Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Rode Boom / Kurt Demey & Joris Vanvinckenroye Vuurvliegjes die met duizenden in de bomen tezamen aan en uit gaan. Twee mensen, ver van elkaar, die op hetzelfde moment exact hetzelfde meemaken. Twee v…
Meer lezen
 
Een recente gebeurtenis heeft Robrechts leven helemaal overhoop gesmeten en dwingt hem om naar binnen te kijken. Hij voelt zich mijlenver van iedereen verwijderd. Op zoek naar vaste grond, graaft Robr…
Meer lezen
 
THE BONY KING OF NOWHERE The Bony King of Nowhere, Bram Vanparys voor de vrienden, komt plaat nummer 6 uittesten! Met een artiestennaam geleend van Radiohead veroverde The Bony King of Nowhere langza…
Meer lezen
 
Pink Floyd evolueerde tot pioniers van de progressieve rock en symfonische muziek en is bekend door zijn filosofische songteksten, klassieke rockcomposities, experimenten met geluid, grafisch en artis…
Meer lezen
 
MEVNA Voormezele brengt "De doorlichting". Een komedie van Piet en Severine Van Compernolle in een regie van Luc Brouckaert. Korte inhoud: Het stuk gaat over een aangekondigde inspectie in een lagere …
Meer lezen
 
Ygor uit Poperinge werkt aan een nieuwe voorstelling... En waar ter wereld is er een betere plek om deze te try outen dan bij ons? plaatsje reserveren via: https://activiteiten.inloophuisieper.be/
Meer lezen
 
Dit is wat je krijgt wanneer je een komiek twee jaar lang opsluit in zijn eigen hoofd!
Meer lezen
 
Na het onwaarschijnlijke succes van de vorige shows “Un-Butt-Plugged”, “Anology”, “Nog ene kè” en het uitverkocht Jupiler Pro League stadion van KVO, keren de dommekloten Alain en Ook Ala…
Meer lezen
 
Een waanzinnig mooie stem; een zangeres die zich als geen ander kan vastbijten in de emotie van een song. Josienne Clarke is een van de beste Britse folkmuzikanten van de laatste decennia. En ze heeft…
Meer lezen
 
Uxia (ES) Heuvelland
Uxía, 'de stem van de Atlantische Oceaan', is één van de belangrijkste ambassadeurs van de Galicische muziek en poëzie. Ze heeft haar krachtige zang gebruikt om de traditionele muziek van Galicië…
Meer lezen