Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Hoe gaat het nu echt met jou? Een babbel doet deugd want praten kan het verschil maken. Buurtfeest op het binnenpleintje van De Sceure met de Klapkarre. Een kar gevuld met alles wat nodig is om in ges…
Meer lezen
 
Schoolfeest Langemark-Poelkapelle
Meer lezen
 
We genieten volop met etentje en muzikale animatie !
Meer lezen
 
Voor Figure it out vertrokken Talitha De Decker en haar team van het spanningsveld tussen verbeelding en herinneringen. Weet je nog, toen je als volwassene terugkeerde naar een plek waar je als kind o…
Meer lezen
 
Uitleendienst
Meer lezen
 
na een gezellige diner , worden jullie verwend met een muzikaal intermesso, waarop de beentje kunnen losgegooid worden.
Meer lezen
 
Op zaterdag 4 november doet Sint-Maarten zijn intrede in Merkem. Hou deze datum zeker vrij, meer informatie volgt. 
Meer lezen
 
Super gezellig en erg lekker eindejaarsfeest in feestzaal Puur, met dansgelegenheid na het diner. Uiterst aan te bevelen. Prijs nog te bepalen.
Meer lezen
 
Sporthuldiging Ken jij iemand uit Houthulst of uit een Houthulstse sportclub die in de laatste 2 jaar een ongelooflijke sterke sportprestatie heeft neergezet?  Het is tijd om die persoon eens in de b…
Meer lezen
 
Van 14u00 tot 15u30 wordt er geknutseld rond het thema van de film COCO. Vanaf 15u45 zijn de ouders welkom om de knutselwerken van de kinderen te bezichtigen en aansluitend om 16u00 de film COCO met …
Meer lezen