Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Femma Daguitstap Brussel Langemark-Poelkapelle
9 mei nemen we met veel plezier onze leden en niet leden mee op de dagreis richting Brussel. Wij voorzien een uitstap naar het VRT gebouw en gaan live in de uitzending van BLOKKEN. Nadien gaan we Brus…
Meer lezen
 
Femma Fotozoektocht Langemark-Poelkapelle
Maak kans op een van de hoofdprijzen van de fotozoektocht. Dit is voor jong en oud. We wandeltocht een 4 km doorgeen Poelkapellen. We voorzien een ijsje en nadien kan er en nog een braadworst gegeten…
Meer lezen
 
Poelcapelle British Cemetery Langemark-Poelkapelle
Deze begraafplaats in Poelkapelle is de derde grootste Commonwealth begraafplaats in de Westhoek. Poelcapelle British Cemetery ontstond pas in 1919. Ongeveer 7500 soldaten zijn hier begraven. Een groo…
Meer lezen
 
Wij zorgen voor een aangepaste jenevertocht in Poeklapelle. Dit met nadien Pulled Pork en Karaoke Dit voor de de Femma leden van Poelkapelle. Ook niet leden kunnen hier aan deelnemen mits meerprijs.
Meer lezen
 
Gifgasroute met getuigeniszuilen Langemark-Poelkapelle
De 41 km lange 'Gifgasroute' brengt de fietsers naar alle belangrijke plaatsen die met de eerste gasaanval te maken hebben. Aan de hand van 8 getuigeniszuilen kunnen fietsers getuigenissen beluisteren…
Meer lezen
 
De leesgroep leest Paarse Hibiscus Langemark-Poelkapelle
De leesgroep leest 'Paarse Hibiscus' van Chimamanda Ngozi Adichie op Woensdag 5 Oktober '22 om 19u30, in de bib van Langemark-Poelkapelle De vijftienjarige Nigeriaanse Kambili is de dochter van een ri…
Meer lezen
 
Dinner & Dance Langemark-Poelkapelle
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand organiseert Munchenhof "Dinner & Dance" Een uniek concept met een combinatie van gezellig tafelen en dansen. Wij verwelkomen u vanaf 19u30 via de parking en ingang …
Meer lezen
 
Brunch & Dance Langemark-Poelkapelle
Elke 2e en 4e zondag van de maand organiseert Munchenhof "Brunch & Dance" Een uniek concept met een combinatie van gezellig brunchen en aansluitend dansen. Wij verwelkomen u vanaf 11u30 via de parking…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 4…
Meer lezen
 
Dit oorlogsverhaal uit Madonna brengt het verhaal van de Poolse piloot Malinowski die tijdens de Tweede Wereldoorlog een noodlanding maakt in Madonna en daarna een onwaarschijnlijk ontsnappingsverhaal…
Meer lezen