Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Beelden beklijven, zeker wanneer ze een inkijk geven in de onzichtbare belevingswereld van iemand met autisme. Beelden die aangeven hoe autisme zich van binnenuit laat voelen.
Meer lezen
 
De audiogids leidt de jonge bezoekers naar 18 bijzondere haltes in het In Flanders Fields Museum. Zo komen de mooie verhalen achter de voorwerpen in het museum terug tot leven. De audiogids werd gesc…
Meer lezen
 
De permanente tentoonstelling neemt je mee door de geschiedenis van Talbot House. Verschillende thema's zoals medische zorg, tijdverdrijf in de soldatenkampen en het bruisende leven in 'Klein Parijs' …
Meer lezen
 
Courbes des émotions - Onzichtbaar LandschapDit is één van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaarscollectief met Natural Living, Fer-Unique en Philou - art of shaping woodRegionaa…
Meer lezen
 
10/03 gaat onze nieuwe expositie van start. Kunstenaars in de kijker: H.Art & Jan Dewilde-Dewaele. Leer de gezichten kennen achter de kleurrijk explosieve schilderijen en de fantasierijke creaties…
Meer lezen
 
Vier vrienden uit de Ierse stad Kilkenny deelden hun passie voor muziek, stichtten een band en zetten menig pub op stelten. Bijna twintig jaar later heeft het viertal zijn repertoire vanuit de pub naa…
Meer lezen
 
De Belgische violiste Lotte Remmen en Franse cellist Toby Kuhn vormen het bekroonde duo Bipolar Bows. Na de release van hun eerste album Krunčhug in 2021, werden ze in 2023 uitgenodigd als artist-in-…
Meer lezen
 
Elis Floreen is een singer- songwriter en producer uit Limburg. Haar liedjes worden geboren uit kleurrijke en onvoorspelbare verhalen. Haar kinderjaren waren altijd gevuld met muziek uit de jaren zest…
Meer lezen
 
Lenteconcert Kjir eki were Langemark-Poelkapelle
KMV Sint-Cecilia Langemark pakt uit met 'Kjir eki were' o.l.v. Pieter Delaere. Kom genieten van het jaarlijks Lenteconcert waarin je teruggaat naar de jaren '80 & '90. Hoor muziek van echte topper…
Meer lezen
 
Jenn en Laura-Beth zijn allebei al een aantal jaren actief in de Britse folkscene. Hoewel ze beiden oorspronkelijk uit Engeland komen, werden ze samengebracht door de hechte en vooruitstrevende folkmu…
Meer lezen