Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Poppenspeler/verteller Herwig De Weerdt doet met zijn Poppenkast Plaisance verschillende wijken aan en start in Geluveld. De voorstellingen zijn gratis bij te wonen. Je hoeft niet te reserveren. Bren…
Meer lezen
 
Het Avonturenpad is 1,9 km lang en laat kinderen en volwassenen het Kasteeldomein van Zonnebeke op een leuke manier ontdekken. Nieuwe spelelementen zijn toegevoegd om ware spelzones te creëren in het…
Meer lezen
 
Op Tyne Cot Cemetery herdenken we tot in de eeuwigheid tienduizenden soldaten. Laat je meenemen in de geschiedenis, de persoonlijke verhalen van soldaten, het prachtig groen en de indrukwekkende archi…
Meer lezen
 
De Oude Kaasmakerij werd volledig gerenoveerd en ingericht voor een unieke kennismaking met het productieproces van melk tot kaas. Hier kom je alles te weten over kaas! Hier ruik en voel je niet allee…
Meer lezen
 
Wonen, leven en zorg in een woonzorgcentrum vormen dé drie grootste pijlers in het dagelijks leven van onze bewoners. Als organisatie willen we de lat van onze kwaliteit hoog leggen, we nemen geen ge…
Meer lezen
 
' Opa' is een film van Regisseur Marc Desmet Opa krijgt een hartaanval als er een lijk boven water komt. Hij klapt toe. Zijn kleindochter Lisa kan hem overtuigen zijn verhaal te vertellen. De film sp…
Meer lezen
 
Trek je loop - of wandelschoenen aan en ontdek de loop-/wandelroutes van Sport Vlaanderen. Loopomloop Zonnebeke - groen: 2,71km Loopomloop Zonnebeke - blauw: 2,52km
Meer lezen
 
Op de militaire begraafplaats van Tyne Cot wordt tijdens Open Monumentendag het verhaal verteld van de verschillende nationaliteiten die op Tyne Cot begraven liggen of vermeld worden. Niet alleen de g…
Meer lezen
 
Tijdens de Eerste Wereldoorlog verandert de rol van vrouwen voorgoed. De oorlog dwingt hen massaal uit huis te werken, in een maatschappij die door mannen wordt gedomineerd. Het gevolg is emancipatie …
Meer lezen
 
In het Kaasmuseum in Passendale kan je kaasspelletjes spelen, filmpjes bekijken of overal op knopjes drukken. Koe Milky en muis Cheese vertellen je in een boekje waarom er gaatjes in kaas zitten, waar…
Meer lezen