Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Op vrijdagnamiddag verwelkomen we jou graag om een partijtje te komen manillen. Ben je zelf geen kaarter maar wil je gewoon iets komen drinken in de cafetaria, spring gerust binnen, de bar is open van…
Meer lezen
 
We organiseren een robotkamp voor kinderen tussen 12 en 15 jaar. Ben jij gebeten door technologie? En droom jij over robots en artificiële intelligentie? Dan is het robotkamp zeker iets voor jou! >>…
Meer lezen
 
In zaal Stationshuis in Merkem kun je op donderdag terecht voor een spelletje petanque (indoor). Er worden telkens 2 partijen gespeeld met tussenin een pauze. We verwachten jou om 13u45. Deze activit…
Meer lezen
 
Een naamsteen markeert in Merkem de site Drie Grachten. Hier zijn geen blijvende restanten van WO I aanwezig, maar in 1914-1918 stond op deze plek een belangrijke voorpost. In november 1914 vochten Fr…
Meer lezen
 
Tweewekelijks op woensdagnamiddag om 14u00 in het dienstencentrum. De beginnende artiesten krijgen basisbegrippen mee van een ervaren kunstschilder. Wie reeds vlot het penseel hanteert en wat hulp wil…
Meer lezen
 
*** INSCHRIJVINGEN NIEUWE JAARREEKS SEPTEMBER 2022 - JUNI 2023 OPEN!!! *** Swimcool VZW is een jonge organisatie die zwemlessen, sportlessen (multimove) en zomerkampjes aanbiedt. Het zwemmen is een …
Meer lezen
 
Vincent Coomans is een 33-jarige muzikant. Afstand, verlangen en rouw zijn centrale thema's in zijn muziek die referenties oproept naar Sufjan Stevens, Damien Jurado, Bill-Ryder Jones en Elliott Smith…
Meer lezen
 
Wandeling langs de landelijke wegen van Houthulst met prachtige natuur en door het bos met zijn Lourdesgrot.
Meer lezen
 
Een superleuk mini festival op het pleintje tussen de bib en de dienst Vrije Tijd te Houthulst. Iedereen welkom! Met: 16:00: P.A.R.C. (rock covers) 17:30: Appelblauwzjigroen (Blues en rock in het W…
Meer lezen
 
Wanneer boswachter Bruno 's ochtends door het Vrijbos wandelt, maken de dieren heel veel kabaal. Er is duidelijk iets niet pluis. Emma de eekhoorn zoeft in paniek van boom tot boom en slaat alarm bij …
Meer lezen