Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Stap door de indrukwekkende toegangspoort en kom terecht in een oud boerendorp uit de 17de eeuw. Ga op verkenning en leer alles over het dorp via een fotozoektocht, waar je bij het onthaal kunt voor…
Meer lezen
 
Een miraculeus gebeuren rond Onze-Lieve-Vrouw van Barmhartig gaf aanleiding tot de bouw van deze bedevaartskapel in 1653-1654. De volkstoeloop was zo groot dat ze al n 1663 vergroot werd. Tot op heden…
Meer lezen
 
- De 19e ijzersmultocht op 25 juni 2023 voor jong en oud is een traditie op 'elke laatste zondag van juni' die teruggaat tot begin 21e eeuw in de provincie West-Vlaanderen langs de Ijzer. De organisat…
Meer lezen
 
Ga langs bij Hilde tijdens Atelier in beeld. Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers te ontdekken. H…
Meer lezen
 
Ga langs bij Stien Demeulenaere tijdens Atelier in beeld. Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers te …
Meer lezen
 
Doet de naam Sennek je nog een belletje rinkelen? Het is de artiestennaam van Laura Groeseneken. In 2018 vertegenwoordigde ze ons land op het Eurovisiesongfestival in Lissabon met het nummer 'A matter…
Meer lezen
 
Midzomerwandeling Alveringem
Onze voorouders vierden de prachtige, uitbundige groei van planten en akkergewassen tijdens hun midzomerfeest. De geneeskrachtige en voedende werking van kruiden en planten werd geëerd met zingen en …
Meer lezen
 
6 Rondes met PRACHTIGE PRIJZEN waaronder een dames- & herenfiets. € 2,00 per kaart voor één ronde. € 10,00 voor 6 kaarten (voor iedere ronde één kaart). Tijdens de pauze zijn er heerlijke braa…
Meer lezen
 
Rond het kerkje van de Alveringemse deelgemeente Oeren, ontstond tijdens WO I een militaire begraafplaats. Hier liggen 508 Belgische soldaten begraven. Ooit stonden hier heel wat heldenhuldezerkjes, g…
Meer lezen
 
Op een dag, nog voor de zon opstond, klonk gekrijs, getrappel en gefladder in het Eversambos. De grond onder het bos daverde en daarna werd alles muisstil... Wat was hier in godsnaam gebeurd? Ga jij m…
Meer lezen