Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Feest, feest, feest voor de dansliefhebber! Haal de danslustige dansbenen boven en vier samen met ons het einde van het voorjaarsseizoen, de start van de zomer. De jonge Franse goden van folkband Barg…
Meer lezen
 
Als zanger van het Belgische post-metal collectief Amenra staat Colin H. van Eeckhout bekend om zijn vermogen om een verbinding te maken met luisteraars en hen te begeleiden op Amenra's transformerend…
Meer lezen
 
Riptunes Heuvelland
2022, de wereld werd wakker na een slepende pandemie en een nieuwe oorlog gooide roet in het eten. Dit hield Riptunes niet tegen om hun eerste plaat te releasen. Begin 2023 kijken de muzikanten van Ri…
Meer lezen
 
Owen Spafford en Louis Campbell ontmoetten elkaar als tieners, toen ze beide deel uitmaakten van de eerste lichting van het National Youth Folk Ensemble. Sinds ze hun duo in 2018 vormden, hebben ze: s…
Meer lezen
 
Beide heren pakten op zeer jonge leeftijd al een instrument op. David Munnelly raakte verslingerd aan de accordeon en maakte zich een eigen stijl meester, schatplichtig aan zijn Ierse grootouders maar…
Meer lezen
 
Jonas Meersmans Heuvelland
De Antwerpse gitarist Jonas Meersmans ontwikkelde als autodidact doorheen de jaren zijn eigen persoonlijke taal op het instrument. Strelend maar ongepolijst, verfijnd in subtiele eenvoud, zo speelt J…
Meer lezen
 
Tijdens het eerste weekend van augustus vieren 50.000 bezoekers de jubileumeditie van Festival Dranouter: 50 Years Of New Traditions! Ga voor een onvergetelijke muziekvakantie met Dranouter Classics z…
Meer lezen
 
Uit haar gigantische repertoire presenteert de band And Then Came Fall een avondvullend programma met de songs van Carole King. Op de setlist staan bekende liedjes als You’ve Got A Friend, I Feel Th…
Meer lezen
 
Hannah en Toby ontmoetten elkaar in de zomer van 2018 in de tuin van een vriend. Zoals bij veel folk bijeenkomsten, begon het met het delen van een melodie en een jam. Ze voelden meteen dat ze op dez…
Meer lezen
 
Het was een magische ontmoeting daar zoveel jaar geleden in de schemer van de ochtendstond. Hij, trippelend door de dauw. Zij, gestreeld door de eerste zonnestralen. En op de grens tussen don…
Meer lezen