Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Vind je alle sporten leuk? Dan is dit kamp helemaal iets voor jou. De lesgevers voorzien een gevarieerd sportaanbod waar bijna alle sportentakken de revue passeren. Aan de hand van verschillende spor…
Meer lezen
 
Veldtoertocht op een golvend terrein met veel bospaden
Meer lezen
 
Tijdens dit kleuterkamp leren we alles over beren. We spelen leuke spelletjes, zorgen voor sportieve uitdagingen en knutselen erop los. Zelf gaan we een dagje op uitstap om Zonnegloed. Een aanrader vo…
Meer lezen
 
Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axĂ©, samba en cumbia. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken …
Meer lezen
 
Deze lessen zijn speciaal op maat voor wie het liever wat rustiger aan doet. De lessen bestaan uit laagdrempelige oefeningen, ideaal om de rust te leren opzoeken. Qigong is een onderdeel van de Chines…
Meer lezen
 
Hou je van fietsen? De wielersport kreeg de afgelopen jaren een enorme boost. We bieden verschillende vormen van fietsen aan. We fietsen doorheen de onverharde paadjes, de heuvels op en door de plass…
Meer lezen
 
Hou je van avontuur? Gedurende 3 dagen gaan we op avonturentocht door de jungle. We leren allerlei spel - en speelvormen om aan de wilde dieren te ontsnappen.
Meer lezen
 
Actief, samen en gezond blijven bewegen, maar aangepast aan senioren. Een recreatief initiatief dat geheel gratis wordt aangeboden. Wandelvoetbal in Zonnebeke is er voor iedereen.
Meer lezen
 
In het Kaasmuseum in Passendale kan je kaasspelletjes spelen, filmpjes bekijken of overal op knopjes drukken. Koe Milky en muis Cheese vertellen je in een boekje waarom er gaatjes in kaas zitten, waar…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 4 t…
Meer lezen