Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Prinses Lily woont in een prachtig kasteel ver weg in Diamantland. Ze heeft al het speelgoed waar andere kinderen enkel maar van kunnen dromen en toch is ze niet gelukkig en voelt ze zich eenzaam. Lil…
Meer lezen
 
Na het onwaarschijnlijke succes van de vorige shows “Un-Butt-Plugged”, “Anology”, “Nog ene kè” en het uitverkocht Jupiler Pro League stadion van KVO, keren de dommekloten Alain en Ook Ala…
Meer lezen
 
Lotto Zomershow De Panne
14u30 - 22u optredens artiesten -14u30 Louise -16u30 Pauline -avond Willy Sommers met Live band
Meer lezen
 
Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90. Spilfiguur van hun verhaal is de Vla…
Meer lezen
 
Liefst dertig jaar na hun iconische Zaalshows – de rode en de gele, met 1.150 voorstellingen voor 550.000 bezoekers, van 1989 tot 1995 – is het legendarische duo Vermeire-Verschueren, fris als gr…
Meer lezen
 
Een kijkje in de toekomst? Gefascineerd door robots en AI? Kindertheater Studio Gekko werpt alvast een blik vooruit. In deze voorstelling word je meegenomen naar een wereld waar bezorgdrones, weirde m…
Meer lezen
 
Een voorstelling van Piv Huvluv bijwonen is een van de meest zinvolle vrijetijdsbestedingen. In zijn onnavolgbare stijl en met rijke fantasie neemt hij zijn publiek mee op een enthousiaste humortrip. …
Meer lezen
 
Komende zomer wordt Dranouter Dorp weer omgetoverd tot Festival Dranouter. Hopelijk ben jij klaar voor #dranouterfest23... Want de eerste lading namen is bekend: Warhaus, BAZART, MEROL, Original Masc…
Meer lezen
 
Dit is wat je krijgt wanneer je een komiek twee jaar lang opsluit in zijn eigen hoofd!
Meer lezen
 
Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en…
Meer lezen