Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Rond het kerkje van de Alveringemse deelgemeente Oeren, ontstond tijdens WO I een militaire begraafplaats. Hier liggen 508 Belgische soldaten begraven. Ooit stonden hier heel wat heldenhuldezerkjes, g…
Meer lezen
 
Als de drank is in de man, is de wijsheid in de kan Een muzikale bierwandeling in Fortem, waar meer dan 50 herbergen met ronkende namen gevestigd waren. Denk maar aan de Bodega, den Engel, de Halve Ma…
Meer lezen
 
Ga met Anja op zoek naar sporen van de rijke geschiedenis van het gehucht Eversam en ontdek de wondere waterwereld van de Puydebroeken. Met hapje en drankje. I.s.m. VTBKultuur Westhoek, Provincie Wes…
Meer lezen
 
De kracht van water, aarde, lucht en vuur: stuk voor stuk kostbaar voor de groei van de vruchten op het veld... Misschien minder duidelijk maar diezelfde elementen zijn ook in ons leven overvloedig a…
Meer lezen
 
info volgt Fietsvakantie is volzet
Meer lezen
 
Cultuuroverleg IJzervallei (de intergemeentelijke samenwerking tussen Alveringem, Diksmuide, Houthulst en Lo-Reninge) lanceert vier erfgoedtochten voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Ben je geboeid d…
Meer lezen
 
Soldaten die tijdens de oorlog overleden in het nabij gelegen militair hospitaal Clep, werden op deze begraafplaats in Hoogstade bijgezet. In 1968 breidde deze begraafplaats uit met 117 Belgische grav…
Meer lezen
 
Dit plein is een vrije speelruimte met speeltoestellen en een trapveldje. Spelen spelen spelen maar!
Meer lezen
 
Stavele, ook wel eens het watergat genoemd, had vroeger heel wat brouwerijen zoals Sint-Hubertus van de familie Cornelis, de Zwaan van de brouwersfamilie Bonte en die van familie Deschilder. Aan de IJ…
Meer lezen
 
Er is iets niet pluis in het Eversambos! Ga op stap met kids en laat je meeslepen door Anja en ever Sam en ontrafel samen het mysterie! Met hapje en drankje. I.s.m. VTBKultuur Westhoek, Provincie We…
Meer lezen