Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Na Springsteen, Waits en Young is het tijd om een andere grote meneer te eren: Sir Paul McCartney. Voor deze tour plukken Vlaamse topmuzikanten uit zijn solowerk, het Beatles/Wings-oeuvre en compositi…
Meer lezen
 
Je krijgt antwoord op vragen zoals wat de meerwaarde van borstvoeding is, hoelang je het kan geven, of je het wel kan combineren met werken, enzovoort. Alle belangrijke info in één bondig infomoment…
Meer lezen
 
Bij deze voorstelling hoort een gratis inleiding die start om 19u30. Ernest Hemingway. Schrijver van ‘The sun also rises’ en ‘The old man & the sea’. Nobelprijswinnaar. Vrouwenverslinder. Ov…
Meer lezen
 
De podcast Het Bankje brengt theater - zelfs in coronatijd - tot bij het publiek: je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje en je bent getuige van de meest intieme, bizarre…
Meer lezen
 
Mamézon organiseert leuke workshops voor iedereen! Er wordt veel aandacht besteedt aan de persoonlijke begeleiding, daarom zijn inschrijvingen altijd beperkt.Regelmatig plaatsen we een grafische tech…
Meer lezen
 
Praat je thuis geen Nederlands, maar wil je het wel graag leren? Dat kan in het ABC-Kaffee! In het ABC-Kaffee kan je met vrijwilligers je Nederlands op een leuke manier oefenen. Geen opvang voor je ba…
Meer lezen
 
Ontdek je kleuren van het hart Word jij gezien of gehoord? Kan je jezelf zijn? Sta jij in je kracht? Of heb je het gevoel dat je iets mist in je leven? Wil je meer de kracht van de kleuren ervaren? Da…
Meer lezen
 
Vlakbij het fietspad de Frontzate, ligt de Belgische militaire begraafplaats van Ramskapelle. Deze begraafplaats ontstond na de oorlog. Veldgraven uit het onder water gezette gebied en graven vanop ge…
Meer lezen
 
Nieuws uit de filateliewereld. Bestuderen van postzegels uit binnen- en buitenland. Postzegelveiling onder de aanwezigen. Raadplegen van de bibliotheek. Spreekbeurten door vermaarde filatelisten.V…
Meer lezen
 
Kom en geniet van het prachtig optreden van Dina Rodriguez! Programma: 14u00: deuren open 14u25: verwelkoming door Kris Vandecasteele, schepen voor senioren 14u30-15u30: optreden door artieste Dina Ro…
Meer lezen