Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Wereldfeest Ieper
Het Wereldfeest aan het begin van de zomer is een vaste waarde in Ieper. Met het Wereldfeest willen we de multiculturele samenleving binnen Ieper. Samen met de vrijwilligers van Noord-Zuidraad bieden …
Meer lezen
 
De Franse organiste Anne-Gaëlle Chanon wordt geprezen om haar elegante, precieze en warmbloedige spel. Ze wordt uitgenodigd om te concerteren op de mooiste historische en recente instrumenten van Eur…
Meer lezen
 
Op zaterdag 24 juni organiseert bib Ieper vanaf 9.30 uur een jeugdboekenverkoop. Je kan de boeken op de kop tikken voor €1 per boek. Een deel van de opbrengst gaat naar TEJO, een organisatie die gra…
Meer lezen
 
LIFE Dunias De Panne
De expo neemt je mee naar onze unieke Vlaamse kustduinen. Het toont al het moois wat de Vlaamse kustduinen te bieden hebben: duinpannes, stuifduinen, mosduinen, … En ook welke fauna en flora daar te…
Meer lezen
 
ZOMERZWEMMEN Poperinge
Met jouw ZOMERPAS heb je tussen 24 juni en 31 augustus elke dag onbeperkte toegang tot alle faciliteiten van het zwembad. Koop hem aan voor 39 euro (49 euro vr niet-inwoners Poperinge). De ganse zome…
Meer lezen
 
Radio Proventier Poperinge
Tijdens de week van 19 juni 2023 organiseren we vanuit Huize Proventier opnieuw Radio Proventier! Kom van maandag tot vrijdag elke namiddag genieten van bekende hitjes, gekke presentatoren, zoete lekk…
Meer lezen
 
De Grote Markt wordt op zaterdag- en zondagnamiddag omgetoverd tot een hopveld waar vreemde plukkers met hun woonwagens neerstrijken. Er is kinderanimatie, je kan proeven van heerlijke traditionele p…
Meer lezen
 
Seniorennamiddag met optreden van Chris Capoen en band in de feesttent op het Oudstrijdersplein. In de toegangsprijs zit een consumptie van 0,5 l inbegrepen.
Meer lezen
 
Kom deze zomer opnieuw verdwalen in het unieke maisdoolhof van Reningelst! Vanaf de uitkijktoren heb je een prachtig zicht op het omliggende heuvelland. Kinderen kunnen deelnemen aan de landbouwzoekto…
Meer lezen
 
vanaf 14 uur voor gans de dorpsgemeenschap kermiskaarting en petanque
Meer lezen