Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Je bent een balvaardig en helemaal weg van dat ronde ding? Dan moet jij alle sporten met de bal leren kennen. We bieden een mix aan van bekende en minder bekende balsporten.
Meer lezen
 
Yoga voor iedereen, dat is Easy Yoga ! Deze lessen zijn speciaal op maat voor wie het liever wat rustiger aan doet. De lessen bestaan uit laagdrempelige oefeningen, ideaal om kennis te maken met yoga.…
Meer lezen
 
De dienst voor toerisme organiseert voor de vijfde keer een fotowandelzoektocht (3 km) in het kasteelpark te Zonnebeke. Op een leuke manier leer je het kasteeldomein en de nabij liggende omgeving kenn…
Meer lezen
 
Het Memorial Museum Passchendaele 1917 brengt op een aangrijpende en aanschouwelijke manier het historische verhaal van de Eerste Wereldoorlog met bijzondere aandacht voor de Slag bij Passendale. Deze…
Meer lezen
 
Vind je alle sporten leuk? Vind je knutselen leuk? Dan is dit kamp helemaal iets voor jou. In de voormiddag wordt er telkens geknutseld. In de namiddag voorzien de lesgevers een gevarieerd sportaanbo…
Meer lezen
 
zomertocht langs autoluwe en onverharde wegen over een lichtgolvend parcours vanuit het gehucht Molenaaelst. 3 pitoreske,combineerbare lussen. 5 - 12 - 14 - 16 - 21 km info@drevestappers.be
Meer lezen
 
Tyne Cot Cemetery in Passendale is met zijn 11.956 grafstenen de grootste Britse militaire begraafplaats op het Europese vasteland. De begraafplaats wordt jaarlijks bezocht door bijna 200.000 bezoeker…
Meer lezen
 
Heb je altijd al eens willen staan op een surfplank? Dan leren we jou in 1 namiddag kennismaken met windsurfen. Een uitdagende sport die zeker het ontdekken waard is! Voor kinderen geboren in 2006 -…
Meer lezen
 
Wie heeft zin om zijn schoenen uit te trekken en met zijn blote voeten op verschillende ondergronden te lopen? Op het blotevoeten pad liggen kiezels, zand, boomschors, water en modder te wachten om …
Meer lezen
 
Heb je meer en meer last van je spieren en gewrichten? Dan is gymnastiek de ideale oplossing, want door te bewegen worden de spieren en gewrichten soepeler. Een combinatie van basis en uitdagendere oe…
Meer lezen