Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Het PAASCONCERT van Lions Westkust vindt plaats in de O.L.Vrouw-Ter-Duinenkerk van Koksijde op PAASMAANDAG 1 april 2024. Het wordt gebracht door het Symfonisch Orkest Vlaanderen Young, het symfonisch …
Meer lezen
 
Film HET SMELT Poperinge
Het Smelt is een Belgische film uit 2023, geregisteerd door Veerle Baetens en gebaseerd op de gelijknamige roman van de Belgische schrijfster Lize Spit. De film werd deels opgenomen in Poperinge. In h…
Meer lezen
 
De broers Hrachya en Sevak Avanesyan komen uit Armenië, maar wonen in Brussel. Samen met Lily Maisky spelen ze op westerse instrumenten: een viool, een cello en een piano. Het Armeense bloed stroomt …
Meer lezen
 
Kom klank, kleur en geur van de zee muzikaal beleven samen met de Beauvarletfamilie (kinderkoor Beau-re-mi, jongerenkoor Jokobeau en Beauvarletkoor Koksijde): muziek van overal en van alle tijden...
Meer lezen
 
Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande folk- en bluesartiest is, dan zal het antwoord unaniem luiden: Roland. Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande zanger va…
Meer lezen
 
Het toeval bracht deze 5 muzikanten bij elkaar. Uit hun enthousiasme, gedrevenheid, goesting en liefde voor het samenspelen groeide Bois de Vivre. Niet zomaar ‘opnieuw een blaaskwintet’. Deze muzi…
Meer lezen
 
In 2023 hadden we het Belgium Military Wives Choir op bezoek in Talbot House tijdens onze jaarlijkse brunch. Toen waren ze zo onder de indruk van het Huis dat ze beslisten om in 2024 een uitgebreid me…
Meer lezen
 
Claire Danjou, van Normandische afkomst, groeide op in het noorden van Frankrijk en trok later naar Schotland en Engeland en nadien naar Zuid- Frankrijk om zicht te vervolmaken. Nadat ze Frans en Enge…
Meer lezen
 
TOP 100 ALLER TIJDEN METAL & HARDROCK, met 5 gast dj's. Je kan je persoonlijke top 3 insturen via de qr-code in de afbeelding. Hieruit wordt de TOP 100 samengesteld. jE KAN DIT VIA DEZE LINK : ht…
Meer lezen
 
Rusty Zippers Poperinge
Ter gelegenheid van het Weekend van het Volkscafé voor de tweede keer in Het Mysterie na een vorige succesvolle avond."Blues Man' Ed De Smul – die u ongetwijfeld kent van de bluesband 'Ed & the…
Meer lezen