Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
tentoonstelling "het geploegde land" met een centraal schilderij van Frie Hardeman, omgeven van bijhorend schilderwerk en foto's van Jef Hoornaert. Schilderijen met gemengde technieken waar zelfgemaa…
Meer lezen
 
Performance met creaties uit de collectie van modelabel Amili Haha
Meer lezen
 
Openbare proeven van de leerlingen eindgraden muziek - harp. Ze brengen het beste van zichzelf om te laten horen wat ze de vele jaren binnen hun opleiding hebben geleerd.
Meer lezen
 
Openbare proeven van de leerlingen eindgraden muziek - viool. Ze brengen het beste van zichzelf om te laten horen wat ze de vele jaren binnen hun opleiding hebben geleerd.
Meer lezen
 
Quercus Sanctus - Onzichtbaar LandschapDit is één van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaarscollectief met Natural Living, Fer-Unique en Philou - art of shaping woodRegionaal Land…
Meer lezen
 
Sint-Jan-ter-Biezen…‘Kathedraal van een landschap’… halverwege Poperinge ‘De stad van het goede leven’ en Watou ‘Het dorp van hoge gisting’. Oorspronkelijk stond de naam ‘Sint-Jan-te…
Meer lezen
 
We zitten er middenin... de herfstmelodie. De wind zorgt ervoor dat we ons aanpassen aan wat straks komen zal... de winter.We horen het gekraak van opgedroogde bladeren, meegenomen door een frisser wo…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het toonmoment van de afstuderende leerlingen Klarinet, Saxofoon en Groepsmusiceren van de Kunstacademie. Dit gratis toonmoment is voor iedereen toegankelijk en gaat door in het Au…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het toonmoment van de afstuderende leerlingen Koper en Groepsmusiceren Koper van de Kunstacademie. Dit gratis toonmoment is voor iedereen toegankelijk en gaat door in het Auditoriu…
Meer lezen
 
Differentiatie is de sleutel om onderscheid te maken. Een nauwgezette voorbereiding en spelen vanuit het hart, geheel authentiek.Dat maakt wie ik ben en wat ik muzikaal breng. Op een duidelijke manier…
Meer lezen