Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
bloedcollecte
Meer lezen
 
Wandeling van ongeveer 6km aan een rustig tempo met onze vrijwilligers Luc & Kathleen. Liever carpoolen? Afspraak om 13.30 uur aan Sportdienst, Leopold III-laan, Ieper. Vooraf inschrijven op zorgnetw…
Meer lezen
 
Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij b…
Meer lezen
 
Het Avonturenpad is 1,9 km lang en laat kinderen en volwassenen het Kasteeldomein van Zonnebeke op een leuke manier ontdekken. Nieuwe spelelementen zijn toegevoegd om ware spelzones te creëren in het…
Meer lezen
 
In 1382 komen de Vlaamse steden in opstand tegen de graaf van Vlaanderen. Op het slagveld van Westrozebeke verslaan de legers van de Franse koning en de hertog van Bourgondië de rebellen. Die hertog …
Meer lezen
 
Hatha Yoga is een yogavorm die zich focust op beheersing van zowel lichaam als geest. De aandacht gaat naar de ademhaling en de overgang van houding naar houding in een vloeiende beweging, de flow.
Meer lezen
 
bloedcollecte
Meer lezen
 
Avontuur/Kinderen In deze animatiefilm volgen we Buzz Lightyear, de legendarische Space Ranger op een intergalactisch avontuur. Regisseur Angus MacLane was altijd al nieuwsgierig naar het achtergrond…
Meer lezen
 
Herfsttocht richting Poelkapelle langs autoluwe en veel onverharde wegen tijdens de 'Dag van de trage wegen'. Start van 7.30 tot 15 uur. Deelname: leden 1.5 euro - niet leden: 3 euro, -12j gratis.
Meer lezen
 
Yoga voor iedereen, dat is Easy Yoga ! Deze lessen zijn speciaal op maat voor wie het liever wat rustiger aan doet. De lessen bestaan uit laagdrempelige oefeningen, ideaal om kennis te maken met yoga.…
Meer lezen