Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Iemand is in nood. Wat doe je? Veel mensen raken in paniek. En weten niet wat gedaan. Nochtans kan je vaak erger voorkomen door meteen hulp te bieden. Daarom willen wij mensen zelfredzaam maken. Ervoo…
Meer lezen
 
De Oude Kaasmakerij werd volledig gerenoveerd en ingericht voor een unieke kennismaking met het productieproces van melk tot kaas. Hier kom je alles te weten over kaas! Hier ruik en voel je niet allee…
Meer lezen
 
Wil je dat je peuter hun eerste sportieve avonturen beleeft dan is dit kamp ideaal. Via verschillende speel - en spelvormen leert je peuter kennis maken met sport.  Kampen aangepast aan elke leefti…
Meer lezen
 
Is je kleuter klaar om te fietsen en weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Wil je graag zelf je kapoen begeleiden zodat je trots van op de eerste rij kan meemaken hoe hij of zij een waar fietsdip…
Meer lezen
 
Zomertocht op vrijdag langs autoluwe en onverharde wegen. Drie combineerbare lussen. Start van 7.30 tot 15 uur. Afstanden: 5- 12- 14- 16- 21 km. Deelname: 1.5 euro leden en 3 euro niet-leden. -12j. gr…
Meer lezen
 
Veldtoertocht op een golvend terrein met veel bospaden 80 % off road
Meer lezen
 
We kijken 's avonds onder ons bed en zien daar 2  witte grote ogen die steeds op en neer gaan? Een sportief monstertje! We verkennen de wereld van de sportieve monsters en leren dat er niets is om ba…
Meer lezen
 
Een klimbos vol avonturen gelegen op een steile helling van de Rodeberg, vragen je grenzen te verleggen. Van boom tot boom loopt tot 10 meter hoog een touwbanencircuit met allerlei hindernissen zoals…
Meer lezen
 
Deze lessen zijn speciaal op maat voor wie het liever wat rustiger aan doet. De lessen bestaan uit laagdrempelige oefeningen, ideaal om de rust te leren opzoeken. De lessen worden afgestemd op de wens…
Meer lezen