Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Tijdens de 17de editie (17!!!) van de Winterwandeling staan de twaalf sterrenbeelden benoemd door Petrus Plancius centraal. Plancius (geboren in Dranouter/16de eeuw), was niet alleen een belangrijk ca…
Meer lezen
 
Zorgen voor een ander vraagt veel energie. Hoe geef je op een goede manier zorg en ondersteuning zonder er zelf onderdoor te gaan? Je leert concrete, positieve en realistische doelen voor de toekomst.
Meer lezen
 
Een museum bezoeken hoeft niet saai te zijn! Trek samen met het gezin door het Bakkerijmuseum en verken de museumcollectie op speelse wijze. Met een gezinszoektocht in de hand verdiepen de kinderen zi…
Meer lezen
 
Wil je starten aan een eigen familiestamboom maar weet je niet hoe eraan te beginnen ? Dan heb ik een voorstel : volg onze beginnerscursus. Deze lessenreeks start op woensdag 9 november 2022 tot en m…
Meer lezen
 
In Beauvoorde staat en prachtig kasteel. Daarin wordt het verhaal verteld van de merkwaardige edelman ‘Ridder’ Arthur Merghelynck, die er bijna 150 jaar geleden kwam wonen. Speciaal voor gezinnen …
Meer lezen
 
In deze workshop leer je onder begeleiding van een ervaren lesgever je baby op een speelse en creatieve manier masseren. De aangeleerde technieken kan je nadien thuis toepassen waar en wanneer het jou…
Meer lezen
 
Kasteel Beauvoorde is het startpunt van een originele fietsroute. Niet alleen ontdek je de prachtige Westhoek, je gaat ook uitdagingen aan. Dat kan een kennisvraag zijn of een zoekopdracht. Een echt a…
Meer lezen
 
Tom Poes gidst jouw kleuter(s) door het Bakkerijmuseum: samen met mama/papa/oma/nonkel/... voeren de kinderen een 8-tal leuke doe-opdrachten uit. Zo raken ze opgeslorpt in het verhaal van Tom Poes en …
Meer lezen
 
Scott H. Biram (US) Heuvelland
Scott H. Biram, aka ‘The Dirty Old One Man Band’, is een Amerikaanse rootsmuzikant, platenproducent en dominee. Hij staat vooral bekend als dé vertegenwoordiger van het muziekgenre onemanband. Bi…
Meer lezen