Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
A World of Rooms Poperinge
Een boeiende tentoonstelling met 15 internationale kunstenaars op een romantische en historische locatie. De ruimtes, zowel binnen als buiten, worden ingevuld met een inkijk in de wereld van de kunste…
Meer lezen
 
Onze omgeving is erg versnipperd door de vele wegen, het verkeer en allerlei obstakels. Wilde dieren hebben het niet makkelijk om zich veilig te verplaatsen in hun leefgebied. Deze tijdelijke tentoons…
Meer lezen
 
De audiogids leidt de jonge bezoekers naar 18 bijzondere haltes in het In Flanders Fields Museum. Zo komen de mooie verhalen achter de voorwerpen in het museum terug tot leven. De audiogids werd gesc…
Meer lezen
 
Groepstentoonstelling MOATAZ ALQAISSY HILDE OVERBERGH LEEN VAN TICHELEN OPENING zaterdag 1 juli 2023 14:00 - 18:00
Meer lezen
 
Oltid Olsan Heuvelland
Oltid Olsan is de creatieve uitlaatklep van producer/gitarist Ward Snauwaert en singer-songwriter An-Sofie Noppe. Een blend van 2 West-Vlaamse dialecten, Brugs en Watous, gerijpt in de velden van Neve…
Meer lezen
 
Frie Hardeman stelt er schilderijen tentoon, opgebouwd met diverse materialen en technieken. Het is enkel een kijkvitrine. Voor meer info over deze werken en alle werken bij ons thuis kan je ons via t…
Meer lezen
 
Apérotime, dat is gezellig aperitieven, zalig ontspannen na een drukke werkweek én dansen op fijne deuntjes van top dj’s. Al meerdere zomers staat Apérotime garant voor het gezelligste openlucht …
Meer lezen
 
op weekdagen van 14-18.30u op weekend- en feestdagen van 10-18.30u
Meer lezen
 
De Openluchtcinema is een gratis evenement, georganiseerd door jeugdraad Nieuwpoort i.s.m. jeugddienst Nieuwpoort. De jeugdraad voorziet een bar met drankjes en popcorn op het terrein. Er worden 3 fi…
Meer lezen
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen