Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Zit muziek je in het bloed? Reserveer dan zeker je plek voor het leukste aperitiefconcert van het land: Kiosk Matinee. Op zondag 18 juli en zondag 15 augustus geven we er opnieuw een lap op in het Sin…
Meer lezen
 
Een ongeluk is vlug gebeurd! Het is van levensbelang dat snel én op de juiste manier eerste hulp wordt verleend. Het correct toepassen van eerste hulp bij een ongeval kan een mensenleven redden. Dez…
Meer lezen
 
Een spectaculaire Zomervariaties waar teams van 2 breakdancers het tegen elkaar opnemen in een zinderende wedstrijd. De REDDY Keukens arena wordt een waar strijdtoneel waar topdansers het beste van zi…
Meer lezen
 
Ierse Folk met een echte Ierse sfeer We zijn vijf vrienden uit Veurne, waarvan vier uit het onderwijs. We hebben een passie voor volkscultuur en een hart voor Ierland. "Ierland laat je hart sneller k…
Meer lezen
 
Kom uit je kot en ontdek de mooie plekjes van Steenkerke en omgeving en...... win een prijsje.....
Meer lezen
 
Iedere woensdagmiddag, tijdens de zomermaanden juli en augustus, kan je tussen 12u en 15u30 in het Stadspark terecht voor telkens 3 concerten van aanstormend Belgisch talent. Pittig detail: Vorig jaa…
Meer lezen
 
Rita Vansteenlandt Alexia Struye Eddy Walrave Roman Strobl Rémi Bourquin gratis parkeren op de Statieplaats.
Meer lezen
 
 NEOS OL TOOPE, fiet*s*ta*p*arty à la carte, activiteitendag met alle deelgroepen gevolgd door BBQ, O.C. Caroline Beauvoorde 
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 10 workshops onder begeleiding van twee techniekcoache…
Meer lezen
 
Het Bakkerijmuseum bezit de belangrijkste collectie bakerfgoed van België en is een leuk doemuseum voor jong en oud! Het Bakkerijmuseum bezit de belangrijkste collectie bakerfgoed van België. In de…
Meer lezen