Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Wil je geld verdienen terwijl je het aan het uitgeven bent? (Ja, dat kan echt!) Slimmer en budgetvriendelijker shoppen? Je centenvreters ontdekken en ze verschalken? Eindelijk meer grip krijgen op je …
Meer lezen
 
Spaghettiavond met medewerking van de minivoetbalploeg Gezinsbond Passendale. Vegetarische spaghetti op aanvraag. Tevens mogelijkheid tot take away Spaghettiavond met medewerking van de minivoet…
Meer lezen
 
Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken …
Meer lezen
 
Al tientallen jaren zoeken de inwoners van Zonnebeke naar een steen waarop een wapenschild gebeiteld staat. De steen ligt ergens in het kasteelpark. Hij verdween en waar hij ligt, is een geheim dat de…
Meer lezen
 
Deze twee begraafplaatsen in Zonnebeke vormen één geheel. Het kleine Polygon Wood Cemetery ontstond al tijdens WO I. De oorlogsomstandigheden gaven de begraafplaats een onregelmatig grondplan. Butte…
Meer lezen
 
Tijdens de krokusvakantie organiseert de bib een theaterworkshop met auteur Bieke Vanlaeken. Bieke daagt de kinderen en jongeren uit om hun grenzen stap per stap te verleggen. Wie kan het zotste pers…
Meer lezen
 
Wandeling in en om de Heksengemeente Beselare, langs rustige wegen richting Kruiseke. Start tussen 7.30 en 15 uur. Keuze uit 5- 10- 12- 15- 20 en 26 km. deelname leden 1.5 euro, niet-leden 3 euro. -12…
Meer lezen
 
Eén avond om kennis te maken met alles wat musical inhoudt, het lijkt onmogelijk. En toch! Zang, spel en dans, je kan op deze workshop van alles een beetje proeven. Nadien weet je of musical echt iet…
Meer lezen
 
PAASEI  
Zin in een leuke namiddag? Ben jij iemand die graag knutselt, spelletjes speelt, kleurt, bouwt,…? De Gezinsbond van Passendale heeft heel wat in petto voor alle kinderen (kleuter en lager). Kinderen…
Meer lezen
 
Piloxing is een mix van pilates voor flexibiliteit en spierbouw, boksen voor de snelheid en behendigheid en dat allemaal verweven met dans. De workout is gebaseerd op intervaltraining, een afwisseling…
Meer lezen