Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Venus In Flames Heuvelland
Venus In Flames is terug van nooit weg geweest! Venus In Flames, het alter-ego van singer-songwriter Jan De Campenaere, bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd! Met een gloednieuw album Vanishing Act en …
Meer lezen
 
Rosa, de kleine bloemenfee is fantasierijk en herkenbaar voor jonge én volwassen kijkers. Iedereen is wel eens eenzaam of bang, toch? Maar deze fleurige animatiefilm toont hoe goede vrienden elkaar u…
Meer lezen
 
Cinema City - 20u - Baghdad Messi Baghdad, 2009. Een voetbalmatch tussen kinderen krijgt een gruwelijke wending. Nog voor het laatste fluitsignaal wordt het dorp waar de 10-jarige Hamoudi leeft, aang…
Meer lezen
 
Cinema City - 14u - Jeanne Du Barry
Meer lezen
 
De dualiteit van de liefde drijft dit Engels-geïnspireerd concertprogramma waarin passie en wanhoop centraal staan. Renaissance-componist John Dowland verwoordde de twee zijden van de liefde ooit als…
Meer lezen
 
Met Bal Experience willen we niet alleen een top bal met top balfolk aanbieden, maar organiseren we ook nog dansateliers in de namiddag en dit is deze keer niet anders! PROGRAMMA   * 13:30 tot 1…
Meer lezen
 
Kinderfilmnamiddag: Rosa, de kleine bloemenfee
Meer lezen
 
Cinema City - 14u - J'aime la vie
Meer lezen