Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
De folktocht voert je mee doorheen Dranouter en laat je proeven van zijn verleden. Tijdens deze wandeling nemen twee muzikale gidsen je mee op sleeptouw. Ze laten je genieten van de mooie natuur in He…
Meer lezen
 
TRAM! Heuvelland
TRAM! Tram? Met TRAM! wil de Gemeente Heuvelland, Het Cultureel Centrum Komen-Waasten (CCCW) en Muziekcentrum Dranouter (MCD) de mensen uit de regio op een warme culturele manier samenbrengen. Via de …
Meer lezen
 
t Was Ol Weg Heuvelland
Maak je klaar voor een innemende muzikale vertelvoorstelling van formaat. ’t Was ol Weg' is een monoloog over de heropbouw van de Westhoek na de Eerste Wereldoorlog, met Stefan Vancraeynest, Bart Ca…
Meer lezen
 
Kom genieten van een overheerlijke picknick samengesteld met verse streekproducten. Het ultieme zicht vanop ons wijnterras (of bij slecht weer vanuit onze wijnbar) zorgt voor een optimale beleving. …
Meer lezen
 
Van 17 tot 21 september 2021 heeft in Heuvelland het eerste Festival van het Maankonijn plaats, een gebeuren dat in de aanloop naar de meest volle maan van het jaar focust op natuur en haiku, op rust …
Meer lezen
 
Deze 40 m hoog gelegen Duitse loopgravensite werd tussen 1914 en de zomer van 1917 tot een oninneembare vesting uitgebouwd. Ontdek in Wijtschate de 320 m gereconstrueerde loopgraven, vier bunkers en t…
Meer lezen
 
Beleef Borelle Heuvelland
De unieke Borellewandeling in een digitaal jasje gestoken. Ongeveer 6 km – individueel of in bubbel. Ga op stap alleen of met je bubbel en geniet van deze unieke borellewandeling met een mooi digit…
Meer lezen
 
Speel op het coolste outdoor terrein van de Benelux! Ben je tussen de 6 en 16 jaar, dan kun je onze nieuwste activiteit beleven: in het Adventure Park werd een splinternieuw Outdoor Laserparcours geb…
Meer lezen
 
Een magische vuurshow, een fantastische locatie en het samenzijn met je favoriete bubbel zijn dé ingrediënten voor Coeur en Feu. Moving Fire arts brengt dit wervelend spektakel! https://www.movingf…
Meer lezen
 
Het is precies 30 jaar geleden dat de Berlijnse Muur op een vreedzame wijze en onverwacht viel. In een verhelderende tentoonstelling met uniek Oost - en West-Duits beeldmateriaal schetsen de gemeente …
Meer lezen