Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Compagnie Cecilia In Once upon a time in de Westhoek nemen Sebastien Dewaele en Wouter Bruneel een duik in de geschiedenis van een dorp vol littekens en karakterkoppen. In dialoog met de verhalen uit…
Meer lezen
 
Robrecht scheldt ineens zomaar iemand uit in de supermarkt.Hij schrikt. Dit is niet wie hij is.Halsoverkop vertrekt hij naar het jaarlijkse familiefeest. Wanneer hij daar aankomt, kan hij maar net een…
Meer lezen
 
Meermens is het muzikale alter ego van Bram Verstappen. Onder deze naam brengt hij cabaret, comedy, maar vooral ‘intieme levenslessen in een akoestisch jasje’. Met zijn Nederlandstalige liedjes pr…
Meer lezen
 
Wervelend koorconcert door het Veurns Vocaal Ensemble in samenwerking met leerlingen notenleer StAPwest en een delegatie van Ocho Dance Studio met muzikaal combo o.l.v. Stephanie Maertens.
Meer lezen
 
In de trad scene in Europa kennen de meeste profesionele muzikanten elkaar door het spelen op dezelfde festivals tijdens de zomer. Het spelen van informele jamsessies maakt deel uit van de traditie en…
Meer lezen
 
Tijdens het eerste weekend van augustus vieren 50.000 bezoekers de jubileumeditie van Festival Dranouter: 50 Years Of New Traditions! Ga voor een onvergetelijke muziekvakantie met Dranouter Classics z…
Meer lezen
 
Accordeoniste Sara Salvérius gaat in haar muziek op zoek naar beweging en rust. Zo probeert ze de onvoorspelbaarheid van het leven muzikaal te vatten. Voor Pendulum werkt ze met een wel heel unieke s…
Meer lezen
 
Iedereen kan helpen , iedereen kan zijn steentje bijdragen  GEEF Bloed en help je medemens , het zal maar je kind , ouder , vriend , familielid zijn  die jouw bloed gbruiken kan 
Meer lezen
 
Van 27 maart tot en met 3 november 2024 verwelkomt de Kust Beaufort24. Curator Els Wuyts zorgt voor de artistieke selectie en vertrekt vanuit het idee van een vanzelfsprekende verbondenheid Fabric of …
Meer lezen