Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Wandelen met kinderen saai? Nee hoor. Het avonturenparcours van Nieuwkerke brengt je langs een oude tramroute die verrijkt is met kleine hindernissen. Over een afstand van 2,6 kilometer kunnen de kind…
Meer lezen
 
Hoe moeten we onszelf begrijpen? Wanneer we ons afvragen waarom we iets doen, dan is het antwoord soms verwarrend. Sommigen beweren dat ons brein verklaart wat we doen. Anderen wijzen naar onze opvoed…
Meer lezen
 
Onderaan de westelijke flank van de Kemmelberg ligt een Franse begraafplaats. Deze begraafplaats bestaat uit 4 massagraven waarin 5294 Franse soldaten rusten. Enkel 57 onder hen zijn geïdentificeerd.…
Meer lezen
 
Loco Motive Trio werd in 2015 opgericht door collega-muzikanten en goede vrienden, Ning Kam (viool), Sébastien Walnier (cello) en Lisa De Boos (contrabas). Tijdens het concerteren in klassieke set…
Meer lezen
 
Herbeleef de Koude Oorlog in de Commandobunker Kemmel: aan de hand van foto’s, filmbeelden, objecten, uniformen en uitrustingsstukken laat de Commandobunker je vandaag de Koude Oorlog herbeleven. Je…
Meer lezen
 
Maar oude voorwerpen dragen sporen, zijn een soort getuigen. Door iets jarenlang te gebruiken slijt zelfs het hardste metaal, krijgt hout een glans, bladdert verf, roest het ijzer. Het voorwerp wordt …
Meer lezen
 
Heuvelland en Coeur de Flandres tellen samen een 20 tal bruine kroegen. Plekken waar het, met familie of vrienden, gezellig tafelen is. Ze maken onderdeel uit van onze ‘couleur locale’, van het p…
Meer lezen
 
Bunkers Lettenberg Heuvelland
In de Lettenberg, een uitloper van de Kemmelberg, kan je nog vier betonnen bunkers uit de Eerste Wereldoorlog terugvinden. De schuilplaatsen zijn door Britse soldaten gebouwd in het voorjaar van 1917.…
Meer lezen
 
Naragonia Heuvelland
Naragonia brengt eigenzinnige folk met een verfijnde, maar stevige energie. Binnen de internationale trad scene staat dit duo bekend als een van Flanders Finest Folkbands. CORONAGARANTIE Mocht een op…
Meer lezen