Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Hartelijk welkom op de gratis voorstelling van de leerlingen 'Theater maken' Vierde Graad van de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Sander Tant geven ze het beste van zichzelf in Cu…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op de gratis voorstelling 'Cross over' van de leerlingen Theater Vierde Graad uit de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Sander Tant geven ze het beste van zichzelf …
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het gratis openbaar toonmoment van de leerlingen Woordatelier van de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Pieter Meuleman geven ze het beste van zichzelf op 8 juni…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het openbaar toonmoment van de leerlingen Woordatelier van de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Pieter Meuleman geven ze het beste van zichzelf in OC Rookop (He…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op de gratis voorstelling "Leo en Lena" van de leerlingen 'Theater' Vierde Graad van de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Sander Tant geven ze het beste van zichze…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het gratis openbaar toonmoment van de leerlingen Woordlab van de Kunstacademie Poperinge in Kasteel De Lovie op 24 mei om 20u. Dit toonmoment onder leiding van leerkracht Pieter Me…
Meer lezen
 
Ontdek en beleef het verhaal van de Eerste Wereldoorlog en de Slag bij Passendale in de interactieve opstelling van het Passchendaele Museum.Daal af in de 'dugout' (ondergrondse schuilplaats) en verke…
Meer lezen
 
Fwiet! Fwiet! Is de naam van de podcast en het vogelmagazine van Begijn Le Bleu dat enthousiast wordt onthaald door media en publiek. Nu brengt Begijn een voorstelling over de kick van het vogelspotte…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op de gratis voorstelling 'De Anderen' van de leerlingen Theater Vierde Graad uit de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Sander Tant geven ze het beste van zichzelf …
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het gratis openbaar toonmoment van de leerlingen Woordatelier van de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Pieter Meuleman geven ze het beste van zichzelf op 4 juni…
Meer lezen