Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Zomerkampen: avonturenkamp Mag het voor jou net iets meer deze zomer ? Kan je niet stilzitten en wacht je op wat meer spanning ? Dan is deze nieuwe Super Kix de ultieme uitdaging voor jou. Het word…
Meer lezen
 
Avondje Kookles Langemark-Poelkapelle
Schrijf je in om een gezellige avond te bleven. Laat je verrassen door de geuren en de lekkere smaken. Plaatsen zijn beperkt. Dit is voor Femma leden, niet femma leden kunnen hier ook aan deelnemen mi…
Meer lezen
 
Tegenlicht workshop: Slapstick Langemark-Poelkapelle
Tegen een deur aanlopen, uitglijden over steeds diezelfde bananenschil en een taart in je gezicht krijgen; dat is slapstick! Slapstick is een van de meest expressieve en lichamelijke vormen van humor…
Meer lezen
 
Cement House Cemetery Langemark-Poelkapelle
Cement House Cemetery is een voorbeeld van een concentratiebegraafplaats. Het was lange tijd ook de enige Commonwealth begraafplaats waarvan het register openbleef voor het bijzetten van nieuwe graven…
Meer lezen
 
Babymassage Langemark-Poelkapelle
Babymassage voor baby’s tot en met 12 maanden. Voor baby’s tot en met 12 maanden. Onder begeleiding van kinesiste Wendy Van Doorselaere geven we onze baby een heerlijke massage. Gelieve een ver…
Meer lezen
 
Zomerkampen: avonturenkamp Mag het voor jou net iets meer deze zomer ? Kan je niet stilzitten en wacht je op wat meer spanning ? Dan is deze nieuwe Super Kix de ultieme uitdaging voor jou. Het word…
Meer lezen
 
Geruchten (Rumours) Klucht in 2 bedrijven door Neil Simon Vertaling Nicolet Steemers Regie: Frank Degruyter Vier koppels zijn uitnodigd op het 30-jarig huwelijksfeest van hun vrienden Karel en Myriam…
Meer lezen
 
'Klein Engeland, The Secret War Museum' dompelt je met zijn unieke collectie helemaal onder in de geheime oorlog van het verzet. Stap in de wereld van de jaren '40, doorzoek de kamers, voel proef en o…
Meer lezen
 
Een sportkamp met muzikale toets. We starten de dag op de beat van onze djembe’s. In onze jamsessie leer je steeds nieuwe instrumenten kennen die we de dag ook gebruiken tijdens de sportactiviteiten…
Meer lezen
 
De Seniorenfietsers zijn trouw op post de donderdagnamiddag voor een ontspannend ritje met de fiets in groep. Onderweg houden ze een pitstop voor een drankje en/of hapje. Wil je ook graag meefietsen?…
Meer lezen