Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Botsen met auto's of eendjes vissen... dat mag alleen op de kermis!Kom samen met je (klein)kinderen naar de kermis en maak leuke herinneringen voor later. Oliebollen eten, de draaimolen. Eendjes visse…
Meer lezen
 
Oproep aan alle skaters: De ODK Skate Contest is terug op 3 augustus! Ben je klaar om je skills te tonen en te strijden om de titel? Op 3 augustus vindt de ODK Skate Contest plaats op de skateplaza in…
Meer lezen
 
Lekkere vishapjes, demo’s van ambachters, activiteit voor de kinderen én toffe livemuziek: de visserijfolkloreavonden staan de hele zomer garant voor de gezelligste vrijdagavonden! Onze ambachters …
Meer lezen
 
Lekkere vishapjes, demo’s van ambachters, activiteit voor de kinderen én toffe livemuziek: de visserijfolkloreavonden staan de hele zomer garant voor de gezelligste vrijdagavonden! Onze ambachters …
Meer lezen
 
Allen welkom op onze cultuurmarkt in Koksijde!
Meer lezen
 
Stel je voor: een nachtelijke hemel, bezaaid met fonkelende sterren. En dan, plotseling, barst een explosie van kleur en licht los. Het is vuurwerk, een betoverend schouwspel dat je ademloos achterlaa…
Meer lezen
 
Botsen met auto's of eendjes vissen... dat mag alleen op de kermis!Kom samen met je (klein)kinderen naar de kermis en maak leuke herinneringen voor later. Oliebollen eten, de draaimolen. Eendjes visse…
Meer lezen
 
Geniet van een dagje vol kinderplezier en muziek. Optredens: 18 uur: Lotte De Clerck 19 uur: Sergio 20.15 uur: Paul Michiels
Meer lezen
 
Feest in Wulpen! Heb je nog geen plannen tussen 19 en 21 juli 2024? Dan moet je zeker afzakken naar Wulpen voor het Wulps Weekend! De enthousiaste organisatoren van Wulpen Events hebben een fantastisc…
Meer lezen
 
Een tovershow voor kinderen is als een magisch avontuur waarin de grenzen van de werkelijkheid vervagen. De goochelaar verschijnt op het podium en begint zijn trucs. De kinderen kijken vol verwonderin…
Meer lezen