Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Dag speurneus! Kom jij ook even rondsnuffelen in de bib? Ruik jij ook dat vleugje avontuur, die dosis spanning en dat zweempje zottigheid in de rekken? Ga op pad tussen de verhalen en los de raadsels…
Meer lezen
 
Voetjebal is een voetballend speel- en leerconcept voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Kleuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met papa of mama. Lessen…
Meer lezen
 
Een fietstocht voor 50-plussers waarvan het eerste deel van de ACHT gereden wordt tussen 9u30 en 12u, het tweede deel tussen 13u30 en 16u. Inlichtingen en VERPLICHTE inschrijving via de Sportdienst o…
Meer lezen
 
Fijne en uitdagende fietstocht van 38 km via knooppunten van het fietsroutenetwerk in de Westhoek waarbij je 18 foto's moet vinden. De hoofdprijs is een verblijf van een week aan zee voor 4 personen! …
Meer lezen
 
Wandeling met enkele stopplaatsen.
Meer lezen
 
Plan je een uitstap met de hele familie of met een groep deelnemers van verschillende leeftijden? Dan is het atelier 'broodbakken jong&oud' een uitstekende formule. Zowel de kleinsten als de volwassen…
Meer lezen
 
Vief Veurne nodigt u uit voor… Daguitstap ‘Genieten in Noord-Frankrijk’ Maandag 23 mei 2022 Opstap is voorzien om 7.45 uur aan de busparking van het College Veurne, Karel Coggelaan te Veurne …
Meer lezen
 
Een begeleide fietszoektocht. We fietsen in groep en houden halt in 7 stopplaatsen om enkel vragen te beantwoorden.
Meer lezen
 
Ben jij ook steeds onder de indruk van de natuur? Bij het kamp allemaal beestjes staat iedere dag een andere klasse van dieren centraal. Deze week gaan we een vogelhuisje maken, bezoeken we de Zonnegl…
Meer lezen