Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
De Provense muziekvereniging ‘De Volksvreugd’ neemt je mee op een bijzondere trip. Ze doet dat aan de hand van live gebrachte muziek, passend geïllustreerd door bewegende zandschilderijen. Live m…
Meer lezen
 
Vanuit zijn eigen klein universum tilt Sebka de Franse zang naar nieuwe hoogtes. Zowel als tekstschrijver , componist als zanger neemt hij je mee naar zijn eigen complexe persoonlijkheid. Sebka weet z…
Meer lezen
 
Merel Forrest is een Belgische singer-songwriter uit Ieper die zachte akoestische indie-folk muziek creëert door haar gevoelens en gedachten om te zetten in liedjes. Ze neemt haar muziek op vanuit he…
Meer lezen
 
> inleiding om 19.30 uur in de polyvalente zaal In 1568 werd Graaf van Egmont onthoofd op de Grote Markt van Brussel. De grondvesten van de Lage Landen daverden onder het koppenrollende en repre…
Meer lezen
 
Sint -Pieterswijkfeesten Zondag 7 juli 2024 : 06u00 : Gratis rommelmarkt rond het Zaalhof en aanpalende straten. inschrijven is niet nodig ! Verkoop van eetwaren is verboden met ui…
Meer lezen
 
Talbot House Poperinge
Talbot House is een herenhuis met second-empire-inslag. Het werd in de tweede helft van de 18de eeuw gebouwd door de hophandelaarsfamilie Lebbe. Vanaf december 1915 bood het onderdak aan de soldatencl…
Meer lezen
 
In 't Kakelend Kippenmuseum worden boerderijdieren gekweekt. In de eerste plaats zijn dat grote - en soms heel kleine - kippen in alle vormen en kleuren. Sommige rassen zijn bijna uitgestorven, maar w…
Meer lezen
 
Vrijdag 5 juli in de concerttent op het Zaalhof Ieper, Retro Party ... muziek , dans en animatie, met de Jubox DJ's " De Tantes " Gratis toegang ! Terwijl de ene tante de plaatjes draait, animeert de …
Meer lezen
 
Sint-Pieterswijkfeesten in de feesttent op het Zaalhof (Plein) te Ieper. Zaterdag 6 juli start om 18u45 : Openingsshow & Presentatie door Joshua Van Bost " Kostumation ". Optreden van Danny Dië…
Meer lezen