Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Heb je altijd al eens willen proeven van minder bekende Amerikaanse sporten? Dan is dit je kans STRAATBASKETBAL, lacrosse, fling- it ,… komen de revue voorbij en zorgen voor een super sportieve en l…
Meer lezen
 
Op zondag 5 juni is weer tijd voor de traditionele braderie, een mix van lokale ondernemers en marktkramers. Ook in de centrumstraten is er heel wat beleving met activiteiten als Place Du Tertre, een …
Meer lezen
 
Avondvullend programma met verhalen, muziek, hapjes en drank, alles gebracht door de vertellers en muzikanten van Solfer & Salpeter en het eigen catering team. De rode draad doorheen deze editie wordt…
Meer lezen
 
¡Hola amigos! Klaar om de zomerkriebels nog even vast te houden? Ons leerkrachtenteam staat namelijk alweer te popelen om jullie binnen de kortste tijd klaar te stomen om jullie eigen tapas en sangri…
Meer lezen
 
Al tientallen jaren zoeken de inwoners van Zonnebeke naar een steen waarop een wapenschild gebeiteld staat. De steen ligt ergens in het kasteelpark. Hij verdween en waar hij ligt, is een geheim dat de…
Meer lezen
 
Al altijd eens willen kajakken, plezier maken op het water? Geen nood, de Roeselaarse Kajakvaarders bieden de beste begeleiding met eigen trainers en de perfecte locatie aan om op een veilige manier t…
Meer lezen
 
Vertelavond waarbij Margot Vermeulen van ‘Verhalenderwijs’ je meeneemt op wandeling langs het strand. Via de lurven, de kladden en de maag gaan Margots verhalen naar het hart. En daar begint alles…
Meer lezen
 
De workshop bestaat uit 2 sessies van telkens 1,5u. Tijdens deze sessies wordt er een evenwichtige mix aangeboden van theoretische achtergrond, loop technische analyse/bijsturing en loopoefeningen. Va…
Meer lezen
 
Een echte piraat die herken je meteen! Wij gaan op zoek naar de opvolger van kapitein Zwartbaard. We doen dit aan de hand van leuke zeeroversspelletjes, sportieve uitdagingen en knutselwerkjes.
Meer lezen
 
Deze intact bewaarde Duitse commandobunker is een unieke getuige van de Slag van de Ypers Salient. Hij biedt een goed beeld van de Duitse bunkerbouwkunst uit W.O.I.
Meer lezen