Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zijn vrienden. Ze zijn zelfs beste vrienden. Noem ze gerust bloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planke…
Meer lezen
 
Klandestien is een groep van vier enthousiaste vrouwen die a cappella wereldmuziek brengen. Ze dompelen de luisteraar onder in sfeervolle en uitnodigende muziek. Zeker de moeite waard! De opbrengst va…
Meer lezen
 
The Pink Band laat de Westhoek al 40 jaar lang swingen. Wat begon als een gelegenheidsorkestje als begeleiding voor een circusact, groeide met de jaren uit tot een Big Band van hoog niveau met heel wa…
Meer lezen
 
Anima Eterna Brugge, als huisartiest verbonden aan Concertgebouw Brugge, is een internationaal gerenommeerd projectorkest. Het orkest brengt een repertoire geschreven tussen 1750 en 1945 met een vari…
Meer lezen
 
Toen Raymond op de Gentse feesten 2015 na 6 uur spelen en 3 toegiften toch moest terugkeren van het publiek, restte hem niets anders dan een 3 akkoorden rif in te zetten en wat zinnen te prevelen “h…
Meer lezen
 
De maan beïnvloedt de natuur, eb en vloed, ons humeur, onze slaap en onze energie en al eeuwen inspireert de maan de mens, dus ook dichters en romantische zielen. “De maan is een gebogen bloem, ee…
Meer lezen
 
AstroLAB IRIS is bijna elke woensdag- en zondagnamiddag open. Bezoekers kunnen dan gratis naar de zon kijken door de telescopen. Wil je AstroLAB op een andere dag bezoeken? Stuur ons dan een mailtje o…
Meer lezen
 
Privémuseum met foto's, wapens, uitrusting en levensgrote reconstructies van oorlogstaferelen. Een gebrandschilderd raam stelt de brandende belforttoren van 22 november 1914 voor. Met zijn levensgro…
Meer lezen
 
Het In Flanders Fields museum is meer dan een museum. Het is een meeslepende belevenis, een interactief museum dat je meeneemt naar Ieper en de Westhoek, naar een van de donkerste periodes uit de mens…
Meer lezen
 
Sanctuary Wood Hill 62 belicht de geschiedenis van Hill 62, de heuvel in de buurt van Ieper waar tijdens WOI fel gestreden is. Het terrein bleef bewaard zoals in 1918. Je vindt hier de laatste overgeb…
Meer lezen