Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
The Birds is een Amerikaanse, ikonische thriller/horrorfilm uit 1963, geregisseerd door Alfred Hitchcock en gebaseerd op een kort verhaal van Daphne du Maurier. De hoofdrollen worden gespeeld door Tip…
Meer lezen
 
Colin Mark Andrews is geboren in het Engelse Bristol en op zijn zestiende studeerde hij al aan de Royal Academy of Music in Londen. Als concertorganist speelde hij over heel de wereld: Royal Festival …
Meer lezen
 
We krijgen voor de eerste keer in Koksijde een duo panfluit en orgel te horen, het zingen van de Slavische ziel in combinatie met de grote klassiekers uit de Westerse muziekgeschiedenis. De briljante,…
Meer lezen
 
Pedro Alberto Sánchez is organist titularis en kapelmeester van het Koninklijk Monasterium El Escorial in Spanje. Hij studeerde orgel en compositie aan het Conservatorium van Madrid en het Conservato…
Meer lezen
 
Stefano Pellini is titularis van het 16e eeuwse Cipri-orgel van de Santa Maria delle Assikerk in Modena. Op dit instrument nam hij een cd op “Organ music around Via Aemilia” die heel goeie recensi…
Meer lezen
 
Over Night Of The Proms Summer Edition 2023 Deze zomer komen Johnny Logan, Laura Tesoro, Sandra Kim en Mama's Jasje naar Koksijde. Deze topartiesten dompelen Koksijde onder in een mix van de fijnste k…
Meer lezen
 
François Menissier kreeg orgellessen van Françoise Billiot, Bernard Lagacé, Norbert Pétry, André Stricker en Louis Thiry. Winnaar van de International J.S. Bach Competition in Toulouse en houder …
Meer lezen
 
Op zondag 11 juni 2023 verwelkomen we het Kamerkoor van de Universiteit van Liverpool. Het koor wordt gevormd door studenten aan de universiteit en om deel uit te maken van het koor dienen ze een audi…
Meer lezen
 
The Borrowed Suits Poperinge
De zomer brengt muziek in de tuin van Het Mysterie en ook deze keer terug een mooie groep op het programma. The Borrowed Suits bestaat uit een vierkoppig gezelschap, dat voor de echte muziekliefhebber…
Meer lezen