Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Bunkers Lettenberg Heuvelland
In de Lettenberg, een uitloper van de Kemmelberg, kan je nog vier betonnen bunkers uit de Eerste Wereldoorlog terugvinden. De schuilplaatsen zijn door Britse soldaten gebouwd in het voorjaar van 1917.…
Meer lezen
 
Loco Motive Trio werd in 2015 opgericht door collega-muzikanten en goede vrienden, Ning Kam (viool), Sébastien Walnier (cello) en Lisa De Boos (contrabas). Tijdens het concerteren in klassieke set…
Meer lezen
 
Op de top van de Kemmelberg staat sinds 1932 een gedenkzuil als herinnering aan de vele Franse gesneuvelde soldaten. Zij vochten hier in april 1918 tijdens de Slag om de Kemmelberg. Dit ‘Monument au…
Meer lezen
 
Over de Kemmelberg Heuvelland
Begeleide opdrachtentocht voor gezinnen met kinderen. De steile hellingen zijn een uitdaging voor elke coureur. De vele vergezichten zijn dan weer een streling voor het oog. Kom op een speelse en acti…
Meer lezen
 
Workshop voor gezinnen met kinderen. Bij de wandeling Land Art maak je kunstwerken met materialen die je in het bos vindt. Het canvas is de ondergrond of het bos, de enige beperking is je verbeelding.…
Meer lezen
 
De krater ontstond door de ontploffing van dieptemijnen tijdens de Mijnenslag van 1917. Wat overblijft, is een 12 meter diepe vijver. De site “Pool of Peace” is een vredevol stukje natuur in het g…
Meer lezen
 
Namiddagwandeling Heuvelland
Wandeling van ongeveer 5km aan een rustig tempo. Carpoolen? Afspraak om 13.30 uur aan Sportdienst, Leopold III-laan, Ieper. Vergeet je mondmasker niet. Vooraf inschrijven op dienstencentra@ieper.be o…
Meer lezen
 
Kom op dinsdag 28 of donderdag 30 december 2021 naar de geheime Bunker te Kemmel en beleef voorbereidingen mee met de kleine groep militairen, die alles in het werk stellen om de grote groep uit Bruss…
Meer lezen
 
Neem een kijkje in tal van wijndomeinen en proef à volonté. Je koopt je proefglas bij je bezoek aan je eerste domein.
Meer lezen