Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Elke werkdag (maandag tot vrijdag) gratis PC- en internetgebruik. Gewoon even aanmelden bij de dienst Jeugd.
Meer lezen
 
Tijdens de eerste voordracht omtrent China had Nico Bijnens het voornamelijk over hoe China uitgroeide van een eeuwenoud keizerrijk tot een moderne economische grootmacht. In dit tweede deel vertelt …
Meer lezen
 
Toegankelijk voor rolstoelen - Honden toegelaten Wandeling met vooral aandacht voor de architectuur uit het interbellum en in mindere mate ook uit de belle époque. De nadruk wordt tijdens de wandeli…
Meer lezen
 
Kom genieten van onze heerlijke natuur van Adinkerke tot over de Franse grens. Ontdek het Calmeynbos, het mooie duinengebied, de kust van De Panne en de Franse kust.
Meer lezen
 
Interactieve lezing door een deskundige van Europahuis Ryckeveld. De Europese Unie (EU) is niet uit het nieuws weg te denken. Europa worstelt met vele problemen, maar tijdens deze lezing ligt de focu…
Meer lezen
 
Tarten jouw kids graag de wetten van de zwaartekracht? Is hoogtevrees een woord die niet in hun woordenboek voorkomt? Schrijf ze dan zeker in voor de klimstages tijdens de kerstvakantie! Tijdens deze …
Meer lezen
 
In de voormiddag (10u tot 12u): Kritisch op internet. Het internet is een zeer handig medium en maakt een groot deel uit van het dagelijkse leven. Maar zoals geweten moet je steeds op je hoede zijn om…
Meer lezen
 
Bezoek de historische collectie oude trams in de oude stelplaats van De Panne en spoor mee met de Kersttram. De toegang tot de tentoonstelling is gratis. Ritjes met sfeervolle historische tram vanuit …
Meer lezen
 
Vrijgezellen of een leuke vriendinnen activiteit? doe dan een sierlijke Burlesque workshop waar je leert teasen als Dita von Teese, zo sexy zijn als Marilyn Monroe en poseren als een pin-up girl. Dez…
Meer lezen
 
U zijt wellekome De Panne
'U zijt wellekome' is een gezellige kerstsamenzang doorprikt met pareltjes van muzisch optreden. 'De zandkorrel' - trio uit Oostende - ondersteunt voor de vijfde keer het geheel. De toegang is gratis…
Meer lezen