Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Hartelijk welkom op het toonmoment van de afstuderende leerlingen Muziekatelier 2.3 (Volwassenen) van de Kunstacademie. Dit gratis toonmoment is voor iedereen toegankelijk en gaat door op de eerste ve…
Meer lezen
 
Tijdens deze dansnamiddag kunnen de Nieuwpoortse senioren genieten van een muzikaal optreden. Aanbod artiesten: Donderdag 25 januari 2024: optreden van Will AnraDonderdag 15 februari 2024: optreden va…
Meer lezen
 
Robin Verhelst is 10 jaar dirigent bij de KKFN We blikken terug met sketches en muzikale omlijsting. De muziekkeuze uit die 10 jaar kwam van de muzikanten. Versnapering incl. voorzien na het concert…
Meer lezen
 
Openbare proeven van de leerlingen eindgraden muziek - barokrepertoire en blokfluit. Ze brengen het beste van zichzelf om te laten horen wat ze de vele jaren binnen hun opleiding hebben geleerd.
Meer lezen
 
In de expo ‘Last Day of Magic’ gaat David Somers zijn kenmerkende stijl verder onderzoeken en uitvergroten. Het betreft dan ook een serie die altijd in evolutie is en waarvan hier de voorlopige ho…
Meer lezen
 
In een nieuwe tijdelijke expo belicht het In Flanders Fields Museum de aanwezigheid van Amerikanen in België tijdens de Eerste Wereldoorlog, vóór en na de officiële oorlogsdeelname van de VS. De V…
Meer lezen
 
De Vrienden van de Sint-Maartenskathedraal nodigden de Verenigde Ieperse Fotoclubs uit om hun talenten los te laten op de kathedraal. Op twee namiddagen werden maar liefst 750 beelden gemaakt. Een sel…
Meer lezen
 
In een kleurrijke kerk loopt een vrouw met haar hond. Op een feestje drinken gasten lachend uit een kan met fallus-teut. Een monnik zwoegt op een Latijnse vertaling van een Arabische tekst over genees…
Meer lezen
 
Het standbeeld van Goliath pronkt op de eerste verdieping van het Yper Museum. In De Vitrine naast hem loopt vanaf 23 november de mini-tentoonstelling  'Ongeschoren'. Daarvoor duikt het museumpersone…
Meer lezen