Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen
 
Begeleide vertelwandeling van ongeveer 4 km doorheen Beselare dorp met haltes waar de vertellers van Solfer en Salpeter heksenverhalen brengen. Drankje en hapje onderweg inbegrepen. Het traject is ges…
Meer lezen
 
Tuesday Bluesday goes Vlams... met echte West-Vlaamse bleusrock van Appelblauwzjigroen. Deze stomende bluesrockband met roots in Ingelmunster brengt de blues in het onversneden westvlaams, uniek met e…
Meer lezen
 
Na een ingrijpende gebeurtenis verstilt de stad. Oorlog slaat wonden dieper dan kraters. Crisissen verstenen een stad en verlammen haar inwoners. Een natuurramp snoert iedereen de mond. Schuilt er ook…
Meer lezen
 
OpenAtelier2014 uit Nieuwpoort. Zijn de kunstenaars gegroeid doorheen de jaren? Hebben ze progressie gemaakt of zijn ze vastgeroest in hun doen? Had de muze een belangrijke invloed? Waren nieuwe tec…
Meer lezen
 
Wil je les krijgen van Vlad, Keelin en Wilko aan de Nachtwacht Academie in de Onderwereld? Kom dan zeker langs! Vega is er ook bij. En de directie zal de Nachtwacht en jou hartelijk ontvangen. Vlad g…
Meer lezen
 
De West-Vlaamse beiaardiers zullen samen het Nieuwpoorts Beiaardseizoen "inluiden". Na het concert wordt een receptie aangeboden door de Nieuwpoortse Beiaardvereniging.
Meer lezen
 
Beiaardconcert door stadsbeiaardier van Oostende en Damme Jean-Pierre Hautekiet Om 19:15 wordt iets verteld over de beiaardier Om 19:30 begint het concert U kan het concert volgen op groot scherm bij …
Meer lezen
 
Beiaardconcert door stadsbeiaardier uit Nederland Boudewijn Zwart Om 19:15 wordt iets verteld over de beiaardier Om 19:30 begint het concert U kan het concert volgen op groot scherm bij de toren
Meer lezen