Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Je kent Lukas vast en zeker van uit 'De Ideale Wereld'. Hij brengt ons zijn nieuwste show: "Kwestie van smaak". Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met…
Meer lezen
 
In zaal Stationshuis in Merkem kun je op donderdag terecht voor een spelletje petanque (indoor). Er worden telkens 2 partijen gespeeld met tussenin een pauze. We verwachten jou om 13u45. Deze activite…
Meer lezen
 
Ruilbeurs Postzegels - Munten - Champagnecapsules - Oude boeken - Bidprentjes - Kaartspelen - Bierviltjes - Postwaardestukken - Postkaarten enz ...
Meer lezen
 
Reveil wil mensen op 1 november dichter bij elkaar brengen met muziek en/of lokale levensverhalen. In de wereld van Reveil is een begraafplaats geen kille plek, maar een verzamelplaats waar duizenden …
Meer lezen
 
De Blijde Petankers komen telkens samen op maandag. Bij mooi weer wordt er buiten gespeeld, bij minder weer in de grote zaal van De Schakel. Graag inschrijven ten laatste om 13u45. Voor meer info kun …
Meer lezen
 
Ruilbeurs Postzegels - Munten - Champagnecapsules - Oude boeken - Bidprentjes - Kaartspelen - Bierviltjes - Postwaardestukken - Postkaarten enz ...
Meer lezen
 
We nodigen je met plezier uit in onze bibliotheek om te genieten van een verhaaltje. Voor kinderen tussen vier en zes jaar met één ouder of grootouder. Aansluitend voorzien we een leuke, kleine acti…
Meer lezen
 
Adeline Vandorpe van CoffeeLab Independent, een onafhankelijk labo voor koffiekwaliteit, trainingen en consultancy, neemt je mee in het fairtrade-koffie verhaal. Hoe zit de koffiemarkt in elkaar? Waar…
Meer lezen
 
Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken …
Meer lezen
 
Het loopevenement bij uitstek doorheen het prachtig kasteelpark, richting Polygoonbos, de vlaktes thv het Nonnebos, om dan via het kasteeldomein van Leonie Keignaert en het vijverbos terug te keren na…
Meer lezen