Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Dé ultieme sportuitdaging met een hindernissenparcours (7 springkastelen) van 170m. Zet jij de snelste tijd neer met jouw team? HOE INSCHRIJVEN: kies voor "TEAM' en schrijf ENKEL in met de naam van …
Meer lezen
 
Een handige pocket met 9 wandelingen in Lo-Reninge. De wandelaar heeft keuze uit wandelroutes van 2,5 tot 16 km lang. Alles is keurig bewegwijzerd. Dijkenpad, 16 km Fintelepad, 10 km Zavelpad, 10 km …
Meer lezen
 
Hallo allemaal!Probeer ons doe-boekje uit en kom meer te weten over de lekkerste koekjes van West-Vlaanderen! Na al dat zoeken kan je proeven van een hoop koekjes. Test je geheugen met een memory-spel…
Meer lezen
 
💥Na grote vraag: hier zijn we terug! Van harte welkom op zaterdag 9 juli voor een KREEFTENMENU 🦞! Onze chef Stefaan selecteert het beste uit de zee en laat jullie proeven van heerlijke bereiding…
Meer lezen
 
Op het menu: braadworst, gemarineerde kalkoenbrochet, gemarineerde rib met pastasalade, aardappelsalade, uitgebreide groentjesbar, stokbrood en sausjes. Er zal ook een goedgevulde bar aanwezig zijn. V…
Meer lezen
 
IJzerbroekentocht Lo-Reninge
Maak kennis met het ongerepte broekenlandschap van de IJzervallei. Een unieke plek in de Westhoek met rijke fauna en flora langs een mooi en rustig parcours. Een verademing en een ware ontdekking…
Meer lezen
 
De fietsroute volgt de moeizame tocht van de soldaten van het grote legerkantonnement Alveringem naar de Dodengang in de sector Diksmuide, heen en terug. Verschillende aspecten van de Groote Oorlog ko…
Meer lezen
 
Speelplein De Kwik Alveringem
De Kwik is een vrije speelruimte met speeltoestellen en een trapveldje. Ideaal om je eens uit te leven!
Meer lezen
 
" Vaar mee met Kapitein Hupsakee" is een actieve wandelroute voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 7 jaar, waarbij de kindjes aan de hand van tal van doe- en denkopdrachtjes het historisch centrum va…
Meer lezen