Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
lse Landuyt (deskundige op het gebied van de Politieke en Sociale Geschiedenis van de Westerse Wereld) werpt een steelse blik op de geschiedenis van de liefde en het huwelijk met uitgebreid beeldmater…
Meer lezen
 
Voorstelling van de jaarkalender 2022 en algemene vergadering Viering van 15 jaar Vief-De Panne met een hapjes en een drankje.
Meer lezen
 
Kopen-verkopen-ruilen van tweedehands goederen & verzamelobjecten. De ideale plaats om nog veel meer hebbe dingetjes te vinden tegen een betaalbare prijs
Meer lezen
 
SOKPOPPENTHEATER FLOOPI brengt nieuw leven in oude sokken. Floopi gaat boodschappen doen. Oooh, wat zal Flippa blij zijn met een mandje vol fruit en groenten! Hij moet helemaal het bos door om naar d…
Meer lezen
 
Op zondagvoormiddag voor wielertoeristen, gemiddelde snelheid ong 26 km/u; afstand tussen de 50 -80km. Start om 9 u. Vanaf 25/04 t.e.m.26/9 start om 8u30'. Op woensdagnamiddag voor recreanten, gemidd…
Meer lezen
 
Aquariumredders De Panne
In het zee-aquarium in Duinpanne zitten heel wat dieren verstopt. Een raadseltje kan jou helpen om ze stuk voor stuk te vinden. Lukt het jou niet alleen? Dan zal een aquariumredder jou zeker uit de no…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 12 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 6 …
Meer lezen
 
Unieke wandelingen in de prachtige natuur van De Panne! Langs de zee, op de zeedijk, door de duinen, in de bossen en door de historische villawijk.
Meer lezen
 
Tot 9 januari 2022 loopt in De Panne de theaterwandeling ‘De Blauwe Vogel’, een theaterwandeling vol figuren, vertellingen en liedjes, vrij geïnspireerd op oeroude verhalen en de sprookjeswereld …
Meer lezen
 
Meebrengen: laarzen Niemand kijkt naar mij... Ik ben tenslotte maar een bruinachtige lange sliert tussen mooie, gekleurde nonnetjes, zaagjes met een parelmoeren binnenzijde en heel veel messen. De me…
Meer lezen