Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
In onze sportscube for active gaming kan je naar hartenlust komen "exergamen". Exergames zetten aan tot beweging en zijn intensiever dan je misschien op het eerste zicht zou denken. Wees maar zeker da…
Meer lezen
 
Funk en cabaret… vreemde combinatie zeg je? Niet als de vleesgeworden funk-hengst Alano Gruarin het podium deelt met Kommil Foo-zanger en cabaretier Mich Walschaerts. Vette pianogrooves, kurkdroge …
Meer lezen
 
Veldtoertocht op een golvend terrein met veel bospaden
Meer lezen
 
Belfast  
Drama/Komedie-drama/Wereldfilm Regisseur Kenneth Branagh vertelt het verhaal van de negenjarige Buddy die op aan het eind van de jaren 60 opgroeit in Belfast, Noord-Ierland. Het is een turbulente per…
Meer lezen
 
bloedafname
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van twee techniekcoaches…
Meer lezen
 
Lady Maisery (UK) Heuvelland
Brits vocaal folk trio bestaande uit Hannah James, Hazel Askew en Rowan Rheingans. Ze slagen er in stokoude volksmuziek een adembenemend en eigentijds geluid te geven.
Meer lezen
 
Ga jij mee op zoek met Hanna naar de Bonte Beestenberg, een geheime plek in de buurt van de Kemmelberg?Start aan de kiosk op de Dries in KemmelDe speurtocht kun je elke dag van het jaar doen! Je kan d…
Meer lezen
 
Vito Heuvelland
De muziek van Vito kun je naar eigen zeggen het best samenvatten als 'Belgicana': een energieke, melancholische mix van Patti Smith & Kurt Vile in de discotheek na sluitingsuur.
Meer lezen
 
Expo Berlijnse Muur Heuvelland
Het is precies 30 jaar geleden dat de Berlijnse Muur op een vreedzame wijze en onverwacht viel. In een verhelderende tentoonstelling met uniek Oost - en West-Duits beeldmateriaal schetsen de gemeente …
Meer lezen