Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
WSO fietsroute 32 km. voor iedereen toegangkelijk
Meer lezen
 
Het Bakkerijmuseum bezit de belangrijkste collectie bakerfgoed van België en is een leuk doemuseum voor jong en oud! Het Bakkerijmuseum bezit de belangrijkste collectie bakerfgoed van België. In de…
Meer lezen
 
Arte Amanti is een festival over heel Vlaanderen dat grote (inter)nationale sterren naar locaties buiten het reguliere concertcircuit brengt. Naast finalisten van grote internationale wedstrijden en v…
Meer lezen
 
Op zondag 31 oktober wordt het weer lekker spannend in Veurne! We organiseren een interactief tabletspel in combinatie met een leuke smultocht (± 2 uur). Volg aan de hand van je tablet een griezelpar…
Meer lezen
 
In het museum vertellen we het verhaal over de evolutie die het bakkersberoep onderging op vlak van productie, bereiding en verdeling van brood en banket. Een ervaren gids loodst je doorheen het museu…
Meer lezen
 
Met een gids ontdekken we het “Historisch Veurne”. Via gezellige straten en steegjes passeren we heel wat historische gebouwen zoals de Sint-Niklaaskerk en het Belfort. Naast erfgoed lopen we ook …
Meer lezen
 
Op zoek naar een boeiende daguitstap? De 'Zoete-Koeke-Route' is een arrangement voor ware zoetemonden! Na een halve dag in het Bakkerijmuseum kan er geluncht worden in de museumcafetaria (kaas- en/of …
Meer lezen
 
Brood op de plank is terug! Elke eerste vrijdag van de maand kan je in het Bakkerijmuseum terecht voor ambachtelijk brood. De ingrediënten? Vooral veel tijd, liefde en vakkennis. Een ervaren bakker …
Meer lezen
 
Voetjebal is een voetballend speel- en leerconcept voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Kleuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met papa of mama. Lessen…
Meer lezen
 
Dit jaar slaan we voor de herdenkingsfakkeltocht een andere weg in. We stappen af van het WOI-verhaal en kiezen voor het thema 'De Slag om Veurne 1940' om onze herdenking uit te werken. Tijdens een th…
Meer lezen