Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Wie heeft zin om zijn schoenen uit te trekken en met zijn blote voeten op verschillende ondergronden te lopen? Op het blotevoeten pad liggen kiezels, zand, boomschors, water en modder te wachten om …
Meer lezen
 
Het Memorial Museum Passchendaele 1917 brengt op een aangrijpende en aanschouwelijke manier het historische verhaal van de Eerste Wereldoorlog met bijzondere aandacht voor de Slag bij Passendale. Deze…
Meer lezen
 
Van lappen stof naar lappenpop, stel je fantastische wezen samen en maak er een zachte knuffel van. We ontwerpen digitaal en leren vormen overtrekken en samenvoegen tot verzonnen dieren. We snijden m…
Meer lezen
 
De dienst voor toerisme organiseert voor de vijfde keer een fotowandelzoektocht (3 km) in het kasteelpark te Zonnebeke. Op een leuke manier leer je het kasteeldomein en de nabij liggende omgeving kenn…
Meer lezen
 
Heb je altijd al eens willen staan op een surfplank? Dan leren we jou in 1 namiddag kennismaken met windsurfen. Een uitdagende sport die zeker het ontdekken waard is! Voor kinderen geboren in 2006 -…
Meer lezen
 
Kom langs vanaf 14 uur in onze weelderige tuin voor een hapje of een drankje. Leuk voor groot en klein. Langsheen vele fiets en wandelpaden, nabij het bos. Indianendorp voor de kinderen, doe-zakjes me…
Meer lezen
 
De Belgische chocolatiers behoren nog steeds tot de absolute wereldtop en een beetje chauvinisme kan nooit kwaad. Tijdens deze workshop kom je van alles te weten over het product op zich. De bakker ve…
Meer lezen
 
Heb jij er altijd van gedroomd om te schitteren in je eigen theatervoorstelling? Razen de wildste verhaallijnen door je hoofd en bedenk je de gekste personages? Dan hebben wij jou deze zomer nodig. Sa…
Meer lezen
 
Je kan worden wat je wil … maar wat kan je dan allemaal worden? Deze week maak je kennis met verschillende beroepen. Zo worden we voor een dag een militair, ingenieur, bakker, artiest, architect ……
Meer lezen
 
Klaar om een echte bakker te worden? Stroop je mouwen op, rol met je spierballen en steek je handen uit de mouwen! Samen met de bakker versier je heerlijke cupcakes. De bakker toont je enkele techniek…
Meer lezen