Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Op deze fotozoektocht van 5.5 km langs de Bulskampse wegen zal je niet alleen genieten van de vergezichten maar wordt ook uiterste concentratie gevraagd. Stukje van het parcours is niet toegankelijk …
Meer lezen
 
Iedere woensdagmiddag, tijdens de zomermaanden juli en augustus, kan je tussen 12u en 15u30 in het Stadspark terecht voor telkens 3 concerten van aanstormend Belgisch talent. Pittig detail: Vorig jaa…
Meer lezen
 
Op donderdag 19 augustus hebben wij een bijzonder muzikaal echtpaar te gast in Veurne: “Cellorganic”. Radosław en Renata Marzec zijn professor aan de Feliks Nowowiejski Academy of Music in Bydgos…
Meer lezen
 
Het best ontwikkelde zintuig van jonge baby's is de huid. Naast voeding en verzorging hebben baby's dan ook behoefte aan lichamelijk contact. Babymassage bevordert de motorische en emotionele ontwikk…
Meer lezen
 
De Sint-Walburgakerk is het enige voorbeeld in de kuststreek van een groots opgevat gotisch kerkgebouw. Dat voorzag een koor en transkapellen, een transept, een schip en torens, maar alleen de koorpar…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 11 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 5 …
Meer lezen
 
Kasteel Beauvoorde is één van de best bewaarde geheimen in de Westhoek. Het kasteel ligt in het dorpje Wulveringem, dicht bij Veurne. Het kasteel staat er vermoedelijk al sinds de 12de eeuw. Eind 1…
Meer lezen
 
Tijdens Open Monumentendag werp je een blik op het verleden én de toekomst van het Bakkerijmuseum. De site wordt al vermeld in 1314 als ‘Gasthuuse van Zuutuut’, nu bekend als Zuidgasthuishoeve.…
Meer lezen
 
Het Bakkerijmuseum organiseert samen met CAG (Centrum voor Agrarische Geschiedenis) een infomoment over broodcultuur. Samen met de erfgoedgemeenschap willen we immers onze broodcultuur laten erkennen…
Meer lezen
 
Klaar om een echte bakker te worden? Stroop je mouwen op, rol met je spierballen en steek je handen uit de mouwen! Samen met de bakker maak je heerlijke appelcake. Een échte klassieker die iedereen l…
Meer lezen