Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Een vrieskoud avontuur waarvan je gaat gloeien. Over sneeuw die blijft liggen, een hond die gaat lopen, en het belang van een naam. Zo goed als elke dag moet Morris de berg op om de hond van zijn om…
Meer lezen
 
Een voorleesmoment waarbij we voorlezen uit 1 of 2 boekjes van de Leesjury. Laat je kleine spruit al op jonge leeftijd kennismaken met het plezier van (voor)lezen. We genieten samen van een verhaal en…
Meer lezen
 
Al tientallen jaren zoeken de inwoners van Zonnebeke naar een steen waarop een wapenschild gebeiteld staat. De steen ligt ergens in het kasteelpark. Hij verdween en waar hij ligt, is een geheim dat de…
Meer lezen
 
Heb je meer en meer last van je spieren en gewrichten? Dan is gymnastiek de ideale oplossing, want door te bewegen worden de spieren en gewrichten soepeler. Een combinatie van basis en uitdagendere oe…
Meer lezen
 
Herfstwandeling We wandelen een 10-tal km rondom Zandvoorde. Onderweg trakteren we jullie op een dorstlessertje en een versnapering. Afsluiten doen we met een lekkere broodplank met kaas en vleesw…
Meer lezen
 
Heb je meer en meer last van je spieren en gewrichten? Dan is gymnastiek de ideale oplossing, want door te bewegen worden de spieren en gewrichten soepeler. Een combinatie van basis en uitdagendere oe…
Meer lezen
 
Familiefilm/Avontuur Op zijn 18de verjaardag erft digital native Benjamin Kurrel het nalatenschap van zijn vermiste vader Ben Kurrel: een doos heel oude voorwerpen, waaronder een zeer zeldzaam oud bo…
Meer lezen
 
Het parcours loopt over heel wat landelijke onverharde wegen in en rond Groot Zonnebeke. In het parcours ontbreken ook dit jaar ook niet de kortekeer ,het domein de Palingbeek, gasthuisbossen, nonnebo…
Meer lezen
 
Deze intact bewaarde Duitse commandobunker is een unieke getuige van de Slag van de Ypers Salient. Hij biedt een goed beeld van de Duitse bunkerbouwkunst uit W.O.I.
Meer lezen