Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Dit bezoek is ideaal om de IJslandse paarden te ontdekken, met uitleg over paarden, hun verzorging, hun omgang, ... De IJslanders zullen graag geknuffeld en geborsteld worden! Geniet van de rust met d…
Meer lezen
 
Een miraculeus gebeuren rond Onze-Lieve-Vrouw van Barmhartig gaf aanleiding tot de bouw van deze bedevaartskapel in 1653-1654. De volkstoeloop was zo groot dat ze al n 1663 vergroot werd. Tot op heden…
Meer lezen
 
We kennen Dries Heyneman als de sheriff in “Chantal”, als Kurt in “Bevergem”, als coscenarist van “Grond” en nu kondigen we graag zijn 2e voorstelling aan. In ‘Uit Respect voor de Buren…
Meer lezen
 
De toeristische autoroute 14-18 verkent het gebied tussen Nieuwpoort, Diksmuide en Koekelare. De route laat je kennis maken met het verhaal van de onderwaterzetting tijdens de Eerste Wereldoorlog. Ook…
Meer lezen
 
Het dorpsplein van Pollinkhove, deelgemeente van Lo-Reninge is het startpunt van deze wandelroute. Er is ruim voldoende gratis parking bij de kerk. De wandelroute, 8,2 km, neemt je mee langs oude kerk…
Meer lezen
 
De route loopt door het waterrijke landschap van de IJzerbroeken, op de grens van de polders en de zandleemstreek. Je vertrekt vanuit het historische stadje Lo en fietst daarna via de Oude Zeedijk naa…
Meer lezen
 
Fietsroute van 25 km met onderweg een leuke quiz voor de kinderen. Jaek en Nink nemen je mee voor een gezellige tocht door het vlakke land, waarbij je kan starten in Alveringem of in Lo-Reninge. Tijde…
Meer lezen
 
Lukkefeesten Lo-Reninge
Het programma kun je vanaf begin mei 2023 bekijken op www.lukkefeesten.be
Meer lezen
 
Op een dag, nog voor de zon opstond, klonk gekrijs, getrappel en gefladder in het Eversambos. De grond onder het bos daverde en daarna werd alles muisstil... Wat was hier in godsnaam gebeurd? Ga jij m…
Meer lezen