016 een traject van maar liefst 80 km archeologisch onderzocht, van Alveringem tot Maldegem. Een volledige doorsnede …
Meer lezen
 
Guynemer Monument Langemark-Poelkapelle
In het centrum van Poelkapelle vind je het Guynemer monument, als eerbetoon aan de Franse piloot Georges Guynemer. Hij is met 53 overwinningen terecht een pionier in de oorlogsluchtvaart. Op 11 septem…
Meer lezen
 
De Duitse militaire begraafplaats in Langemark is een van de 4 Duitse verzamelbegraafplaatsen in België. Deze begraafplaats wordt ook wel het ‘Studentenfriedhof’ genoemd. Een aantal jonge Duitse …
Meer lezen
 
Femma Daguitstap Brussel Langemark-Poelkapelle
9 mei nemen we met veel plezier onze leden en niet leden mee op de dagreis richting Brussel. Wij voorzien een uitstap naar het VRT gebouw en gaan live in de uitzending van BLOKKEN. Nadien gaan we Brus…
Meer lezen
 
Femma Fotozoektocht Langemark-Poelkapelle
Maak kans op een van de hoofdprijzen van de fotozoektocht. Dit is voor jong en oud. We wandeltocht een 4 km doorgeen Poelkapellen. We voorzien een ijsje en nadien kan er en nog een braadworst gegeten…
Meer lezen
 
Poelcapelle British Cemetery Langemark-Poelkapelle
Deze begraafplaats in Poelkapelle is de derde grootste Commonwealth begraafplaats in de Westhoek. Poelcapelle British Cemetery ontstond pas in 1919. Ongeveer 7500 soldaten zijn hier begraven. Een groo…
Meer lezen