Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Geen KLAPZ!- zomer zonder een avond over de liefde, zo lijkt het wel. Op deze eerste vertelavond brengt Marin Millenaar uit Amsterdam een magisch realistisch cultuursprookje en een hilarische Latijns-…
Meer lezen
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen
 
Tentoonstelling van schilderijen van John Alossery (acryl) en Monique Becue (olieverf) Stijl John = figuratief/ kubistisch Stijl Monique = figuratief/ expressionistisch elke dag open gratis toegang
Meer lezen
 
Ongezien Ieper
Gedurende enkele jaren werkte een enthousiast team ervaren vrijwilligers aan de inventarisatie van alle religieuze objecten in de Ieperse Sint-Maartenskathedraal. Onder de deskundige begeleiding van d…
Meer lezen
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen
 
Chris houdt ervan zijn publiek met een kwinkslag en deugnieterij op het verkeerde been te zetten. Onverwachte wendingen vormen dan ook de rode draad doorheen deze avond. Hij voert koningen en keizers…
Meer lezen
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen