Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Op 29 oktober komt Alfons Vansteenwegen spreken over liefde na 60+. Hij is psycholoog, psychotherapeut en seksuoloog. Wat doe je als je na een leven lang werken plotseling weer dag in dag uit samen be…
Meer lezen
 
Boekstartdag wil jou samen met je baby of peuter laten genieten van boeken, want wat je vroeg leert, leer je voor het leven. Zo is dat ook met lezen. Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met…
Meer lezen
 
Kinderen willen vroeg of laat stappen zetten naar zelfstandigheid, onder het motto: “Ik wil het zélf doen !” Elke nieuwe stap start met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en …
Meer lezen
 
Hé Speurneus! Wil je graag meer te weten komen over het Nieuwpoort van vroeger? Speuren naar Sporen in de Stad brengt je op spelende wijze langs enkele historische pareltjes van Nieuwpoort-Bad. 4 t…
Meer lezen
 
Actrice Tania Van der Sanden is bijzonder openhartig en genereus in haar eerste onewomanshow, geproduceerd door Theater Malpertuis, waar ze kind aan huis is. Met het grootste gemak en de vakkundigheid…
Meer lezen
 
Wat maakt jou precies... JOU? Muziekleraar Joe Gardner krijgt de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen, maar door een ongelukkige val belandt hij vanuit de straten van New York in Het Gro…
Meer lezen
 
Sinds zijn terugkeer uit de wildernis is Bigfoot een echte ster, tot groot ongenoegen van zijn zoon. Enkele dagen later verdwijnt de harige avonturier ... Adam zet koers naar het Hoge Noorden om, same…
Meer lezen
 
Ben je een digibeet ? Of helemaal gebeten door de digi wereld ? Je gaat aan de slag met je eigen smartphone of tablet en op je eigen tempo. Stel al je vragen aan een vrijwilliger met computerervaring…
Meer lezen
 
Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar de r…
Meer lezen
 
In de escape room volg je op tablets het verhaal van Dirk en zijn gezin. Hij krijgt plots last van buikklachten die maar niet overgaan. Via leuke zoekopdrachten en een levensecht spel met een Virtual …
Meer lezen