Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axĂ©, samba en cumbia. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken …
Meer lezen
 
bloedafname
Meer lezen
 
Welkom in het wandelparadijs met een bosrijke omgeving met doorgang Polygonebos, Vredebos...Voor het eerst ook 42 en 50 km. Andere afstanden: 5- 10- 12- 15- 20- 26 en 30 km. Deelname leden: 1.5 euro,…
Meer lezen
 
In het Kaasmuseum in Passendale kan je kaasspelletjes spelen, filmpjes bekijken of overal op knopjes drukken. Koe Milky en muis Cheese vertellen je in een boekje waarom er gaatjes in kaas zitten, waar…
Meer lezen
 
Op zaterdagochtend 25 maart om 10.00u tot 12.00 nodigt het Davidsfonds van Beselare en Passendale iedereen met een hart voor taal uit voor een ludieke taalwedstrijd, een (k)luchtige variatie op het Gr…
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van twee techniekcoaches…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 4 t…
Meer lezen
 
tweedehandsbeurs voor baby-, kinder- en zwangerschapskleding, speelgoed, babyuitzet, kinderboeken en -fietsen , audio en video op kindermaat. Gratis toegang. tweedehandsbeurs voor baby-,kinder- en z…
Meer lezen