Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Skeeleren in een toffe sport in opmars. Het komende voorjaar leren we jullie hierin wat skills. Techniek leren of bijschaven, tips & tricks, bochten leren rijden, stoppen... We maken er een leuk uurtj…
Meer lezen
 
Een aantal jaren geleden bouwde Bart Castelein een lage-energiewoning, met het advies van Willy Lievens (de Zonne-Arc). Bart ontvangt je op 'De Boot', aan het Ieperleekanaal in Merkem, en vertelt zijn…
Meer lezen
 
Op de Belgische militaire begraafplaats van Houthulst liggen 1723 Belgische en 81 Italiaanse doden begraven. Deze begraafplaats werd na 1923 (na ruiming van springstoffen en bij het begin van de herbe…
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van twee techniekcoaches…
Meer lezen
 
*** INSCHRIJVINGEN NIEUWE JAARREEKS SEPTEMBER 2022 - JUNI 2023 OPEN!!! *** Swimcool VZW is een jonge organisatie die zwemlessen, sportlessen (multimove) en zomerkampjes aanbiedt. Het zwemmen is een …
Meer lezen
 
Als een echte chef ga je dit kamp aan het werk om heerlijke gerechten en desserts op de tafel te brengen. Het bakken en koken wisselen we af met tafeldecoraties knutselen, onze eigen koksmuts maken en…
Meer lezen
 
Hou je ook van breien of haken? Wil je dit op een gezellige manier beleven samen met anderen? Kom dan op dinsdagnamiddag om 14 uur naar de wekelijkse breiclub in brasserie 't Koutertje. Ambiance verze…
Meer lezen
 
Je zit aan je computer en er loopt iets fout … je raakt gefrustreerd en durft al eens te vloeken. Herkenbaar? Bij de Digidokter kan je elke eerste zaterdag van de maand in de bib terecht met al je v…
Meer lezen
 
Tijdens deze boeiende lessenreeks neemt lesgeefster Nicole je mee in de wondere wereld van het kleuren. We experimenteren met kleuren, vormen en materialen. Het resultaat is onvoorspelbaar maar je gaa…
Meer lezen