Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
De tweedehandsbeurs gaat door in de grote zaal van de Vleugels te Klerken Inschrijven kan vanaf 23 januari 2023 via het inschrijvingsformulier die je terug kan vinden op de website: houthulst.gezinsb…
Meer lezen
 
Op donderdagnamiddag kan je vanaf 13u30 in zaal Stationshuis terecht voor een ontspannen spelletje petanque. We spelen volgens het meli melo systeem, waarbij we telkens 2 partijen spelen tot 15 punte…
Meer lezen
 
Maandelijkse kaarting op vrijdag in 't Koutertje. Ook wie liever een gezelschapsspel speelt is welkom in Brasserie 't Koutertje vanaf 14u30.
Meer lezen
 
En ze leefden nog … lang & gelukkig. Maar is dat ook zo? Zijn Assepoester en haar prins voor elkaar gemaakt? Wordt Sneeuwwitje een goede koningin? Hoe gaat Doornroosje om met 100 jaren verandering? …
Meer lezen
 
Aan de hand van de recepten worden alles stap voor stap voorgetoond Je mag alles die gemaakt wordt proeven naderhand krijg je de recepten mee naar huis
Meer lezen
 
Op Boekstart-dag zetten we onze bib helemaal in het teken van baby's, peuters en kleuters! Heel de voormiddag kan je boekjes voor de allerkleinsten ontdekken en aansluiten bij een voorleesmoment. We…
Meer lezen
 
Optreden theater Kip van Troje met "Het geheim van de vuurtoren". Aansluitend paaseierenraap met de paashaas. Een heuse vuurtoren, livemuziek en interactie van de bovenste duikplank. Wie springt mee i…
Meer lezen
 
'Klein Engeland, The Secret War Museum' dompelt je met zijn unieke collectie helemaal onder in de geheime oorlog van het verzet. Stap in de wereld van de jaren '40, doorzoek de kamers, voel, proef en …
Meer lezen
 
Bingo, bongo! Doe mee aan de Valentijns bingo en wie weet ga jij wel met een prijs naar huis! Ambiance verzekerd. Uiteraard is er ook mogelijkheid voor een hapje en een drankje in de cafetaria. Deeln…
Meer lezen