Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken …
Meer lezen
 
bloedafname
Meer lezen
 
Dorpsgenoot Bernard ging in 2021 de strijd aan tegen maagkanker. De cursiefjes die hij tijdens deze periode op facebook plaatste, bewerkte hij tot een theatermonoloog. Daaruit spreekt vooral zijn leve…
Meer lezen
 
Boswachter Eric zag vanmorgen tijdens zijn dagelijkse ronde een vos met een helrode snuit. Het leek wel bloed! De boswachter besluit op pad te gaan om uit te zoeken of er bosdieren gekwetst zijn. Help…
Meer lezen
 
Door de muzikale gezelschappen van Beselare waait een nieuwe frisse wind. De coronaperiode plaatste de koorleden van De Reutelnoot en de muzikanten van de Harmonie Sint-Cecilia maandenlang op inactief…
Meer lezen
 
Trommel al je vriendjes en vriendinnetjes op of maak samen met je ouders of grootouders jacht op de kaasdief! Aan de hand van de 'kids-kaas-quiz' en gewapend met een balpen ga je op zoek naar 15 melkk…
Meer lezen
 
Animatie/Kinderen/Komedie Mei Lee (Rosalie Chiang) is een zelfverzekerd, ietwat onhandig 13-jarig meisje. Haar beschermende, zo niet enigszins verstikkende moeder, Ming (Sandra Oh), is nooit ver va…
Meer lezen
 
Een avond rond koffie en het verhaal achter fairtrade koffie, met proeverij!Adeline Vandorpe van CoffeeLab Independent, neemt je mee in het fairtrade koffie verhaal. Hoe zit de koffiemarkt in elkaar? …
Meer lezen
 
Piloxing is een mix van pilates voor flexibiliteit en spierbouw, boksen voor de snelheid en behendigheid en dat allemaal verweven met dans. De workout is gebaseerd op intervaltraining, een afwisseling…
Meer lezen
 
Herfsttocht richting Moorslede langs autoluwe en tal van onverharde wegen tijdens het weekend 'Dag van de Trage Weg'. Geniet van het kaasdorp Passendale. Jeugd gratis; één afstand voor kinderwagens …
Meer lezen