Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Deze 40 m hoog gelegen Duitse loopgravensite werd tussen 1914 en de zomer van 1917 tot een oninneembare vesting uitgebouwd. Ontdek in Wijtschate de 320 m gereconstrueerde loopgraven, vier bunkers en t…
Meer lezen
 
Ze kwamen de afgelopen jaren een paar keer langs in Dranouter. Wie er bij hun voorgaande passages er bij was, weet dat dit een must is voor elke folk liefhebber!
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 4…
Meer lezen
 
Hellegattocht Heuvelland
Wandeltocht op en rond de Scherpenberg en de Rodeberg met het onheilspellend klinkende Hellegatbos, dat je aangenaam verrast met zijn diversiteit. De grootste afstanden maken kennis met de beruchte, s…
Meer lezen
 
Internationale band (met onder andere Wim Claeys) speelt muziek geschreven door de legendarische Zweedse muzikant Jonas Olsson. Verwacht u aan prachtige Nordic Folk gespeeld door top muzikanten.
Meer lezen
 
Shillelagh bestaat uit drie Noord-Franse muzikanten, maar ook alle drie dansers, die hun muzikale inventiviteit en hun kennis van tradities in dienst stellen van de dans. Shillelagh heeft een repertoi…
Meer lezen
 
De folktocht voert je mee doorheen Dranouter en laat je proeven van zijn verleden. Tijdens deze wandeling nemen twee muzikale gidsen je mee op sleeptouw. Ze laten je genieten van de mooie natuur in He…
Meer lezen
 
Dacht jij ook dat paardrijden niets voor jou was ??? Dat kun je niet weten als je het niet geprobeerd hebt. Wij organiseren 5-delige reeks om je van het tegendeel te overtuigen!De deelnemers kunnen ge…
Meer lezen
 
Op zoek naar een leuke activiteit voor een groep (jonge) kinderen? Dan is het kinderatelier koekjes bakken de geknipte activiteit! Onder leiding van een ervaren bakker gaan de kinderen aan de slag met…
Meer lezen
 
Heb je praktische vragen over mantelzorg? Wordt het je soms te veel? Wil je andere mantelzorgers ontmoeten? Dan is dit iets voor jou! We bieden jou een gratis programma aan van 3 opeenvolgende sessie…
Meer lezen