Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
tractor kerstparade Heuvelland
Op 16 december organiseert klj weredra voor de 2e keer hun tractorkerstparade. De versierde tractoren zullen langs OC de fontein passeren waar je een hapje en drankje kunt consumeren.
Meer lezen
 
Ga jij mee op zoek met Hanna naar de Bonte Beestenberg, een geheime plek in de buurt van de Kemmelberg?Start aan de kiosk op de Dries in KemmelDe speurtocht kun je elke dag van het jaar doen! Je kan d…
Meer lezen
 
Is je computer een grote chaos? Wil je de bestanden op je pc beter leren ordenen en organiseren? Met deze cursus leer je orde scheppen op je computer.
Meer lezen
 
Expo Berlijnse Muur Heuvelland
Het is precies 30 jaar geleden dat de Berlijnse Muur op een vreedzame wijze en onverwacht viel. In een verhelderende tentoonstelling met uniek Oost - en West-Duits beeldmateriaal schetsen de gemeente …
Meer lezen
 
Deze tentoonstelling verklaart op een begrijpelijke manier de invloed van de heuvels op het verloop van WO1 ten zuiden van Ieper. Heuvelland was tijdens de Groote Oorlog verdeeld in bezet en onbezet g…
Meer lezen
 
Wanneer Mario & Charlot onbewust een grotje hebben gebouwd in de tuin, willen hun excentrieke buren het zo snel mogelijk zien verdwijnen. De andere buren, een Nederlands koppel, vinden het net een mog…
Meer lezen
 
Tocht met zichtbare relicten uit WO I rond Wijschate. De kraters bij Petit Bois en de Pool of Peace, het vredigste natuurtafereel als je niets afweet van de tragische gebeurtenissen die zich hier afsp…
Meer lezen
 
De wandeling volgt enkele mooie paadjes van Heuvelland en neemt je mee in en rond de dorpskern van Kemmel. Laat je meeslepen door het heerlijke verleden van Kemmel. Het Regionaal Landschap Westhoek o…
Meer lezen
 
De Kemmelberg is een eeuwenoud natuurlijk baken temidden de vlakke Westhoek waar natuur, cultuur, religie en erfgoed samenkomen. Achter elk bosje, in elk valleitje en op elke flank zijn er landschappe…
Meer lezen