Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 2 december naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Maak het extra gezellig en breng ook je vriendjes en v…
Meer lezen
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 25 november naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Maak het extra gezellig en breng ook je vriendjes en …
Meer lezen
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 4 november naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Maak het extra gezellig en breng ook je vriendjes en v…
Meer lezen
 
Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken over wat ze willen doen met hun leven. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten. Lelie vertelt je over d…
Meer lezen
 
Fort de Knocke Diksmuide
Tijdens u wandel of fietstocht is de kleinschalige tentoonstelling over Fort De Knocke te bezoeken ter hoogte van de Knokkebrug in Herberg De Knocke.
Meer lezen
 
Een intiem belevingsconcert vol pakkende songs uit de Eurovisie jaren 50, 60, 70 en 80. Doorspekt met zwart-wit anekdotes en kleurrijke feiten. Reserveren door betaling voor 5 september 2023. Aanvangs…
Meer lezen
 
FILM: MJÖLK Diksmuide
Inga en haar man hebben een melkveebedrijf in een klein dorpjein de buurt van Reykjavik. Wanneer haar man plotseling sterft, neemt Ingaalleen de touwtjes in handen van het familiebedrijf. Al snel ontd…
Meer lezen
 
Een klein stukje touw trekt zich los uit een hele hoop losse eindjes en komt tot leven. Al snel volgt een tweede touwtje. En ook een derde. Samen ontdekken ze elkaar in volle verwarring en verwonderin…
Meer lezen
 
Een helikopter vliegt naar de vuilbak. De trots van de Belgische kust. De iconische redder op zee, maar nu … vergaan en versleten. De laatste vlucht… Hij moet plaats maken voor iets nieuwer, snell…
Meer lezen
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 7 oktober naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Doordat dit voorleesuurtje valt binnen de tiendaagse …
Meer lezen