Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Optreden theater Kip van Troje met "Het geheim van de vuurtoren". Aansluitend paaseierenraap met de paashaas. Een heuse vuurtoren, livemuziek en interactie van de bovenste duikplank. Wie springt mee i…
Meer lezen
 
Gezellig samen zijn en genieten van koud buffet .
Meer lezen
 
Hou je ook van breien of haken? Wil je dit op een gezellige manier beleven samen met anderen? Kom dan op maandagnamiddag om 13u30 of donderdagavond om 19u30 naar het breicafé. Ambiance verzekerd! Dee…
Meer lezen
 
In de jaren dertig van de vorige eeuw doorkruiste de Pool Kazimierz Nowak op zijn fiets, per kano en op een dromedaris heel Afrika. Hij reisde meer dan 40.000 kilometer, op eigen kracht en zonder noem…
Meer lezen
 
'Klein Engeland, The Secret War Museum' dompelt je met zijn unieke collectie helemaal onder in de geheime oorlog van het verzet. Stap in de wereld van de jaren '40, doorzoek de kamers, voel, proef en …
Meer lezen
 
Monoloog Gebracht door Gwen Deprez
Meer lezen
 
U leert de basis van deze Romaanse taal om zelf Spanje te verkennen. U leert onder andere meer over eten, drinken, uzelf voorstellen, de weg vragen, het weer, naar de dokter gaan...Kortom, veel inter…
Meer lezen
 
We nodigen je met plezier uit in onze bibliotheek om te genieten van een verhaaltje. Voor kinderen tussen vier en zes jaar met één ouder of grootouder. Aansluitend voorzien we een leuke, kleine acti…
Meer lezen
 
We hebben vandaag meer manieren dan ooit om met elkaar te communiceren, en toch voelen steeds meer mensen zich eenzaam. Hoe komt dat? En vooral: wat kun je eraan doen? Psychologe Leslie Hodge schreef …
Meer lezen
 
En ze leefden nog … lang & gelukkig. Maar is dat ook zo? Zijn Assepoester en haar prins voor elkaar gemaakt? Wordt Sneeuwwitje een goede koningin? Hoe gaat Doornroosje om met 100 jaren verandering? …
Meer lezen