Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Bezoek de historische collectie oude trams in de oude stelplaats van De Panne en spoor mee met de Kersttram. De toegang tot de tentoonstelling is gratis. Ritjes met sfeervolle historische tram vanuit …
Meer lezen
 
Julie wordt moeder en manisch. Al tijdens de bevalling wordt ze een klaterende bron van gedachten, liedjes, plannen, grappen en grote waarheden. Twee weken later ligt Julie op de afdeling van psychiat…
Meer lezen
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 30 december naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Maak het extra gezellig en breng ook je vriendjes en …
Meer lezen
 
Vanaf dit jaar trekt Steven Mahieu met zijn vijfde zaalshow STABIEL door Vlaanderen om in de grillige lente van 2024 bij ons neer te strijken, ook voor de vijfde keer! Op dertien jaar tijd is Steven …
Meer lezen
 
In 2012 confronteerde Jo Struyven in de expo ‘(Enge)Land in Zicht’ de Belgische kust met het deel van de Engelse kust dat er tegenover ligt. Gezien deze tentoonstelling bijzonder succesvol was, sc…
Meer lezen
 
Een bezeten poppenspeler wil, ondanks de verregaande reuma in zijn handen, nog een laatste keer schitteren op ‘Le Grand Concours Des Marionettes et des Poupettes’. Hiervoor koopt zijn moeder hem e…
Meer lezen
 
In Silly Symphonies bewegen drie reizigers zich doorheen een post-apocalyptisch landschap. Een landschap dat verstild, desolaat en onbekend is. Ze ontmoeten elkaar in een zone waar de wereld ooit zo l…
Meer lezen
 
Eentje hier, eentje daar. En vooruit, daar ook nog eentje. Vandaag zaadje voor zaadje, morgen een heel bos. Kom, verdwaal mee met ons, het bos zit vol geheimen… We laden je rugzak er vol mee. MOS i…
Meer lezen
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 2 maart naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Maak het extra gezellig en breng ook je vriendjes en vrie…
Meer lezen
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 17 februari naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Maak het extra gezellig en breng ook je vriendjes en …
Meer lezen