Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Welkom op de laatavondopening van het recyclagepark. Uitzonderlijk kan je deze avond het recyclagepark van Houthulst bezoeken en je textiel binnenbrengen. We informeren je over de werking van het recy…
Meer lezen
 
Tocht door het bosrijke Houthulst in Halloweensfeer. Zaklamp en fluokledij zijn aanbevolen. Gratis grimestand voor de kinderen aan de start.
Meer lezen
 
Op donderdagnamiddag kan je vanaf 13u30 in zaal Stationshuis terecht voor een ontspannen spelletje petanque. We spelen volgens het meli melo systeem, waarbij we telkens 2 partijen spelen tot 15 punte…
Meer lezen
 
De Open Podia ‘Barst jij van IJzersterk Talent’ komen eraan. De eerste act speelt om 19.30u. De afsluitende act rondt af rond halftwaalf. Elke artiest speelt een halfuur. De vakjury stuurt één v…
Meer lezen
 
Hou je ook van breien of haken? Wil je dit op een gezellige manier beleven samen met anderen? Kom dan op maandagnamiddag om 13u30 of donderdagavond om 19u30 naar het breicafé. Ambiance verzekerd! Dee…
Meer lezen
 
Maandelijkse kaarting op vrijdag in 't Koutertje op 30/09, 28/10, 25/11 en 30/12
Meer lezen
 
Hou je ook van breien of haken? Wil je dit op een gezellige manier beleven samen met anderen? Kom dan op maandagnamiddag om 13u30 of donderdagavond om 19u30 naar het breicafé. Ambiance verzekerd! De …
Meer lezen
 
Sint Maarten komt ons samen met zijn pieten een bezoekje brengen in Jonkershove op zaterdag 5 november 2022. Afspraak om 17u aan Eendracht Jonkershove. Brengen jullie een lampionnetje of zaklamp mee…
Meer lezen
 
Je kent Lukas vast en zeker van uit 'De Ideale Wereld'. Hij brengt ons zijn nieuwste show: "Kwestie van smaak". Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met…
Meer lezen
 
In zaal Stationshuis in Merkem kun je op donderdag terecht voor een spelletje petanque (indoor). Er worden telkens 2 partijen gespeeld met tussenin een pauze. We verwachten jou om 13u45. Deze activite…
Meer lezen