Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Workshop coctails maken ism Rocktailz workshop coctailz maken. 6 proevertjes + 1 coctail of mocktail inschrijven kan via het inschrijvingsformulier die je terugvind op de website ' Gezinsbond Houthul…
Meer lezen
 
Op deze dag willen we de Gezinsbond in de kijker zetten en organiseren we met Gewest Diksmuide een gezinsdag waar ALLE gezinnen welkom zijn. We zorgen voor een toffe locatie met leuke activiteiten vo…
Meer lezen
 
September is de maand van elke sportclub in Groot-Houthulst. Tal van clubs zetten hun deuren open en bieden gratis initiaties aan. Het moment bij uitstek om kennis te maken met een nieuwe sport!
Meer lezen
 
Is je kleuter klaar om te fietsen en weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Wil je graag zelf jouw kapoen begeleiden zodat je trots van op de eerste rij kan meemaken hoe hij of zij een waar fietsd…
Meer lezen
 
Nieuw parcours! Wandeling langs de landelijke wegen rond de deelgemeente Merkem met prachtige zichten.
Meer lezen
 
Iedere vrijdag kun je in het lokaal dienstencentrum terecht om een kaartje te leggen of voor een gezelschapsspel.
Meer lezen
 
Een naamsteen markeert in Merkem de site Drie Grachten. Hier zijn geen blijvende restanten van WO I aanwezig, maar in 1914-1918 stond op deze plek een belangrijke voorpost. In november 1914 vochten Fr…
Meer lezen
 
Zoek samen met onze nieuwe mascotte de weg naar Kasteel 'Cornwall' door een doolhof van meer dan anderhalve km. Voor jong en oud. Een super toffe uitstap vol familieplezier!
Meer lezen
 
Tijdens de rondleiding door de tuin van de Groene Hemel staan we stil bij het effect van de klimaatopwarming. Wat zijn de gevolgen voor (klein)fruit- en groenteteelt? Moeten we meer water geven dan vr…
Meer lezen
 
Wanneer boswachter Bruno 's ochtends door het Vrijbos wandelt, maken de dieren heel veel kabaal. Er is duidelijk iets niet pluis. Emma de eekhoorn zoeft in paniek van boom tot boom en slaat alarm bij …
Meer lezen