Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Trommel al je vriendjes en vriendinnetjes op of maak samen met je ouders of grootouders jacht op de kaasdief! Aan de hand van de 'kids-kaas-quiz' en gewapend met een balpen ga je op zoek naar 15 melkk…
Meer lezen
 
Na het succes van onze après-corona rit van vorig jaar, gaan we er terug stevig tegenaan. Dit jaar denken we niet enkel aan de auto’s maar reiken we ook de hand naar de motor en bromfietsen. Rit i…
Meer lezen
 
Avondwandelingen met verscheidene startplaatsen in en buiten Passendale. Op een voor iedereen haalbaar tempo wordt het aantal km week na week opgebouwd. Avondwandelingen met verscheidene startplaatse…
Meer lezen
 
Veldtoertocht op een golvend terrein met veel bospaden 80 % off road
Meer lezen
 
Tweedehandsbeurs Tweedehandsbeurs voor kinder- en babykledij, speelgoed, games, multimedia, gezelschapsspelletjes, fietsen, strips, verkleedkledij, sportkledij & sportbenodigdheden voor kinderen,…
Meer lezen
 
De openlucht wielerpiste Defraeye-Sercu in Rumbeke, Roeselare heeft een rijk wielerverleden. Nu staat ze open voor jonge renners, wielertoeristen en wedstrijden. Huur een fiets bij Toerisme Roeselare …
Meer lezen
 
Een klimbos vol avonturen gelegen op een steile helling van de Rodeberg, vragen je grenzen te verleggen. Van boom tot boom loopt tot 10 meter hoog een touwbanencircuit met allerlei hindernissen zoals…
Meer lezen
 
Deze lessen zijn speciaal op maat voor wie het liever wat rustiger aan doet. De lessen bestaan uit laagdrempelige oefeningen, ideaal om de rust te leren opzoeken. Qigong is een onderdeel van de Chines…
Meer lezen
 
We nemen een kijkje in een oude kaasmakerij, bezoeken een museum en nog veel meer ...
Meer lezen
 
Deze lessen zijn speciaal op maat voor wie het liever wat rustiger aan doet. De lessen bestaan uit laagdrempelige oefeningen, ideaal om de rust te leren opzoeken. De lessen worden afgestemd op de wens…
Meer lezen