Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Kom naar de Herfstbijeenkomst van de senioren en geniet van het prachtig optreden van niemand minder dan "Johan Veugelers". Programma: 14u00: deuren open 14u25: verwelkoming door Kris Vandecasteele, …
Meer lezen
 
Kunsthuis Mamézon zet de deuren van het atelier en de tentoontuin open. 5 kunstenaars tonen je hun werken en geven uitleg bij hoe ze dat precies allemaal gemaakt krijgen. Kom op goed geluk, of re…
Meer lezen
 
Actrice Tania Van der Sanden is bijzonder openhartig en genereus in haar eerste onewomanshow, geproduceerd door Theater Malpertuis, waar ze kind aan huis is. Met het grootste gemak en de vakkundigheid…
Meer lezen
 
Tweedehandsbeurs voor kinderartikelen, babyuitzet, speelgoed en zwangerschapskledij.
Meer lezen
 
vorming, cursus, jeugdwerk, creatief
Meer lezen
 
In 2017 zou Ella Fitzgerald 100 jaar geworden zijn. Naar aanleiding van dit jubileum, plant de VRT Bigband een “100 jaar Ella” tournee met Sofie (Verbruggen), Sandrine (Van Handenhoven) en Stef C…
Meer lezen
 
Zo, het schilderij is klaar. Jan heeft lang gewerkt. Dagen. Weken. Maanden. Jaren. Jan heeft hard gewerkt. Tot in de kleinste details. Intens zoekend naar de juiste kleur. Punctueel, minutieus, precie…
Meer lezen
 
In deze online, gratis sessie krijg je tips om de intense kraamperiode goed door te komen. Hoe krijg je het allemaal voor elkaar: de zorg voor je baby, je eigen rust, aandacht voor je partner en event…
Meer lezen
 
Met wie zou u graag eens de lakens delen? En waar zou u het dan over hebben? Tristero duikt met zes doorwinterde toneelspelers in bed. Daar wordt volop gepraat, over de liefde uiteraard, maar ook ove…
Meer lezen
 
Kom SUP's huren bij The Outsider Coast in Nieuwpoort! Heb je ooit al gehoord van Stand Up Paddle Boarding? Deze toffe watersport kun je alvast bij ons komen uitproberen. Je kan hiervoor op onze vers…
Meer lezen