Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
“Het was niet uit haat, maar uit liefde dat uw zoon, uw broer, uw echtgenoot zijn plicht vervulde in Vlaanderen. Het was liefde die hem altijd vergezelde; liefde bracht hem hier, omwille van u.”Pa…
Meer lezen
 
Kom binnen in de leefwereld van beeldhouwer-keramist Lucien De Gheus. In de authentieke villa uit de sixties ontdek je een verrassende collectie keramiek, beeldhouwwerk, schilderijen en gebrandschild…
Meer lezen
 
FUGA'S en PIMPELMEZEN Zomertentoonstelling in museum, ateliers, tuin en depot Compagnon d’art Els Vermeersch i.s.m Stichting Lucien De Gheus Hedendaagse kunst nestelt zich in de intimiteit van het M…
Meer lezen
 
Het artistieke werk van Walter Segers komt voornamelijk voort uit de nieuwsgierigheid naar de interactie tussen mens en omgeving, en hoe beiden mekaar beïnvloeden. Zijn oeuvre is complex - visueel en…
Meer lezen
 
Can you see me? De wereld is complex en zo zijn wij; mensen met diverse achtergronden, overtuigingen, geloof, waarden, kwetsuren, verlangens … Er is zoveel meer dan één perspectief en ook zove…
Meer lezen
 
Einfinger is er in geslaagd, niet alleen om me aan het twijfelen te brengen - wat een basiseigenschap zou zijn van goede kunst -, maar sterker: een enkele keer heeft hij me aan een foto doen voelen, o…
Meer lezen
 
Tentoonstelling in de Goliathzaal van het Yper MuseumVan 15 juni tot 2024 tot 1 december 2024Gratis toegankelijk De middeleeuwen zijn donker, drassig, koud en bikkelhard. Er rolt al eens een afgehakt …
Meer lezen
 
In een kleurrijke kerk loopt een vrouw met haar hond. Op een feestje drinken gasten lachend uit een kan met fallus-teut. Een monnik zwoegt op een Latijnse vertaling van een Arabische tekst over genees…
Meer lezen
 
Fallen Poppies - Onzichtbaar LandschapDit is één van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaarscollectief met Natural Living, Fer-Unique en Philou - art of shaping woodRegionaal Lands…
Meer lezen
 
Een bijzondere collectie tekeningen, collages en schilderijen van twee van de voornaamste moderne Belgische kunstenaars. De abstraherende schetsen van Paul Joostens (1889-1960) weerspiegelen de geest …
Meer lezen