Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
kookles  
kookles
Meer lezen
 
Maisdoolhof Vleteren elk weekend van augustus van 13-18 u. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging { margin-top:…
Meer lezen
 
Gastspreker: Johan Deblaere Voordracht: "Bloemen, kruiden en andere eetbare bloemen". Met proevertjes . Tombola Aandacht voor de Coronamaatregelen: mondmasker meebrengen.
Meer lezen
 
Uitleendienst
Meer lezen
 
We ontdekken meer dan 100 geredde diersoorten in een natuurlijke omgeving. Van het allerkleinste dwergzijdeaapje en luipaardgekko, het iets groter stokstaartje en de woestijnvos tot de steppezebra en …
Meer lezen
 
Franse soldaten startten met de aanleg van deze begraafplaats in de herfst van 1914. Pas vanaf juni 1916 krijgen gesneuvelde Belgische soldaten hier ook een laatste rustplek. Na de oorlog breidde deze…
Meer lezen
 
Fiets aan de hand van de knooppunten deze mooie uitgestippelde fietslus. Je ontdekt de zuivelhoeve "De Korenhalm", rabarberhoeve "Het Warandehof", Hoeve "Over Vlees" klein fruit "Frambiosa Y Besos…
Meer lezen
 
MET EEN STOET PAPEGAAIEN OM ONS HEEN! Vier jaar na ons laatste Rangerkamp in Oostvleteren keren we terug naar de Zonnegloed. Blijven slapen in het dierenpark zoals we in 2016 en 2015 deden, is inmidde…
Meer lezen
 
U kunt er genieten op een unieke locatie van een picknick met allemaal producten van Westvlaamse bodem.
Meer lezen
 
Dit bezoek is ideaal om de IJslandse paarden te ontdekken, met uitleg over paarden, hun verzorging, hun omgang, ... De IJslanders zullen graag geknuffeld en geborsteld worden! Geniet van de rust met d…
Meer lezen