Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Ben je dol op springen en ben je je trampoline in de tuin beu. Kom dan zeker mee naar Jumpsquare in Gullegem- Kortrijk. Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vr…
Meer lezen
 
Een voorleesmoment waarbij we voorlezen uit 1 of 2 boekjes van de Leesjury. Laat je kleine spruit al op jonge leeftijd kennismaken met het plezier van (voor)lezen. We genieten samen van een verhaal en…
Meer lezen
 
Dealer  
Drama Nadat hij het scenario schreef voor Robin Pronts D’Ardennen, twee hiphopplaten maakte en internationaal veel lof oogstte met de coming-of-age kortfilm August, nam de acteur Jeroen Perceval (b…
Meer lezen
 
De derde zaterdag van oktober werd wereldwijd uitgeroepen tot International Repair Day. Hiermee wil men het repareren in ere herstellen en zo ingaan tegen de trend van de wegwerpmaatschappij. Biblio…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 4 t…
Meer lezen
 
De fotofietszoektocht 2022 - Dwars door Dadizele en Zonnebeke laat je beide gemeenten op een aangename en actieve manier ontdekken. Onderweg wisselen velden, dorpen, parken en bossen elkaar af en kom …
Meer lezen
 
Een man trekt zijn jas aan en gaat de baan op. Hij neemt zijn gitaar en reist naar een plek waar mensen naar zijn songs en verhalen komen luisteren. Dat doet hij al jaren, meestal met De Mens, maar …
Meer lezen
 
In het Kaasmuseum in Passendale kan je kaasspelletjes spelen, filmpjes bekijken of overal op knopjes drukken. Koe Milky en muis Cheese vertellen je in een boekje waarom er gaatjes in kaas zitten, waar…
Meer lezen
 
Het parcours loopt over heel wat landelijke onverharde wegen in en rond Groot Zonnebeke. In het parcours ontbreken ook dit jaar ook niet de kortekeer ,het domein de Palingbeek, gasthuisbossen, nonnebo…
Meer lezen
 
Deze lessen zijn speciaal op maat voor wie het liever wat rustiger aan doet. De lessen bestaan uit laagdrempelige oefeningen, ideaal om de rust te leren opzoeken. De lessen worden afgestemd op de wens…
Meer lezen