Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Met de app whatsapp op jouw smartphone kan makkelijk bellen, berichten sturen en zelf videogesprekken houden. Je kan groepen aanmaken en foto's of filmpjes doorsturen. In deze workshop leer je met dez…
Meer lezen
 
WSO fietsroute 70 km toegankelijk voor de iets meer sportievelingen
Meer lezen
 
Op zoek naar een zorgeloze uitstap? Iedere eerste zaterdag van de maand kan je het Bakkerijmuseum gratis bezoeken. Je ontdekt de uitgebreide en veelzijdige collectie van toestellen en gebruiksvoorwerp…
Meer lezen
 
Hier liggen 508 Belgische soldaten begraven. Tijdens WO I was Steenkerke voorzien van een ziekenzaal. Soldaten die hier overleden, werden begraven op deze begraafplaats. Tot 1932 had korporaal Joe Eng…
Meer lezen
 
De Belgische chocolatiers behoren nog steeds tot de absolute wereldtop en een beetje chauvinisme kan nooit kwaad. Tijdens deze workshop kom je van alles te weten over het product op zich. De bakker ve…
Meer lezen
 
Ben je op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje? Maak samen met je vrienden een ovenvers (chocolade- of rozijnen)brood! Na het mengen en kneden van het deeg, voegt iedereen naar keuze chocolaatje…
Meer lezen
 
"Hé, zag jij ook die schim uit het raam van het kasteel wegvliegen? Was dat een vleermuis? Nee, volgens mij was dat iets anders…" Sinds vorige week gebeuren er vreemde dingen in Beauvoorde. Volgen…
Meer lezen
 
Elke eerste vrijdag van de maand kan je in het Bakkerijmuseum terecht voor ambachtelijk brood. De ingrediënten? Vooral veel tijd, liefde en vakkennis. Een ervaren bakker bereidt een klein assortiment…
Meer lezen
 
Een workshop, speciaal voor de hobbybakker die meer wil te weten komen over de houtoven en voor leken in het broodbakken, die er zich toch aan willen wagen. Onder leiding van de bakker des huizes leer…
Meer lezen