Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Botsen met auto's of eendjes vissen... dat mag alleen op de kermis!Kom samen met je (klein)kinderen naar de kermis en maak leuke herinneringen voor later. Oliebollen eten, de draaimolen. Eendjes visse…
Meer lezen
 
Stel je voor: een plein vol mensen, een podium dat baadt in het licht en een golf van muziek die door de lucht trilt. Dit is Sint-Idesbald zingt, waar iedereen welkom is om zijn stem te verheffen en d…
Meer lezen
 
Oproep aan alle skaters: De ODK Skate Contest is terug op 3 augustus! Ben je klaar om je skills te tonen en te strijden om de titel? Op 3 augustus vindt de ODK Skate Contest plaats op de skateplaza in…
Meer lezen
 
Zoë Demoustier brengt in deze dansvoorstelling twee generaties samen op scène: vijf kinderen en een jongvolwassene die beginnen aan het leven en drie oudere dansers die het leven achter zich laten. …
Meer lezen
 
Een dansoptreden van De Juttertjes is als een betoverende reis door de tijd. Kleine voetjes stampen op de grond, handen vormen sierlijke bogen in de lucht en de lachende gezichten van de jonge dansers…
Meer lezen
 
Een tovershow voor kinderen is als een magisch avontuur waarin de grenzen van de werkelijkheid vervagen. De goochelaar verschijnt op het podium en begint zijn trucs. De kinderen kijken vol verwonderin…
Meer lezen
 
Een tovershow voor kinderen is als een magisch avontuur waarin de grenzen van de werkelijkheid vervagen. De goochelaar verschijnt op het podium en begint zijn trucs. De kinderen kijken vol verwonderin…
Meer lezen
 
Andy en Karolien is het briljant gebrachte levensverhaal van een Oostends visserskoppel met als muzikale rode draad het werk van Lou Reed, tekstueel vertaald, en hertaald naar het Oostends en aan elka…
Meer lezen
 
Onzichtbaar Landschap: landschapskunst in Esen en Vladslo Tot en met 1 september kan je bij de Duitse Militaire Begraafplaats (Houtlandstraat 3) in Vladslo close-upbeelden bekijken van ‘Gefallene L…
Meer lezen
 
Bier en wijnschietingop de liggende wip .Gewone lattenboog zonder visier.
Meer lezen