Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
De trigger tot de tentoonstelling Verbeelde landschappen was de ontdekking van het werk van Filipa Figueiredo, artist in residence in Quinta Magnolia, het cultuurcentrum Van Funchal. De Portugese kuns…
Meer lezen
 
Kom binnen in de leefwereld van beeldhouwer-keramist Lucien De Gheus. In de authentieke villa uit de sixties ontdek je een verrassende collectie keramiek, beeldhouwwerk, schilderijen en gebrandschild…
Meer lezen
 
Mose Egetrae - Onzichtbaar LandschapDit is één van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaar: Robin UzeelRegionaal Landschap Westhoek www.rlwesthoek.be Catalogus beschikbaar via http…
Meer lezen
 
 Regie:Kilian Riedhof – Fr – 2022 – 90 min.  
Meer lezen
 
Atelier in Beeld Poperinge
Is authentieke 'art brut' iets wat je nog nooit gezien hebt? Dan gaat er in studio Artilerie een wondere wereld met grafiek, schilder-,teken- en podiumkunst voor jou open! Laat je onderdompelen in een…
Meer lezen
 
Hedendaagse kunstenaars nestelen zich in de intimiteit van het Museumhuis en gaan in dialoog met de plek en het oeuvre van Lucien De Gheus en zijn passie voor dans, muziek en beweging. De tentoonstell…
Meer lezen
 
Vergeten Spoor Poperinge
Nieuwe beleving op de site Lijssenthoek. Tijdens de Eerste Wereldoorlog was het Poperingse landschap dooraderd met spoorlijnen, in totaal meer dan 160 kilometer. “Vergeten spoor” brengt dit treinv…
Meer lezen
 
Ontdek de Britse soldatenclub Talbot House tijdens een interactieve zoektocht. In deze tablettour moeten kinderen soldaat Arthur Pettifer helpen tijdens zijn zoektocht naar Duchess, de kat van Talbot …
Meer lezen
 
De wereld van Chris, Gusta en Maurits, twee zussen en een broer, beperkt zich tot het huisje waar ze samenwonen en hun wekelijkse supermarktbezoek. Het leven van de senioren wordt goed door elkaar ges…
Meer lezen
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 17 augustus naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Maak het extra gezellig en breng ook je vriendjes en v…
Meer lezen