Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Tocht met zichtbare relicten uit WO I rond Wijschate. De kraters bij Petit Bois en de Pool of Peace, het vredigste natuurtafereel als je niets afweet van de tragische gebeurtenissen die zich hier afsp…
Meer lezen
 
De wandeling volgt enkele mooie paadjes van Heuvelland en neemt je mee in en rond de dorpskern van Kemmel. Laat je meeslepen door het heerlijke verleden van Kemmel. Het Regionaal Landschap Westhoek o…
Meer lezen
 
De Kemmelberg is een eeuwenoud natuurlijk baken temidden de vlakke Westhoek waar natuur, cultuur, religie en erfgoed samenkomen. Achter elk bosje, in elk valleitje en op elke flank zijn er landschappe…
Meer lezen
 
Festivalwandeling Heuvelland
Wandeling van ongeveer 6km aan een rustig tempo met onze vrijwilligers Luc & Kathleen. Liever carpoolen? Afspraak om 13.30 uur aan Sportdienst, Leopold III-laan, Ieper. Vooraf inschrijven op zorgnetw…
Meer lezen
 
The Trials of Cato ontstond in Libanon, hoewel het trio afkomstig is uit Engeland & Wales. De groep brengt hulde aan de folktraditie met moderne, ritmische deuntjes en meeslepende verhalen. Ze heeft e…
Meer lezen
 
Het mag bij sommigen enige verbazing wekken, maar tot halfweg de 19e eeuw was Heuvelland een echte wijnstreek. Na een afwezigheid van bijna twee eeuwen verscheen in 1996 een nieuwe wijngaard op de zui…
Meer lezen
 
Op de top van de Kemmelberg staat sinds 1932 een gedenkzuil als herinnering aan de vele Franse gesneuvelde soldaten. Zij vochten hier in april 1918 tijdens de Slag om de Kemmelberg. Dit ‘Monument au…
Meer lezen
 
De krater ontstond door de ontploffing van dieptemijnen tijdens de Mijnenslag van 1917. Wat overblijft, is een 12 meter diepe vijver. De site “Pool of Peace” is een vredevol stukje natuur in het g…
Meer lezen
 
SurprICE organiseert de eerste Surprice Christmas Cocktail Nights! Je kan vrij deelnemen aan de zaklampversie van onze leuke cocktailwandeling op en rond de Rodeberg. Starten kan tussen 18 en 19 uur.…
Meer lezen