Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
We nemen een kijkje in een oude kaasmakerij, bezoeken een museum en nog veel meer ...
Meer lezen
 
De openlucht wielerpiste Defraeye-Sercu in Rumbeke, Roeselare heeft een rijk wielerverleden. Nu staat ze open voor jonge renners, wielertoeristen en wedstrijden. Huur een fiets bij Toerisme Roeselare …
Meer lezen
 
Sportacademie is het perfecte beweegmoment voor meisjes en jongens uit het 2de en 3de kleuter en het 1ste en 2de leerjaar waarbij niet één, maar een hele reeks sporttakken op het programma staan. In…
Meer lezen
 
Beste dorpsgenoten, vrienden, ouders en sympathisanten, Op vrijdag 12 mei organiseert KLJ Passendale voor de derde maal een KLJ café! We voorzien jullie van frisdrank, cocktails, braadworsten, sterk…
Meer lezen
 
Recreatieve fietstocht gepijld of op GPS van 09.00 tot 15.00 uur
Meer lezen
 
Een ‘gestolen momentje’ voor jezelf, om de dag mee af te ronden op een zomeravond in de weide van Het Hoefspoor. Dat is waar ‘Landen tussen de ezels’ voor staat. Anderhalf uur genieten in de n…
Meer lezen
 
Het Aqua park is een avontuurlijk en uniek opblaasbare hindernisbaan op het water. Loop, spring, klim, klauter en glijd doorheen het volledige park en probeer de andere kant te halen. Voor al wie houd…
Meer lezen
 
Avondwandelingen met verscheidene startplaatsen in en buiten Passendale. Op een voor iedereen haalbaar tempo wordt het aantal km week na week opgebouwd. Avondwandelingen met verscheidene startplaatse…
Meer lezen
 
Heb je meer en meer last van je spieren en gewrichten? Dan is gymnastiek de ideale oplossing, want door te bewegen worden de spieren en gewrichten soepeler. Een combinatie van basis en uitdagendere oe…
Meer lezen
 
Karate is een Japanse verdedigingssport die geen gebruik maakt van wapens. De traditionele manier van beoefenen focust echter niet alleen op zelfverdediging, maar ook op de invloed die het heeft op de…
Meer lezen