Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Ze hadden het nochtans beloofd aan hun vrouwen, vriendinnen, kinderen en kleinkinderen: nooit zouden ze nog op tournee gaan of festivalpodia bestormen. Maar de jarenlange smeekbedes van hun fans, hebb…
Meer lezen
 
Fallen Poppies - Onzichtbaar LandschapDit is één van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaarscollectief met Natural Living, Fer-Unique en Philou - art of shaping woodRegionaal Lands…
Meer lezen
 
Een bijzondere collectie tekeningen, collages en schilderijen van twee van de voornaamste moderne Belgische kunstenaars. De abstraherende schetsen van Paul Joostens (1889-1960) weerspiegelen de geest …
Meer lezen
 
Can you see me? De wereld is complex en zo zijn wij; mensen met diverse achtergronden, overtuigingen, geloof, waarden, kwetsuren, verlangens … Er is zoveel meer dan één perspectief en ook zove…
Meer lezen
 
Het artistieke werk van Walter Segers komt voornamelijk voort uit de nieuwsgierigheid naar de interactie tussen mens en omgeving, en hoe beiden mekaar beïnvloeden. Zijn oeuvre is complex - visueel en…
Meer lezen
 
Einfinger is er in geslaagd, niet alleen om me aan het twijfelen te brengen - wat een basiseigenschap zou zijn van goede kunst -, maar sterker: een enkele keer heeft hij me aan een foto doen voelen, o…
Meer lezen
 
Tentoonstelling in de Goliathzaal van het Yper MuseumVan 15 juni tot 2024 tot 1 december 2024Gratis toegankelijk De middeleeuwen zijn donker, drassig, koud en bikkelhard. Er rolt al eens een afgehakt …
Meer lezen
 
In een kleurrijke kerk loopt een vrouw met haar hond. Op een feestje drinken gasten lachend uit een kan met fallus-teut. Een monnik zwoegt op een Latijnse vertaling van een Arabische tekst over genees…
Meer lezen
 
Telkens Steven het podium opstapt begint hij te stralen. Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al vier shows en vijftien seizoenen lang. Je zou het hem niet aangeven maar Steven werd vijftig en…
Meer lezen
 
Na een turbulente tijd en enkele jaren van stilte, klinkt er eindelijk weer muziek ten huize Van den Begin - Reymer. Samen met dochters Charlie en Thelma brengen Peter en Tine, aan de hand van songs u…
Meer lezen