Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
De Maakbib organiseert een workshop waarbij je paasdecoratie maakt met de lasercutter. Je leert er een paasei ontwerpen met de Inkscape software, om daarna het resultaat uit hout te snijden met de la…
Meer lezen
 
Trommel al je vriendjes en vriendinnetjes op of maak samen met je ouders of grootouders jacht op de kaasdief! Aan de hand van de 'kids-kaas-quiz' en gewapend met een balpen ga je op zoek naar 15 melkk…
Meer lezen
 
Na het succes van onze après-corona rit van vorig jaar, gaan we er terug stevig tegenaan. Dit jaar denken we niet enkel aan de auto’s maar reiken we ook de hand naar de motor en bromfietsen. Rit i…
Meer lezen
 
De Zonnebeekse Heemvrienden organiseren een schrijfwedstrijd voor jongeren die in een lagere school van Groot-Zonnebeke het zesde leerjaar volgen. Het thema van Erfgoeddag is een van de twee opgelegd…
Meer lezen
 
Actief, samen en gezond blijven bewegen, maar aangepast aan senioren. Een recreatief initiatief dat geheel gratis wordt aangeboden. Wandelvoetbal in Zonnebeke is er voor iedereen.
Meer lezen
 
Boswachter Eric zag vanmorgen tijdens zijn dagelijkse ronde een vos met een helrode snuit. Het leek wel bloed! De boswachter besluit op pad te gaan om uit te zoeken of er bosdieren gekwetst zijn. Help…
Meer lezen
 
Ontdek een nieuwe sport samen met je team en probeer het samen uit, met en tegen elkaar. In dit uitgebreide gamma vind je voor elk wat wils. Ga de uitdaging aan, zorg samen voor unieke momenten en gen…
Meer lezen
 
Sporten is leuk, maar natuurlijk kan je er ook nog iets leerrijks aan vastkoppelen. Wij bieden een sportkamp aan waar we naast sporten ook leren programmeren. Het programma Coderdojo leent zich uiterm…
Meer lezen
 
Wil jij graag leren skaten? Dan is dit skatekamp zeker iets voor jou. Een skatekamp is een serie van verschillende dagen skate les. Onze kampen zijn bovendien veel meer dan gewoon leren skaten: …
Meer lezen
 
Iemand is in nood. Wat doe je? Veel mensen raken in paniek. En weten niet wat gedaan. Nochtans kan je vaak erger voorkomen door meteen hulp te bieden. Daarom willen wij mensen zelfredzaam maken. Ervoo…
Meer lezen