Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Meer dan een uur lachen en genieten !! Sketches en liedjes !!
Meer lezen
 
Groepstentoonstelling met beeldend werk van Kathelijne Adriaensen, Franz Anaïs, Amélie Bouvier, Werner Cuvelier, Dieter Daemen, Frans De Medts, Vincent de Roder, Kamiel De Waal, Jerry Galle, Loek Gr…
Meer lezen
 
Zin om met het hele gezin de handen uit de mouwen te steken? Dan is de familieworkshop brood bakken een goed idee! Samen met de bakker ga je aan de slag en leer je alles over de ingrediënten, het kne…
Meer lezen
 
Klaar om een echte bakker te worden? Stroop je mouwen op, steek je handen uit de mouwen, en hou je deegrol in de aanslag! Samen met de bakker maken we heerlijke speculaas. Goed kneden, uitrollen en ui…
Meer lezen
 
‘Alle ziekten beginnen in de darmen.’ Is dit waar of niet? Welke ziekten kunnen ontstaan als de darmflora niet in evenwicht is? Klopt het dat er een relatie is tussen de bacteriën in onze dikke …
Meer lezen
 
Wat er gebeurt als je werken van Schubert vertaalt naar het West-Vlaams? Daar waren wij ook benieuwd naar. Zanger Wannes Cappelle en pianist Nicolas Callot testten het uit en komen het resultaat aan o…
Meer lezen
 
Een museum bezoeken hoeft niet saai te zijn! Trek samen met het gezin door het Bakkerijmuseum en verken de museumcollectie op speelse wijze. Met een gezinszoektocht in de hand verdiepen de kinderen zi…
Meer lezen
 
 Het microbioom, bron van alle ziekten?
Meer lezen
 
Je hoort alles over het gebruik van suiker in je dagelijkse voeding en de effecten die daaraan gelinkt kunnen zijn
Meer lezen
 
Wegens groot succes organiseren we tijdens de herfstvakantie EXTRA familieworkshops brood bakken! Zin om met het hele gezin de handen uit de mouwen te steken? Dan is de familieworkshop brood bakken e…
Meer lezen