Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Tentoonstelling over vlucht, evacuatie en terugkeer in Woesten tijdens en na de Eerste Wereldoorlog. Op de tentoonstelling is er bijzondere aandacht voor de situatie van schoolgaande kinderen. Vaak we…
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het gratis openbaar toonmoment van de leerlingen Dans 2.4 van de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Ena Claerhout geven ze het beste van zichzelf in de dansklas …
Meer lezen
 
Hartelijk welkom op het gratis openbaar toonmoment van de leerlingen Dans 2.4 van de Kunstacademie Poperinge. Onder leiding van leerkracht Emilien-Maria Rosseel geven ze het beste van zichzelf in de d…
Meer lezen
 
Sint-Rictrudiskerk Woesten Tijdens de Eerste Wereldoorlog wemelde het in Woesten. Deze expo geeft een beeld van de vlucht, evacuatie en terugkeer in Woesten tijdens en na de oorlog. Er is bijzondere a…
Meer lezen
 
Bij Fotoclub SO-ISO kan iedereen terecht die net als ons gepassioneerd is door fotografie.Maandelijks komen de leden samen voor een georganiseerde fotoshoot rond een welbepaald thema. Hierbij worden d…
Meer lezen
 
In onze dubbele tentoonstelling 'Terug naar huis' en 'Op zoek naar een nieuwe thuis' vertelt de beeldbank van Westhoek Verbeeldt het verhaal van 'thuis' 100 jaar geleden. Sommigen verlangen er naar zo…
Meer lezen
 
Contrast Festival 2024 3 stages - outdoor & indoor +30 DJ’s at Leopold I-Monument Techno, Hip hop, disco of gewoonweg feest.
Meer lezen
 
Met optredens van Scaletta : kids en jong Scala - Margriet Hermans - Leez (opkomend talent zus van Meteojoor) - Kate Ryan - Live band met: Belle Perez 25 jaar nieuwe show "Fiësta Perez"  
Meer lezen
 
Foute Party met DJ Bonny Opwarming met DJ Tuur Dewitte Trek je foutste outfit aan, misschien win je wel een prijs!! Inkom : 5€ vvk
Meer lezen
 
Na de taart en koffie worden we muzikaal begeleid door Jack en Marianne, een namiddag met veel dansplezier.
Meer lezen