Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Alfred Den Ouden is zeker in onze regio geen onbekende. Als oervader van het Folkfestival in Dranouter verdiende hij zijn sporen in de wereld van de volksmuziek en kent die wereld dan ook als zijn bin…
Meer lezen
 
Kom je tijdens de koudste maanden verwarmen aan onze verhalen! Vanaf oktober kunnen kleuters en hun ouders komen luisteren naar onze Winterse Vertellingen, de perfecte combinatie van een mooi, ontroer…
Meer lezen
 
Kom je tijdens de koudste maanden verwarmen aan onze verhalen! Vanaf oktober kunnen kleuters en hun ouders komen luisteren naar onze Winterse Vertellingen, de perfecte combinatie van een mooi, ontroer…
Meer lezen
 
Ypriana sluit traditioneel het jaar af met een concert vol originele blaasmuziek.We blikken terug op onze succesvolle deelname aan het Derde Europees Kampioenschap voor Blaasorkesten in de Philharmoni…
Meer lezen
 
. Het Koninklijk Sint-Niklaasmannenkoor Ieper brengt u een stemmig kerstconcert in samenwerking met het Sint-Janskoor en het Kinder- en Jongerenkoor Touché Poperinge en dé Academie Ieper Het kerst…
Meer lezen
 
 Regie: Emily Atef – Fr -
Meer lezen
 
 Regie:Kilian Riedhof – Fr – 2022 – 90 min.  
Meer lezen
 
Ieder jaar in augustus gaat bij de uit Antwerpen gevluchte cafébaas Beer het licht uit. Dan sluit hij zich op in z’n zolderkamer in Amsterdam om af te dalen in de gebeurtenissen van z’n leven. He…
Meer lezen
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 6 januari naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Maak het extra gezellig en breng ook je vriendjes en vr…
Meer lezen
 
Bart Voet en Esmé Bos zijn twee poëtische zielen, talenten vol ambacht, al heuglijk lang verknocht aan elkaar en aan de muziek. In alles horen en ademen zij muziek. Esmé zingt, Bart speelt. Zij vle…
Meer lezen