Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
25 jaar Tom Helsen, dat moeten we vieren! Tussen 1998 en heden bracht Tom Helsen maar liefst twaalf full-albums uit. Daar zaten ook een paar Nederlandstalige platen tussen, vandaar dat hij live een c…
Meer lezen
 
Na SOCRATES, MARX en SPINOZA komt filosoof en theatermaker Stefaan van Brabandt met het vierde luik in zijn theaterreeks rond grote filosofen. Geen monoloog, maar een dialoog deze keer. En wel tussen …
Meer lezen
 
Hans Cools Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de chiro, speeld…
Meer lezen
 
Geert Vandenbon (°1957) is van vele markten thuis. Toch neemt hij het liefst zijn gitaar op de schoot. Om eigen liedjes te schrijven en te spelen. Geert is een singer-songwriter die kiest voor het N…
Meer lezen
 
Wannes Cappelle, frontman van Het Zesde Metaal en pianist Nicolas Callot tourden de afgelopen jaren door heel Vlaanderen met liederen van Schubert en vervolgens Mozart, vertaald in het plastische en p…
Meer lezen
 
Tijdelijke tentoonstelling in het kader van ' Het Landschap Getuigt' In het Slessorium ontdek je hoe de Talbot House Padre Tubby Clayton ook na de oorlog zorg bleef dragen voor zijn Talbotousians. D…
Meer lezen
 
Tentoonstelling van siervogels met vogelbeurs op zaterdag van 9u tot 18u en zondag van 8u tot 12u.
Meer lezen
 
Op de site van de voormalige brouwerij en mouterij Sint-Joris kan je tegenwoordig de bruisende Kinderbrouwerij vinden. Naar aanleiding van de opening van een nieuw buurtsalon op de site, een nieuw spe…
Meer lezen
 
De kunst van Kate McCrickard is bevolkt met punks, skaters, prostituees, skeletten, magiërs, rokers en flirtende ‘drageurs’. Ze sleurt je mee met composities van buitelende lijnen en uitgesproken…
Meer lezen
 
Op zaterdag 25 november vindt het eerste DOENKER-festival plaats, een betoverend duister verhalenfestival vanaf zonsondergang. De duistere verhalen worden gebracht op unieke locaties in Koksijde-Oostd…
Meer lezen