Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Hartelijk welkom op het toonmoment van de afstuderende leerlingen Piano en Groepsmusiceren Piano van de Kunstacademie. Dit gratis toonmoment is voor iedereen toegankelijk en gaat door in Piano's Verhu…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het toonmoment van de afstuderende leerlingen Fluit en Piano van de Kunstacademie. Dit gratis toonmoment is voor iedereen toegankelijk en gaat door in Piano's Verhulst. De leerling…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het toonmoment van de afstuderende leerlingen Zang (Klassiek en Jazz-Pop-Rock) en Groepsmusiceren Vocaal van de Kunstacademie. Dit gratis toonmoment is voor iedereen toegankelijk e…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het gratis openbaar toonmoment van de afstuderende leerlingen Muziekatelier 2.4 van de Kunstacademie. Iedereen is welkom om 16u in de Heuvellandseweg 1 (Mouttoren) te Reningelst. K…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het toonmoment van de afstuderende leerlingen Muziekatelier van de Kunstacademie. Dit gratis toonmoment is voor iedereen toegankelijk en gaat door in de MCV-klas op de tweede verdi…
Meer lezen
 
Op zaterdag 20 april 2024, komt het culturele hart van Poperinge tot leven in de CC Ghybe. Bereid je voor op een betoverende avond vol muzikale verrassingen. Het West-Vlaams Accordeonorkest (WVAO), me…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het toonmoment van de afstuderende leerlingen Piano 4.3 van de Kunstacademie. Dit gratis toonmoment is voor iedereen toegankelijk en gaat door op de eerste verdieping van de Oostla…
Meer lezen
 
In de namiddag om 15u30 starten we met Katrien Verfaillie. Samen componeren en zingen we een strofe over Reningelst voor het Langste Lied. Om 18u komen Mieke D & Trees, ook wel gekend als de Zinge…
Meer lezen
 
Alle oude media toestellen radio-film-televisie open de laatste zaterdag van de maand tussen14h en 19h
Meer lezen
 
Het cultuurhuis De Scharbiellie herbergt het permanent museum rond de Oceanische kunstcollectie van erenotaris Paul Simpelaere (°1906-†2006) uit De Panne. Sinds april 2014 is de collectie te bezich…
Meer lezen