Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Een rustige fietstocht met 7 stopplaatsen waar 23 vragen op te lossen zijn. Een heel leuk gebeuren dat goed voorbereid leidt tot een fietshoogdag! De zoektocht is georganiseerd door VZW NEOS West-Vlaa…
Meer lezen
 
Diep in de zee wonen de zeemeerminnen en zeemeermannen vredig samen. Tot er op een dag een duikboot langs vaart en iedereen moet vluchten! Oriël, een jonge zeemeerman zwemt de verkeerde richting uit …
Meer lezen
 
Van april tot eind oktober loopt ons fietsseizoen. Vandaag gaat de namiddagrit naar de omgeving van GHYVELDE, vroeger was hier aan de grensovergang een tolkantoor. Een stop om de dorst te lessen…
Meer lezen
 
Hier liggen 508 Belgische soldaten begraven. Tijdens WO I was Steenkerke voorzien van een ziekenzaal. Soldaten die hier overleden, werden begraven op deze begraafplaats. Tot 1932 had korporaal Joe Eng…
Meer lezen
 
Iedere woensdagmiddag, tijdens de zomermaanden juli en augustus, kan je er terecht voor telkens 3 concerten van aanstormend Belgisch talent. Pittig detail: In 2020 stond Kids with Buns (Winnaars De N…
Meer lezen
 
Helemaal klaar om op wereldreis te gaan? Iedere dag gaan we naar een ander land. Zo starten we in China, daarna gaan we onder andere naar Hawaï, Spanje en de Verenigde Staten. We eindigen in ons Belg…
Meer lezen
 
Ben je op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje? Maak samen met je vrienden een ovenvers (chocolade- of rozijnen)brood! Na het mengen en kneden van het deeg, voegt iedereen naar keuze chocolaatje…
Meer lezen
 
Speel deze leuke fotozoektocht doorheen Veurne om je Nederlands te oefenen! Vraag de bundel 'sTAALtje Koksijde' gratis bij het toerismebureau. Als je de vragen en puzzels juist oplost, krijg je een le…
Meer lezen
 
Iedere woensdagmiddag, tijdens de zomermaanden juli en augustus, kan je er terecht voor telkens 3 concerten van aanstormend Belgisch talent. Pittig detail: In 2020 stond Kids with Buns (Winnaars De N…
Meer lezen