Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Bezoek deze mooi bewaarde bunker samen met het curiosa museum van Pondfarm. Laat je ook verrassend oor de replica van de MARK IV tank
Meer lezen
 
Heb je altijd al willen tekenen, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Dan is deze cursus iets voor jou! In ons lessenpakket "tekenen voor beginners" nemen we samen de eerste stappen. Proberen, …
Meer lezen
 
Je bent een balvaardig en helemaal weg van dat ronde ding? Dan moet jij alle sporten met de bal leren kennen. We bieden een mix aan van bekende en minder bekende balsporten.
Meer lezen
 
Elke kleuter is zot van beesten. We spelen leuke dierenspeeltjes spelletjes, zorgen voor sportieve uitdagingen en knutselen erop los. We gaan zelfs een dagje naar de kinderboerderij. Een aanrader voor…
Meer lezen
 
Eind juni, in het weekend van 24, 25 en 26 juni viert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia zijn 185-jarig bestaan. Het feestweekend wordt op vrijdagavond afgetrapt met een bedankingsreceptie, die vo…
Meer lezen
 
Vind je alle sporten leuk? Dan is dit kamp helemaal iets voor jou. De lesgevers voorzien een gevarieerd sportaanbod waar bijna alle sportentakken de revue passeren. Aan de hand van verschillende spor…
Meer lezen
 
Ben je een echte waterrat? Hou je van avontuur? Ooit als eens willen op een surfplank staan maar de kans nog niet gehad? Dan is dit kamp voor jou op maat gemaakt. We gaan 3 dagen naar de surfclub aan…
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van twee techniekcoaches…
Meer lezen
 
Ontdek de wondere en boeiende wereld van de natuur en de Kelten.Bomen zijn voor de mens altijd belangrijk geweest. Onze voorouders vereerden bomen en ook bij jou hoort een boom of struik, bepaald door…
Meer lezen
 
Het parcours loopt over heel wat landelijke onverharde wegen in en rond Groot Zonnebeke. In het parcours ontbreken ook dit jaar ook niet de kortekeer ,het domein de Palingbeek, gasthuisbossen, nonnebo…
Meer lezen