Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Zannemie en de bende gaat op muzikale roadtrip. Met een lading gloednieuwe muziek, zottigheden en verfrissende miniverhalen. Puree kan je bij ons niet eten, maar moet je doen (Huh?). Stil blijven klin…
Meer lezen
 
Kinderen opnieuw in aanraking laten komen met het boerderijleven. Ze landbouwproducten laten ontdekken en verwerken en ze ook de kans geven om dieren in levenden lijve te bekijken en aan te raken. Da…
Meer lezen
 
Wekelijkse markt op vrijdagvoormiddag!
Meer lezen
 
Deze plek speelde een cruciale rol tijdens de Eerste Wereldoorlog. In oktober 1914 zorgde het openen van de sluizen voor de onderwaterzetting van de IJzervlakte. Daarmee kwam een einde aan de oprukkin…
Meer lezen
 
Mooie meisjes, ze zijn overal. Ze flaneren over de kermis, wuiven naar de koers en drinken limonade op de braderij. Bij de eerste lentezon liggen ze op de plage en als het regent zitten ze te giechele…
Meer lezen
 
De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), en in 2020 populairder en geliefder dan ooit, zakken om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters …
Meer lezen
 
Met dit solotheaterstuk is regisseur, acteer en scenarist Paul Houwen niet aan zijn proefstuk toe. Novecento is een prachtige monoloog van de hedendaagse Italiaanse auteur Alessandro Baricco. Om de v…
Meer lezen
 
Outdoor skatepark in Nieuwpoort.
Meer lezen
 
Schaken  
Kom naar onze club en laat je verrassen wat de voordelen van schaken kunnen zijn. We geven onder andere studies, lessen en wedstrijden.
Meer lezen