Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 10 workshops onder begeleiding van twee techniekcoache…
Meer lezen
 
Het Kampeer Feestweekend naar aanleiding van 60 jaar Pasar kamperen was een succes. Op algemeen verzoek hadden we een nieuwe editie op de agenda gezet (eind september 2020) maar die kon…
Meer lezen
 
SMARTSCHADE neemt een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied: smachtelijke smartliederen en liederlijke levenslessen, precieuse parels en slempige slapstick…Kortom: ee…
Meer lezen
 
Boekstartdag wil jou samen met je baby of peuter laten genieten van boeken, want wat je vroeg leert, leer je voor het leven. Zo is dat ook met lezen. Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met…
Meer lezen
 
Hé Speurneus! Wil je graag meer te weten komen over het Nieuwpoort van vroeger? Speuren naar Sporen in de Stad brengt je op spelende wijze langs enkele historische pareltjes van Nieuwpoort-Bad. 4 t…
Meer lezen
 
Kom kano's en kajaks huren bij The Outsider Coast in Nieuwpoort! Is het een mooie zonnige dag en weet je nog niet wat te doen? Spring dan binnen bij ons in Nieuwpoort om een tochtje te maken met een …
Meer lezen
 
Fiets-en wandeltocht met sneukels gevolgd door gezellig samenzijn Iedereen is van harte welkom , ook niet leden . Men kan ook INSCHRIJVEN PER GEZIN ( inwonende kinderen ) voor € 20,00 .
Meer lezen
 
Op het groene domein van Zorgverblijf Ter Duinen organiseren we op zondag 19 juni 2022 de traditionele rommelmarkt. De standen staan op het gras en de wagen kan bij de stand geplaatst worden bij droog…
Meer lezen
 
Met kwetsbare bravoure en veel humor vertelt Barbara Sarafian in FoKKoF over de zonde van het vrouw-zijn. Ze ontleedt haar vallen-en-opstaan. Ze vertoeft maar al te graag tussen glazen plafond en glaz…
Meer lezen
 
Ben je een digibeet ? Of helemaal gebeten door de digi wereld ? Je gaat aan de slag met je eigen smartphone of tablet en op je eigen tempo. Stel al je vragen aan een vrijwilliger met computerervaring…
Meer lezen