Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Reveil 2021 Heuvelland
Reveil is een fijn gebeuren dat nationaal doorgaat op 1 november. Meer en meer mensen hebben er behoefte aan om meer te doen op 1 november dan een bloem neer te leggen. Via Reveil wordt op vele Vlaams…
Meer lezen
 
Tot vreugde van velen en met grote geestdrift nemen de dames van Laïs terug hun toevlucht tot het Nederlands. Want de moedertaal kruipt waar zij niet gaan kan, en de wereld van de Vlaamse en Nederlan…
Meer lezen
 
De Sint-Walburgakerk is het enige voorbeeld in de kuststreek van een groots opgevat gotisch kerkgebouw. Dat voorzag een koor en transkapellen, een transept, een schip en torens, maar alleen de koorpar…
Meer lezen
 
Kom kijken en proeven! Op dinsdag kan je tijdens de herfstvakantie de ambachtelijke bakkersstiel recht voor je neus beleven. Een ervaren bakker toont hoe je het perfecte brood, de knapperigste koekjes…
Meer lezen
 
(Hobby)bakker, bakfanaat, of simpelweg een zoetemond? Dan is ‘truken van de foor’ er voor jou! Telkens de tweede woensdag van de maand demonstreert een ervaren bakker de bereiding van steeds een a…
Meer lezen
 
Tijdens deze workshop leer je je eigen brood bakken. Je ontdekt wat je nodig hebt, hoe je moet mengen, en waarom het belangrijk is om je spierballen te gebruiken bij het kneden van het brood. Dit scha…
Meer lezen
 
(kindvriendelijke) wandelzoektocht naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van de wijk 'de Nieuwstad' in Veurne Gratis deelnemingsformulieren bij volgende handelaars in de Brugsesteenweg: Bakkerij B…
Meer lezen
 
Een pittoresk waterkasteel in het hartje van de Westhoek. In het eeuwenoude Kasteel Beauvoorde is de tijd écht blijven stilstaan zoals het werd achtergelaten door de zonderlinge romanticus Ridder Art…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 11 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 5 …
Meer lezen
 
In deze wandeling van ongeveer 3,5 km ontdek je het historisch stadscentrum van Veurne in een klein uurtje, gemaakt door leerlingen van het 3e jaar in het College Veurne. Bij een aantal gevels is een …
Meer lezen