Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
ZICHT-en Heuvelland
 Deze prachtige eenmalige tentoonstellingsamengesteld door curator Christophe Dehaene op een unieke locatie is zeker eenbezoekje waard!Op deze expo kun je genieten van het werk van een tiental ku…
Meer lezen
 
Wie een tentoonstelling van Thomas Lohmann bezoekt is dadelijk gecharmeerd. Zijn portretten in lichtgrijs of zacht coloriet zijn bijzonder gracieus. Daarmee is de kous niet af. De vanzelfsprekende sch…
Meer lezen
 
De permanente tentoonstelling neemt je mee door de geschiedenis van Talbot House. Verschillende thema's zoals medische zorg, tijdverdrijf in de soldatenkampen en het bruisende leven in 'Klein Parijs' …
Meer lezen
 
Een nostalgische trip ‘down memory lane’… Deze tentoonstelling met enkele unieke stukken blikt terug op het verhaal van Expo 58, de wereldtentoonstelling in Brussel. Expo ’58 was het einde van…
Meer lezen
 
Blaublues Haringe is al jarenlang een vaste waarde in de bluesscène, en met enkel topnamen op de affiche van de 23ste editie worden straks opnieuw alle bluesregisters opengetrokken. Het festival open…
Meer lezen
 
In België heeft 1 op de 6 koppels met onvruchtbaarheid te kampen. Kinderen krijgen wordt iets technisch en medisch. Liefde, intimiteit en passie krijgen een heel andere insteek. In de kunsttentoonste…
Meer lezen
 
Als ultieme plaats om na te denken over oorlog en vrede zijn de militaire begraafplaatsen van de Westhoek en Noord-Frankrijk relevanter dan ooit. Op de Commonwealth begraafplaatsen wenst de Stone of R…
Meer lezen
 
fragile Ieper
'fragile' is een samentreffen van vier kunstenaars : Inge Decuypere, Isa D'hondt, Suleika Van der Jeugdt, Virginie Gheysens. Op hun eigen manier staat ieder van hen in verbinding met het fragiele, het…
Meer lezen
 
De audiogids leidt de jonge bezoekers naar 18 bijzondere haltes in het In Flanders Fields Museum. Zo komen de mooie verhalen achter de voorwerpen in het museum terug tot leven. De audiogids werd gesc…
Meer lezen
 
De relatie van de twee zussen Inger en Ellen wordt op de proef gesteld tijdens een langverwachte busreis naar Parijs. Wanneer Inger de groep verteld dat ze worstelt met psychische problemen, krijgen d…
Meer lezen