Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Op een dag, nog voor de zon opstond, klonk gekrijs, getrappel en gefladder in het Eversambos. De grond onder het bos daverde en daarna werd alles muisstil... Wat was hier in godsnaam gebeurd? Ga jij m…
Meer lezen
 
samen gezellig breien tijdens de eerste herfstavonden, met een kopje koffie/thee of een glaasje fris met een lekker gebakken koekje
Meer lezen
 
Yoga te Vleteren Vleteren
YOGA TER VERSTERKING VAN ZOWEL JE FYSIEKE ALS MENTALE GEZONDHEID Doorlopend wekelijkse lessen. Je kan op ieder moment aansluiten. Zelf matje voorzien.
Meer lezen
 
Twas ol weg Vleteren
Stefan Vancraeynest (tekst) Bart Cafmeyer (spel) Kobe Sercu (muziek) Meer dan honderd jaar geleden ging de wereld ook in lockdown. Oorlogskoorts en Spaanse griep hadden de mensheid in hun greep. Gelu…
Meer lezen
 
Maak kennis met yoga tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid in de kerk van Oostvleteren. Er zijn verschillende redenen om aan yoga te doen. Als anti-stress middel, om je te ontspannen, om …
Meer lezen
 
Gastspreker: Johan Deblaere Voordracht: "Bloemen, kruiden en andere eetbare bloemen". Met proevertjes . Tombola Aandacht voor de Coronamaatregelen: mondmasker meebrengen.
Meer lezen
 
Franse soldaten startten met de aanleg van deze begraafplaats in de herfst van 1914. Pas vanaf juni 1916 krijgen gesneuvelde Belgische soldaten hier ook een laatste rustplek. Na de oorlog breidde deze…
Meer lezen
 
kookles  
kookles
Meer lezen
 
Uitleendienst
Meer lezen