Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Brood op de plank is terug! Elke eerste vrijdag van de maand kan je in het Bakkerijmuseum terecht voor ambachtelijk brood. De ingrediënten? Vooral veel tijd, liefde en vakkennis. Een ervaren bakker …
Meer lezen
 
Handen wassen, schort aan, bakkersmutsje op: bakken maar! Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met koekjesdeeg in 3 kleuren. We maken er prachtige én smakelijke herfstkoekjes van. Goed uitrollen…
Meer lezen
 
Met Café Pax roepen we de sfeer van het leven in voorlopige woningen opnieuw op. De zolderverdieping van het bezoekerscentrum verandert in een cafébarak waarin dorpelingen je meenemen door de streek…
Meer lezen
 
MARVARA (BE-DK-SE) Heuvelland
Marieke Van Ransbeeck studeerde Vlaamse doedelzak en barokmusette bij in Gooik en aan de LUCA School of Arts, Campus Lemmens. Als eerste Belg studeerde ze ook aan verschillende conservatoria in Scandi…
Meer lezen
 
Philippe Robrecht Heuvelland
De basis voor Philippe Robrechts zangcarrière werd al op zijn twaalfde gelegd en zeker twee jaar later, toen hij zijn eerste gitaar kocht en zijn eerste eigen liedjes tokkelde. Als 16-jarige knaap st…
Meer lezen
 
Wie Dranouter zegt, vult automatisch aan met ‘folk’ of ‘festival’. Tijdens het eerste weekend van augustus zakken jaarlijks immers zo’n 50.000 festivalgangers af naar het dorp voor het meest…
Meer lezen
 
"Kinderen van de IJzer" is het verhaal van de grootscheepse actie die de Belgische overheid organiseerde voor de kinderen uit de frontstreek: de evacuatie naar buitenlandse kolonies. Anne Provoost ver…
Meer lezen
 
Zoetemarkt Heuvelland
Op en rond de Dries, het Kemmelse dorpsplein, en het Warandepark worden allerlei zoetigheden en tal van taarten en koeken uit vnl. het Vlaamse land geproefd en te koop aangeboden. Alles wordt gepresen…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 11 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 5 …
Meer lezen
 
Nathan Bell Heuvelland
Nathan Bells stijl van storytelling doet denken aan singer-songwriters als Chip Taylor, Townes van Zandt en Guy Clark. Bells ogenschijnlijk eenvoudige liedjes zijn zo doeltreffend geschreven dat ze je…
Meer lezen