Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Op het einde van de 19de eeuw wordt de jonge Deense priester Lucas naar IJsland gestuurd. Hij heeft de opdracht een kerk te bouwen in een desolate uithoek en ondertussen de bevolking te fotograferen. …
Meer lezen
 
De hedendaagse Britse componist Max Richter - bekend van zijn filmische en minimalistische muziek - voelde zich enkele jaren geleden aangesproken om met De vier jaargetijden van Vivaldi aan de slag te…
Meer lezen
 
Meermens Diksmuide
Meermens is het muzikale alter ego van Bram Verstappen. Onder deze naam brengt hij cabaret, comedy, maar vooral ‘intieme levenslessen in een akoestisch jasje’. Met zijn Nederlandstalige liedjes pr…
Meer lezen
 
Heilaba, Hier Hein en Belle. Hierbij willen we jullie laten weten dat op zaterdag 07 oktober 2023 ons volgende Schuurconcertje doorgaat in de Lysterscheure te Koekelarestraat 40, 8600 Leke-Diksmuide m…
Meer lezen
 
Bar dAmour Diksmuide
Zwoel, verdorven, ongenaakbaar, bezeten, hatelijk, woedend, uitzinnig, kleingeestelijk jaloers, ontstuimig verliefd en onverzadigbaar ... Zangeres Karen Verresen (Bovarii) en cabaretier Raf Walsch…
Meer lezen
 
Na het onwaarschijnlijke succes van de vorige shows “Un-Butt-Plugged”, “Anology”, “Nog ene kè” en het uitverkocht Jupiler Pro League stadion van KVO, keren de dommekloten Alain en Ook Ala…
Meer lezen
 
Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en…
Meer lezen
 
Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en…
Meer lezen
 
‘STABIEL.’ is de vijfde zaalshow van Steven Mahieu. Met zijn debuutshow ‘MAHIEUSTUEUS’ won Steven Mahieu meteen de jury- én publieksprijs op Humorologie. Daarna volgden ‘Maniak’, ‘Zonde…
Meer lezen
 
Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij b…
Meer lezen