Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Thema "365 dagen in één week": 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... GELUKKIG NIEUWJAAR! Zet je feesthoed maar al op en tel samen met ons af naar een pittig plezante feestweek! Tijdens deze vakantie …
Meer lezen
 
Thema "Diep in de jungle": OOE OE OE AA AA AAH! Wat is dat? Een aap? Een olifant? Een slang? Twee tijgers? Zou het kunnen dat we in de dierentuin zijn?  Zjoeeeeeeeef! WOW! Heb je dat gezien! Dat…
Meer lezen
 
Thema "Feestbeesten": Hé, jij daar! Ja, jij! Jij ziet er een echt feestbeest uit! Heb je zin om het feestje van je dromen te organiseren? Deze week bouwen we namelijk het grootste feestje ooit! We s…
Meer lezen
 
Thema "Het meisje dat de maan dronk": Spring je mee in onze raket naar de maan? Onderweg zien we de mooiste sterren en planeten. We komen de gekste dingen tegen en voelen ons als echte astronauten. Vl…
Meer lezen
 
De totale afstand bedraagt ongeveer 80 km, het parcours bestaat uit 2 lussen van 40 km. Iedere lus start en komt aan op de markt van Mesen waar alles gecentraliseerd wordt (inschrijving, bevoorrading,…
Meer lezen
 
Dit neo-Romaanse en neogotische bedehuis met twee hoektorens en een markante kruisingtoren, was oorspronkelijk de abdijkerk van de benedictinessen. Er hoorden een aanleunend pand en andere abdijgebouw…
Meer lezen
 
Thema "Sterren en planeten": Heb je ooit al eens een astronaut willen zijn? In een raket willen springen en naar de maan vliegen? Deze week worden jullie omgetoverd tot de beste astronauten en ontdekk…
Meer lezen
 
U kunt er genieten op een unieke locatie van een bbq met allemaal producten van Westvlaamse bodem. drank niet inbegrepen
Meer lezen
 
Minibieb zoektocht Alveringem
Op zaterdag 11 juni 2022 is het dag van de minibieb. Om de minibiebs extra in de kijker te zetten organiseren de IJzervallei-bibliotheken van 11/06 t.e.m. 11/07 een toffe zoektocht. Op het plexi-vens…
Meer lezen
 
Rond het kerkje van de Alveringemse deelgemeente Oeren, ontstond tijdens WO I een militaire begraafplaats. Hier liggen 508 Belgische soldaten begraven. Ooit stonden hier heel wat heldenhuldezerkjes, g…
Meer lezen