Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Een museum bezoeken hoeft niet saai te zijn! Trek samen met het gezin door het Bakkerijmuseum en verken de museumcollectie op speelse wijze. Met een gezinszoektocht in de hand verdiepen de kinderen zi…
Meer lezen
 
Een schuimende Pater van West-Vleteren of een heerlijk ambachtelijk ijsje, een smeuïg stukje kaas uit de polders of een authentieke Picon, genietend als God naast Frankrijk! Hoe vaak worden we in de …
Meer lezen
 
Licht uit, spot aan! Heb jij er altijd van gedroomd om te schitteren in je eigen theatervoorstelling? Razen de wildste verhaallijnen door je hoofd en bedenk je de gekste personages? Dan hebben wij jou…
Meer lezen
 
Tom Poes gidst jouw kleuter(s) door het Bakkerijmuseum: samen met mama/papa/oma/nonkel/... voeren de kinderen een 8-tal leuke doe-opdrachten uit. Zo raken ze opgeslorpt in het verhaal van Tom Poes en …
Meer lezen
 
Kom uit je kot en ontdek je eigen streek...en doe opnieuw mee aan onze fotozoektocht. De tocht is 14,5 km lang en er werden 24 foto's genomen. Organisatie Ferm Steenkerke Formulieren kunnen bekomen wo…
Meer lezen
 
Heb jij arendsogen en een wakkere blik? Kom dan een kijkje nemen in de bib! Trek op speurtocht tussen de rekken met de vragenlijst of tablet. Zie jij wat wij zien en los je alle verborgen raadsels i…
Meer lezen
 
Op zoek naar een zorgeloze uitstap? Iedere eerste zaterdag van de maand kan je het Bakkerijmuseum gratis bezoeken. Je ontdekt de uitgebreide en veelzijdige collectie van toestellen en gebruiksvoorwerp…
Meer lezen
 
Maar huh? Waar is hij nu naartoe? Gisteren stond hij hier nog in de ridderzaal. Er is iets vreemds in het kasteel gebeurd. Als cadeau van de bewoners van Wulveringem kreeg Ridder Arthur gisteren een …
Meer lezen
 
Iedere woensdagmiddag, tijdens de zomermaanden juli en augustus, kan je tussen 12u en 15u30 in het Stadspark terecht voor telkens 3 concerten van aanstormend Belgisch talent. Pittig detail: Vorig jaa…
Meer lezen
 
In Beauvoorde staat en prachtig kasteel. Daarin wordt het verhaal verteld van de merkwaardige edelman ‘Ridder’ Arthur Merghelynck, die er bijna 150 jaar geleden kwam wonen. Speciaal voor gezinnen …
Meer lezen