Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Bepijlde motortocht van ongeveer 175 km, groten deels doorheen Noord Frankrijk. De rit kan ook op gps gereden worden. Kan zowel op zaterdag als op zondag gereden worden.
Meer lezen
 
Roefel komt er weer aan! Op zaterdag 25 juni maken we er terug een superleuke dag van voor de kinderen van het 1ste tem 6de leerjaar van onze gemeente. In de voormiddag zorgen onze werkgroepen per de…
Meer lezen
 
Op vrijdag 3 juni spelen we een quiz. We verzamelen in brasserie 't Koutertje om 14u00. Deelname is gratis.
Meer lezen
 
Op dinsdag 24 mei komt digidokter Geert om 14u00 terug naar het dienstencentrum om een boeiend onderwerp toe te lichten: Phishing, skimmen, nepwebwinkels, valse mails met pakjes die op je wachten,... …
Meer lezen
 
Is je kleuter klaar om te fietsen en weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Wil je graag zelf jouw kapoen begeleiden zodat je trots van op de eerste rij kan meemaken hoe hij of zij een waar fietsd…
Meer lezen
 
De fietsers verzamelen aan De Schakel vanaf 13u30 en vertrekken om 13u45 voor een ontspannen fietstocht in eigen streek. Iedereen is welkom om mee te rijden. De inleg bedraagt 1.50 Euro.
Meer lezen
 
De natuur heeft heel wat lekkers in petto!In deze 4-delige cursus ontdek je welke planten écht lekker en gezond zijn. Hoe kan je ermee aan de slag, en hoe doe je dat veilig? Welke wilde planten zijn …
Meer lezen
 
Ken jij Vlieg al? Vlieg verstopte verschillende schatten in Houthulst. Een zomerse zoektocht met opdrachten leidt je op elk van deze locaties naar de schatkist.
Meer lezen
 
Hou je ook van breien of haken? Wil je dit op een gezellige manier beleven samen met anderen? Kom dan op maandagnamiddag om 13u30 of donderdagavond om 19u30 naar het breicafé. Ambiance verzekerd! De …
Meer lezen
 
Elke laatste dinsdagnamiddag van de maand om 14u kun je je creatieve talenten bovenhalen in het hobbyatelier. We maken samen leuke deco-spulletjes in allerhande materialen (hout, klei, stof, bloemen, …
Meer lezen