Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
De Onze-Lieve-Vrouwekerk in Zonnebeke is de eerste modernistische kerk in België. Na de vernieling van de vooroorlogse kerk tijdens de Eerst Wereldoorlog werd een nieuw ontwerp gemaakt door de bekend…
Meer lezen
 
Ontdek tijdens deze gidsbeurt de rijke traditie van kaasmaken. De gids vertelt je het verhaal van de Passendale kaas dat internationaal geroemd wordt en begint wanneer de familie Donck tijdens de Eer…
Meer lezen
 
De jaarlijkse nonnebossentocht staat in vele Mountainbikers hun agenda geschreven. Deze tocht zet de prachtige bosrijke ruime omgeving van Zonnebeke in de verf. Voor iedere fietsliefhebber wat wils, v…
Meer lezen
 
Poppenspeler/verteller Herwig De Weerdt doet met zijn Poppenkast Plaisance verschillende wijken aan: morgen is hij te gast in Langemark-Poelkapelle. De voorstellingen zijn gratis bij te wonen. Je hoef…
Meer lezen
 
De sportdienst van Zonnebeke organiseert in elke schoolvakanties verschillende sportkampen. Dit zowel voor verschillende leeftijden, van 4 jaar tot en met 14 jaar. Hier kunnen de jongeren proeven op …
Meer lezen
 
Oman is een vredevol Arabisch land op de hoek van de Indische Oceaan en de Perzische Golf. De sultan is natuurliefhebber en dat vertaalt zich in veel beschermde gebieden. Van het droge noorden tot het…
Meer lezen
 
Ook de Zonnebeekse Heemvrienden werken mee aan Open Monumentendag. Zij zwaaien op 12 september uitzonderlijk tussen 10u00 en 17u00 de deuren van Het Kenniscentrum open en geven graag een woordje uitle…
Meer lezen
 
Deze intact bewaarde Duitse commandobunker is een unieke getuige van de Slag van de Ypers Salient. Hij biedt een goed beeld van de Duitse bunkerbouwkunst uit W.O.I.
Meer lezen
 
Openluchtrommelmarkt in de Spilstraat t.v.v Wijkfeesten 'De Marul'. Er zijn zo'n 100 standen, auto bij stand. Geen reservatie, aanschuiven bij aankomst? €3 per stand
Meer lezen
 
De jaarlijkse nonnebossentocht staat in vele Mountainbikers hun agenda geschreven. Deze tocht zet de prachtige bosrijke ruime omgeving van Zonnebeke in de verf. Voor iedere fietsliefhebber wat wils, v…
Meer lezen