Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
De 17-jarige Cleo verloor haar ouders bij een auto-ongeval met vluchtmisdrijf. Om dat plotse verlies te plaatsen, werpt ze zich op de pianopartituren van Rachmaninov en op het Brusselse nachtleven, wa…
Meer lezen
 
Het was 13 maart 2020 De tour die net begonnen was, kwam tot stilstand. De lockdown was een feit. Bij gebrek aan een duidelijk toekomstperspectief besloot Stef Bos het verleden in te duiken. Hij speel…
Meer lezen
 
Kamagurka wenst een volledig nieuw concept op te zetten voor deze tijdelijke expo in het Bezoekerscentrum Westfront waarbij z’n 65ste verjaardag, mei 2021, de rode draad vormt. Kamagurka is geboren …
Meer lezen
 
Ervaar de Westhoek eens anders: genietend van een boottocht, de natuur en de rust. De rederij brengt je van Nieuwpoort via de Ijzer naar het cultuurhistorisch centrum van Diksmuide. En dit op een wel …
Meer lezen
 
Met kwetsbare bravoure en veel humor vertelt Barbara Sarafian in FoKKoF over de zonde van het vrouw-zijn. Ze ontleedt haar vallen-en-opstaan. Ze vertoeft maar al te graag tussen glazen plafond en glaz…
Meer lezen
 
  Kamperen is een praktische aangelegenheid. Men kan er veel over lezen en praten, de praktijk brengt dikwijls andere situaties teweeg. Om nieuwe kampeerders goed op weg te helpen, organiseert EH…
Meer lezen
 
SMARTSCHADE neemt een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied: smachtelijke smartliederen en liederlijke levenslessen, precieuse parels en slempige slapstick…Kortom: ee…
Meer lezen
 
Op het groene domein van Zorgverblijf Ter Duinen organiseren we op zondag 19 juni 2022 de traditionele rommelmarkt. De standen staan op het gras en de wagen kan bij de stand geplaatst worden bij droog…
Meer lezen
 
Een boeiende avond waarbij volgende zaken aan bod komen: - Het verschil tussen leren en leren leren - Wat heb je nodig om te kunnen leren? - Mo(e)tivatie en de soorten motivaties - Hoe blijf…
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 10 workshops onder begeleiding van twee techniekcoache…
Meer lezen