Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
In de Frans-Vlaamse regio verdwijnen steeds meer publieke en commerciĆ«le diensten en voorzieningen voor de inwoner. Wonen in dit landelijk gebied wordt hierdoor niet alleen moeilijker maar ook de soc…
Meer lezen
 
Kasteel Sint-Flora opent tijdens Open Monumentendag haar deuren! Je kan er een bezoek brengen aan de salons op de gelijkvloers en aan het park. Reservatie is verplicht!
Meer lezen
 
Speel deze leuke fotozoektocht doorheen Veurne om je Nederlands te oefenen! Vraag de bundel 'sTAALtje Koksijde' gratis bij het toerismebureau. Als je de vragen en puzzels juist oplost, krijg je een le…
Meer lezen
 
Hier liggen 508 Belgische soldaten begraven. Tijdens WO I was Steenkerke voorzien van een ziekenzaal. Soldaten die hier overleden, werden begraven op deze begraafplaats. Tot 1932 had korporaal Joe Eng…
Meer lezen
 
Op zondag 8 augustus 2021 organiseert de Gilde van de Bellemannen, in samenwerking met de Stad Veurne, het Belgisch Kampioenschap Bellemannen. Op de Grote Markt zorgen de Bellemannen voor een waar sc…
Meer lezen
 
Leuke, stemmige en lekkere gezinswandeling langs de velden van Beauvoorde Tijdens de wandeling van 7km kunt u genieten van een heerlijke volledige maaltijd (aperitief, soep, hoofdgerecht, dessert) Sta…
Meer lezen
 
Zie je dat ook? Het is Vlieg! Vlieg neemt je graag mee op schattenjacht in het Bakkerijmuseum! Ben je een echte schattenjager? En ben je op zoek naar een avontuur? Dan is deze zoektocht zeker iets voo…
Meer lezen
 
Klaar om een echte bakker te worden? Stroop je mouwen op, rol met je spierballen en steek je handen uit de mouwen! Samen met de bakker maak je heerlijke confituurtaart. Een Ć©chte klassieker die ieder…
Meer lezen
 
Klaar om een echte bakker te worden? Stroop je mouwen op en steek je handen uit de mouwen! Samen met de bakker maak je heerlijke kletskoppen. Goed kneden, en rollen maar. Voor je het weet staan je koe…
Meer lezen
 
Ontdek de kleuren, smaken en geuren van het Bakkerijmuseum met Krikke de kruimeldief. Tijdens dit actieve familieparcours ga je met het hele gezin op ontdekking. Aan de hand van een doe-boekje volg je…
Meer lezen