Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Meebrengen: laarzen
Meer lezen
 
Kom langs op het strand om samen met onze archeologen op zoek te gaan naar archeologische vondsten! Zij helpen je de ouderdom van je vondsten te bepalen en geven je wat meer achtergrondinformatie over…
Meer lezen
 
Wandeling naar het oorlogsverleden en bezoek bunker en Museum WO II in de Cabourduinen. Promenade à travers l'histoire de la guerre et visite du Musée Seconde Guerre Mondiale dans le domaine Cabo…
Meer lezen
 
Wekelijkse markt De Panne
Wegens de maatregelen inzake het coronavirus is de wekelijkse markt tot vrijdag 3 april afgelast.
Meer lezen
 
Frontalierswandeling Wandelclub D&A op donderdag 4 november 2021 Op donderdag 4 november 2021 organiseren we onze eerste frontalierstocht. Er zijn afstanden van 6, 12, 18, 24 en 30 kilometer waarbij w…
Meer lezen
 
De Gezinsbond wordt 100 jaar en dat willen we vieren! In onze Grote Gezinsquiz nemen gezinnen het tegen elkaar op. Geen grote kennisvragen waarop alleen geleerden het antwoord weten, maar een toffe af…
Meer lezen
 
SOKPOPPENTHEATER FLOOPI brengt nieuw leven in oude sokken. Floopi gaat boodschappen doen. Oooh, wat zal Flippa blij zijn met een mandje vol fruit en groenten! Hij moet helemaal het bos door om naar d…
Meer lezen
 
Aquariumredders De Panne
In het zee-aquarium in Duinpanne zitten heel wat dieren verstopt. Een raadseltje kan jou helpen om ze stuk voor stuk te vinden. Lukt het jou niet alleen? Dan zal een aquariumredder jou zeker uit de no…
Meer lezen
 
De zee heeft wel degelijk een invloed op onze gemoedstoestand, dit fenomeen wordt ook wel ‘Blue Mind’ genoemd en gaat na hoe de zee onze gedachten en gevoelens beïnvloedt. Blue Mind is een reeks …
Meer lezen