Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
'Klein Engeland, The Secret War Museum' dompelt je helemaal onder in de clandestiene wereld van het verzet. De gemeente Houthulst kreeg niet voor niets de bijnaam 'Klein Engeland'. Ook de collaboratie…
Meer lezen
 
We zetten het nieuwe jaar sportief in voor lagere schoolkinderen. Er komen tal van nieuwe sporten aan bod: dodgeball, kanjam, lacrosse, ringhockey, wack-it ball, ... Voor-en naopvang gratis in samen…
Meer lezen
 
Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert Sportdienst Houthulst ism Mivos burensportdienst een wandeluitstap naar Ieper. Er zijn diverse wandelroutes met afstanden tussen 3,5 en 11km. Vertrek vanaan Vr…
Meer lezen
 
Tentoonstelling over stichting parochie, oude kerk en nieuwe kerk Sint Jan de Doper. Op zondag 18 september en zondag 25 september is er de mogelijkheid om de doopkapel, doksaal en de sacristie te bez…
Meer lezen
 
Elke laatste dinsdagnamiddag van de maand om 14u kun je je creatieve talenten bovenhalen in het hobbyatelier. We maken samen leuke deco-spulletjes in allerhande materialen (hout, klei, stof, bloemen, …
Meer lezen
 
Tijdens deze infosessie krijg je info over de verschillende mogelijkheden bij het levenseinde: weigeren van behandeling, orgaandonatie, het schenken van je lichaam aan de wetenschap, wilsverklaring, .…
Meer lezen
 
Bij bosbaden wandel je traag en bewust. Je wandelt alsof je voor de eerste keer in een bos bent. Je ervaart de rust en de natuur. Deze vorm van Japanse natuurtherapie heeft een weldadig effect op onze…
Meer lezen
 
Een 3daags-kamp (2 t.e.m. 4 november) voor een vakantie boordevol spel en sport voor iedereen vanaf 6 jaar. Dit is een samenwerking tussen de gemeente Houthulst en Balbal vista. Elke dag van 9 tot 16…
Meer lezen
 
Tijdens de lessen kalligrafie wordt er vlijtig geschreven met pen en inkt, zoals vroeger. Volgens de cursisten werkt dit heel ontspannend. Voor de groep beginners wordt een vlot lettertype geschreven…
Meer lezen
 
Dit jaar zetten we een leuke wandel foto zoektocht (ongeveer 5 km) op poten. Dit voor de hele maanden juli, augustus en september. Je kan de zoektocht kopen in het woonzorgcentrum tijdens de week in d…
Meer lezen