Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Peutermoment De Panne
Binnenkort is het moment aangebroken dat uw peuter een grote stap in zijn of haar nog jonge leven kan maken: voor het eerst naar school! Bent u nieuwsgierig naar de werking van onze school, kom dan ze…
Meer lezen
 
De natuurgids deelt met jou de geheimen van de Noordzee en het aquarium.
Meer lezen
 
Een 10 lessenreeks van Integrale yoga oefeningen ter versoepeling van het bewegingsapparaat aan de Westkust. Yogalessen met deze benadering werken zowel ontspannend als vitaliserend, bevrijdt het lich…
Meer lezen
 
We blazen het vuur aan de vijvers Markey terug volop in gang, na een jaartje corona-pauze. De 7de editie van het Vuurfeest zal nog warmer zijn dan vorige jaren. Kom gezellig keuvelen met familie en vr…
Meer lezen
 
Mario Schelfhout (maatschappelijk assistent, medewerker vzw Ondersteuning in Thuiszorg, medewerker vzw Liever Thuis LM) geeft tips voor een beter gesprek met uw dokter, want -geef toe- het is niet alt…
Meer lezen
 
Niet toegankelijk voor rolstoelen/ Honden niet toegelaten. Dit 60ha grote domein is eigendom van de gemeente en beheerd door ANB omwille van de grote landschappelijke variatie een bezoek meer dan waa…
Meer lezen
 
De natuurgids deelt met jou de geheimen van de Noordzee en het aquarium. Inschrijven niet noodzakelijk. #dekust
Meer lezen