Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Boswachter Eric zag vanmorgen tijdens zijn dagelijkse ronde een vos met een helrode snuit. Het leek wel bloed! De boswachter besluit op pad te gaan om uit te zoeken of er bosdieren gekwetst zijn. Help…
Meer lezen
 
In de Frans-Vlaamse regio verdwijnen steeds meer publieke en commerciële diensten en voorzieningen voor de inwoner. Wonen in dit landelijk gebied wordt hierdoor niet alleen moeilijker maar ook de soc…
Meer lezen
 
Kom bloed geven en red leven! Wist je dat je met één bloedgift 3 andere mensen helpt? Enkel via reservatie!
Meer lezen
 
Compagnie Krak brengt poëtische clownerievoorstellingen vom absurde humor en overgoten met een dosis liefde. Zaterdag 9 oktober om 14u, om 16u en om 18u. Zondag 10 oktober om 11u, om 14u en om 16u. D…
Meer lezen
 
Op de militaire begraafplaats van Tyne Cot wordt deze dag het verhaal verteld van de verschillende nationaliteit die op Tyne Cot begraven liggen of vermeld worden. Niet alleen de gekende landen van de…
Meer lezen
 
Herfsttocht langs autoluwe en tal van onverharde wegen tijdens het weekend 'Dag van de Trage Weg' richting Zonnebeke met zijn oorlogsmonumenten (WO I). Geniet van het kaasdorp Passendale. Jeugd gratis…
Meer lezen
 
In het bos kriebels zoeken, dierenyoga, bladtekenen en schilderen met de natuur. Voor mama’s en papa’s, nonkels, tantes, grootouders met hun kinderen vanaf 5 jaar… Inschrijven kan vanaf 19 juni…
Meer lezen
 
Al tientallen jaren zoeken de inwoners van Zonnebeke naar een steen waarop een wapenschild gebeiteld staat. De steen ligt ergens in het kasteelpark. Hij verdween en waar hij ligt, is een geheim dat de…
Meer lezen
 
“We died in Hell, they called it Passchendaele”. Deze slagzin omschrijft hiermee één van de meest vreselijke plaatsen uit de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog. Passendale was het eindpunt,…
Meer lezen
 
Deze twee begraafplaatsen in Zonnebeke vormen één geheel. Het kleine Polygon Wood Cemetery ontstond al tijdens WO I. De oorlogsomstandigheden gaven de begraafplaats een onregelmatig grondplan. Butte…
Meer lezen