Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Het Genootschap Passchendaele Society 1917 voorziet in gratis gegidste rondleidingen op de site van de Duitse commandobunker te Zandvoorde (Gaverstraat 2, 8980 Zandvoorde). Dit elk uur van 10u tot 17u…
Meer lezen
 
Kom mee naar het opblaasbare aquapark voor een avontuurlijk en unieke hindernisbaan op het water! Loop, spring, klim, klauter en glijd doorheen het volledige park en probeer de andere kant te halen. …
Meer lezen
 
Een echte indiaan die herken je meteen. Wij toveren elke kleuter om tot een echte indiaan. We spelen leuke indianenspelletjes, zorgen voor sportieve uitdagingen en knutselen erop los. We gaan zelfs ga…
Meer lezen
 
WAT? Een gezellige barbecue om onze club te steunen! VOOR WIE? Voor iedereen die de club een warm hart toedraagt. WANNEER? Zondag 3 juli 2022, om 11.30 uur WAAR? OC 't Zonnerad, Tresoriersstr…
Meer lezen
 
Vertelavond waarbij verteller Lieve Demeyer je oren verwent met smakelijke teksten en gedichten in een taal waarbij het water je in de mond komt. Ze neemt je mee in de verhalen van schrijvers als Joan…
Meer lezen
 
Deze lessen zijn speciaal op maat voor wie het liever wat rustiger aan doet. De lessen bestaan uit laagdrempelige oefeningen, ideaal om de rust te leren opzoeken. De lessen worden afgestemd op de wens…
Meer lezen
 
Een workshop van de Maakbib waarbij we stilstaan rond duurzaamheid en windenergie. Je leert zelf een speelgoedje ontwerpen dat werkt via het principe van windenergie. We gaan dieper in op creatronic…
Meer lezen
 
De workshop bestaat uit 2 sessies van telkens 1,5u. Tijdens deze sessies wordt er een evenwichtige mix aangeboden van theoretische achtergrond, loop technische analyse/bijsturing en loopoefeningen. Va…
Meer lezen