Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Disney en Pixar’s nieuwe film “Elemental” speelt zich af in Elementenstad, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. Als Ember, een pittige en pientere jonge vrouw, vriendschap slui…
Meer lezen
 
Antonina Miliukova, een jonge, mooie en pientere 19e-eeuwse Russische aristocrate, kan alles krijgen wat ze wil. Ze wordt hopeloos verliefd op Pjotr Tsjaikovski en wil kost wat kost met hem trouwen. H…
Meer lezen
 
Antonina Miliukova, een jonge, mooie en pientere 19e-eeuwse Russische aristocrate, kan alles krijgen wat ze wil. Ze wordt hopeloos verliefd op Pjotr Tsjaikovski en wil kost wat kost met hem trouwen. H…
Meer lezen
 
Baghdad, 2009. Een voetbalmatch tussen kinderen krijgt een gruwelijke wending. Nog voor het laatste fluitsignaal wordt het dorp waar de 10-jarige Hamoudi leeft, aangevallen. In een klap verliest de jo…
Meer lezen
 
Cinema City -14u- The Quiet Girl Begin jaren '80 groeit de tienjarige Cáit op in het landelijke Ierland. Het stille meisje wordt niet alleen op school gepest, ook thuis kan ze op bitter weinig affec…
Meer lezen
 
WERF Records en JazzLab vieren samen hun 30ste verjaardag met drie tournees en drie bijhorende albums. Eén daarvan is met bassiste Louise van den Heuvel, een groot talent dat uitpakt met een nieuw pr…
Meer lezen
 
DESCHONECOMPANIE & Muziektheater Transparant Bewerking van Verdi's opera en Victor Hugo's toneelstuk dat hiervan aan de basis ligt. Rigoletto (gespeeld door Stefaan Degand), de hofnar van de konin…
Meer lezen
 
Mathias Sercu & De Opportuniteiten Mathias Sercu brengt met zijn nieuwe groep - De Opportuniteiten - eigen Nederlandstalig werk. Levensliederen met een hoek af, tragikomische reflecties over de liefd…
Meer lezen
 
Gainsbourg kan je haten, en dat mag. Het gebeurt nog dagelijks. Hij sloeg wonden in heilige muren en dreef spijkers in taboes. Tijdens zijn laatste levensjaren werd hij in de straten van zijn geliefde…
Meer lezen
 
Momi Maiga, geboren in 1997 in Gambia, is een virtuoos op de kora. De titel van zijn eerste album Nio (2022) betekent ziel in het Mandinka, zijn moedertaal. Via zijn muziek verkent hij menselijke waar…
Meer lezen