Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Al tientallen jaren zoeken de inwoners van Zonnebeke naar een steen waarop een wapenschild gebeiteld staat. De steen ligt ergens in het kasteelpark. Hij verdween en waar hij ligt, is een geheim dat de…
Meer lezen
 
Deze twee begraafplaatsen in Zonnebeke vormen één geheel. Het kleine Polygon Wood Cemetery ontstond al tijdens WO I. De oorlogsomstandigheden gaven de begraafplaats een onregelmatig grondplan. Butte…
Meer lezen
 
De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien Nog nooit? Nog nooit. Ook niet in zijn dromen? In zijn dromen wel. Elke nacht. Elke nacht met zijn voeten in het water. Met zijn handen in het zan…
Meer lezen
 
Een voorleesmoment waarbij we voorlezen uit 1 of 2 boekjes van de Leesjury. Laat je kleine spruit al op jonge leeftijd kennismaken met het plezier van (voor)lezen. We genieten samen van een verhaal en…
Meer lezen
 
Een vrieskoud avontuur waarvan je gaat gloeien. Over sneeuw die blijft liggen, een hond die gaat lopen, en het belang van een naam. Zo goed als elke dag moet Morris de berg op om de hond van zi…
Meer lezen
 
Familiefilm/Avontuur Op zijn 18de verjaardag erft digital native Benjamin Kurrel het nalatenschap van zijn vermiste vader Ben Kurrel: een doos heel oude voorwerpen, waaronder een zeer zeldzaam oud bo…
Meer lezen
 
Het parcours loopt over heel wat landelijke onverharde wegen in en rond Groot Zonnebeke. In het parcours ontbreken ook dit jaar ook niet de kortekeer ,het domein de Palingbeek, gasthuisbossen, nonnebo…
Meer lezen