Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Vanuit een comfortabele zetel kun je aan de hand van multimediavoorstellingen een reis naar de diepte van het heelal maken. Met de verschillende telescopen kun je de Maan, sterren en planeten bewonder…
Meer lezen
 
Plopsaqua is het waterattractiepark van Plopsaland De Panne. Met zijn afmeting van 4.000 vierkante meter, een 25-meterbad met vier banen, waterkanonnen, een wildwaterbaan, een buitenbad, een golfslagb…
Meer lezen
 
Ontdek de rol van de Koksijdse Duinheren binnen de Orde van CĂ®teaux, een Europees project avant-la-lettre. Geen saaie, stoffige bedoening of een ver-van-mijn-bedshow. Wel een unieke archeologische si…
Meer lezen
 
Zin in een gezellig samenzijn met vrienden of familie in de gezellige tea-room terwijl de kindjes ongestoord kunnen spelen in een voor hun leeftijd bestemde speelzone,dan is dit de plaats waar jullie …
Meer lezen
 
Talbot House was een soldatenhuis van het Britse leger in Poperinge. Elke soldaat, ongeacht zijn rang, kon naar hier komen om zich te ontspannen. Met een museumspel ontdek je het oorlogsverhaal van Po…
Meer lezen
 
Conquesta, ongetwijfeld de mooiste overdekte speeltuin van het land, stelt haar deuren open voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze kunnen hier naar hartelust klimmen, klauteren, glijden en ravotten. Het …
Meer lezen