Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en…
Meer lezen
 
Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij b…
Meer lezen
 
Na het onwaarschijnlijke succes van de vorige shows “Un-Butt-Plugged”, “Anology”, “Nog ene kè” en het uitverkocht Jupiler Pro League stadion van KVO, keren de dommekloten Alain en Ook Ala…
Meer lezen
 
In de middeleeuwen overheerste het silhouet van de Duinenabdij het Koksijdse landschap. Een bezoek aan het Abdijmuseum doet je in alle rust wandelen langsheen haar oude muuropstanden, omgeven door pra…
Meer lezen
 
Vanaf juni wordt de eerste verdieping van het Duinenhuis omgetoverd tot het Natuurhistorisch museum van Stokman. De verzameling omvat een reeks geïllustreerde fauna, uniek in zijn soort. De tentoonst…
Meer lezen
 
Kom genieten van optredens van Pauline, Wim Soutaer en Sylver.
Meer lezen
 
Kom genieten van optredens van Louise (winnaar The Voice van Vlaanderen), Luc Steeno en Cookies & Cream
Meer lezen
 
Hendrik Adriaen, geboren te Brielen in 1868, was een bijzonder veelzijdig man. Naast een drukke veeartsenijpraktijk en zijn functie als officieel keurder had hij een enorme passie voor archeologie en …
Meer lezen
 
Ter voorbereiding van de aanleg van een nieuwe Fluxys-aardgasleiding werd in 2014-2016 een traject van maar liefst 80 km archeologisch onderzocht, van Alveringem tot Maldegem. Een volledige doorsnede …
Meer lezen
 
Hors Normes regie: Eric Toledano en Olivier Nakache Deze Franse tragikomische film was de vierde best scorende Franse film aan de kassa’s en focust op de leefwereld van autistische kinderen. Twee vr…
Meer lezen