Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
In het Kaasmuseum in Passendale kan je kaasspelletjes spelen, filmpjes bekijken of overal op knopjes drukken. Koe Milky en muis Cheese vertellen je in een boekje waarom er gaatjes in kaas zitten, waar…
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 10 workshops onder begeleiding van twee techniekcoache…
Meer lezen
 
Nomadland werd dit jaar overladen met prijzen: Golden globes, Bafta’s of Oscars, overal ging de film van Chloé Zhao met de belangrijkste awards lopen. Nadat de fabriek, waar Fern (McDormand) en ha…
Meer lezen
 
Tijdens de Eerste Wereldoorlog verandert de rol van vrouwen voorgoed. De oorlog dwingt hen massaal uit huis te werken, in een maatschappij die door mannen wordt gedomineerd. Het gevolg is emancipatie …
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 12 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 6 …
Meer lezen
 
Trek je loop - of wandelschoenen aan en ontdek de loop-/wandelroutes van Sport Vlaanderen. Loopomloop Zonnebeke - groen: 2,71km Loopomloop Zonnebeke - blauw: 2,52km
Meer lezen
 
Jaarlijks bondsontbijt voor iedereen en met trekking plaatselijke actie spaarkaart en loting streekmand voor aanwezigen Jaarlijks bondsontbijt voor iedereen, met trekking plaatselijke actie spaarkaar…
Meer lezen
 
Lieve reist opnieuw de wereld rond op zoek naar pakkende, verrassende verhalen en leefwerelden, met als onderwerp: seks... in de breedste zin van het woord. Een thema dat Lieve nauw aan het hart ligt…
Meer lezen
 
WSO fietsroute 132 km voor de geoefende fietser
Meer lezen
 
Kasteel Beauvoorde in Veurne opent vanaf september opnieuw zijn poorten voor een prachtige expo Monumenten “gestript”. We nemen klein en groot mee op een erfgoedwandeling doorheen een aantal promi…
Meer lezen