Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Op de avond van het concert brengt Katrien Verfaillie een 15-tal nummers uit haar cd's “Vanuut mien erte” en “Gie Zorgt”. Tijdens het concert verzamelt Katrien alle bijzondere weetjes van het …
Meer lezen
 
Compagnie Cecilia In Once upon a time in de Westhoek nemen Sebastien Dewaele en Wouter Bruneel een duik in de geschiedenis van een dorp vol littekens en karakterkoppen. In dialoog met de verhalen uit…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het gratis openbaar toonmoment van de leerlingen Woordlab van de Kunstacademie Poperinge in Kasteel De Lovie op 24 mei om 20u. Dit toonmoment onder leiding van leerkracht Pieter Me…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op de gratis voorstelling "Leo en Lena" van de leerlingen 'Theater' Vierde Graad van de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Sander Tant geven ze het beste van zichze…
Meer lezen
 
Feest, feest, feest voor de dansliefhebber! Haal de danslustige dansbenen boven en vier samen met ons het einde van het voorjaarsseizoen, de start van de zomer. De jonge Franse goden van folkband Barg…
Meer lezen
 
Openbare proeven van de leerlingen eindgraden muziek - folk & wereldmuziek. Ze brengen het beste van zichzelf om te laten horen wat ze de vele jaren binnen hun opleiding hebben geleerd.
Meer lezen
 
Meermens is het muzikale alter ego van Bram Verstappen. Onder deze naam brengt hij cabaret, comedy, maar vooral ‘intieme levenslessen in een akoestisch jasje’. Met zijn Nederlandstalige liedjes pr…
Meer lezen
 
Zomerse Vrijdagen in Juli - Augustus Zing en swing mee op de Zomerse Vrijdagen tijdens juli en augustus bij de lokale horeca. Voor één keer serveren ze niet alleen drankjes maar ook gratis optreden…
Meer lezen
 
Zaatari Djinn Heuvelland
Op woensdag 26 juni om 9u30 in de zaal Utendoale film "Zaatari Djinn" voor de leerlingen van het 5e en 6e leerjaar van de scholen uit de streek. Zaatari Djinn is een zeldzaam intieme film over de veer…
Meer lezen
 
Tijdens het eerste weekend van augustus vieren 50.000 bezoekers de jubileumeditie van Festival Dranouter: 50 Years Of New Traditions! Ga voor een onvergetelijke muziekvakantie met Dranouter Classics z…
Meer lezen