Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Op donderdag 2 juni organiseren we een sportdag voor sporters met een verstandelijke beperking. In de voormiddag kunnen jongeren zich uitleven in tal van sporten. In de namiddag gelijkaardig aanbod v…
Meer lezen
 
Op de laatste vrijdag van de maand verwelkomen we jou graag om een partijtje te komen manillen in brasserie 't Koutertje. Ben je zelf geen kaarter maar wil je gewoon iets komen drinken in de cafetaria…
Meer lezen
 
In zaal Stationshuis in Merkem kun je op donderdag terecht voor een spelletje petanque (indoor). Er worden telkens 2 partijen gespeeld met tussenin een pauze. We verwachten jou om 13u45. Deze activite…
Meer lezen
 
Laat je talent tot bloei komen tijdens deze creatieve workshop op dinsdag 7 juni om 19u00 of op donderdag 9 juni om 14u00 in cafetaria De Link. Lesgeefster Regine Vanstechelman leert jou graag de knee…
Meer lezen
 
Zin in ouderwets speelplezier? Trek je beste speelkleren aan en kom spelen, knutselen, koken, kampen bouwen en zoveel meer. We starten om 9u30 en eindigen om 16u30. Opvang voor- en na is bespreekbaar.…
Meer lezen
 
Mosselen/friet aan volonte op,zondagmiddag. Vooraf inschrijven bij ieder lid van ons korps Zaterdag: kijk- en doe namiddag; optocht en bar
Meer lezen
 
Lenteconcert van Lisa Del Bo met special guest Bart Herman. Met de medewerking van het kinderkoo Beau-re-mi uit Koksijde
Meer lezen
 
De dag van de minibieb valt dit jaar op zaterdag 11 juni. Om de boekenruilkastjes extra in de kijker te zetten, organiseren de IJzervallei-bibliotheken van 11 juni t.e.m. 11 juli een leuke zoektocht. …
Meer lezen
 
Suriname, een avontuurlijke tocht door het oerwoud. In juli 2019 trokken vijf Natuurpunters naar Suriname. Suriname ligt aan de noordoostkust van Zuid-Amerika. Het grootste deel van het land is bedekt…
Meer lezen
 
Zit je met de onderstaande vragen, dan is deze cursus iets voor jou. • De PC als ideale hulp o Een brief met een mooie lay-out creëren (basis tekst opmaak) o Documenten of bestanden…
Meer lezen