Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar de r…
Meer lezen
 
Fred Delfgaauw en Ida van Dril hebben het eeuwenoude toneelstuk King Lear van Shakespeare bewerkt tot een elementaire en eigenzinnige versie. Kan het verloren kind haar vader, die ooit poppenspeler wa…
Meer lezen
 
In ‘Ik ben Piet en ik heet Pierre’, maken we als het ware een boswandeling door de rechterschors van de gevierde komiek/auteur. Er is het boek en er is de voorstelling. Het is uitademen op papier…
Meer lezen
 
Beurs voor : postzegels - postkaarten - briefkaarten - maximafilie - marcofilie - postwaardestukken - verzamelingen - telecards.Ruime parking - Doorlopend cafetaria.Duozegel beschikbaar (MyStamp).Voor…
Meer lezen
 
Tijdens de puberteit zijn jongeren op zoek naar wie ze zijn. Ze zoeken daarbij de grenzen op, ook op vlak van seks. Hoe spreek je hierover en maak je hen bewust van de mogelijke gevaren? Nuttige tips …
Meer lezen
 
In de escape room volg je op tablets het verhaal van Dirk en zijn gezin. Hij krijgt plots last van buikklachten die maar niet overgaan. Via leuke zoekopdrachten en een levensecht spel met een Virtual …
Meer lezen
 
Nieuwpoort is een kunstminnende stad waar heel wat pareltjes uit de hedendaagse kunst de openbare ruimte vervolledigen. Omdat onze kuststad met zijn boeiende geschiedenis en prachtige natuur de inspir…
Meer lezen
 
Wie Beaufort zegt, denkt kunst aan de kust. Tijdens deze editie staan 20 kunstwerken verspreid langs de 10 kustgemeenten. Trek erop uit met de hele familie: te voet, met de fiets of met de kusttram. I…
Meer lezen
 
We maken een kerstkaart aan de hand van verschillende voorbeelden in Aquarel met tekst, in geschreven of getekende letters, gesneden letters gekleefd op gekleurd papier. Er zijn tal van mogelijkheden…
Meer lezen
 
In het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid kan je doorheen de ganse stad leuke en motiverende slogans vinden op grote ramen en etalages.
Meer lezen