Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Aan de kust in Adinkerke vind je deze Belgische militaire begraafplaats. Ze is in het begin van WO I ontstaan, als uitbreiding van het bestaande kerkhof. In de periode 14-18 bevond het militaire hospi…
Meer lezen
 
Ontdek de iconische Hooverphonic line-up, met Geike Arnaert en begeleiding van een volledig orkest.
Meer lezen
 
Ga op stap met je gezin in het centrum van De Panne. Tijdens deze wandelzoektocht zijn er ook aangepaste opdrachten voorzien voor alle leeftijden. Een dagje mooi weer ? Ga op stap met je gezin in het…
Meer lezen
 
Kiezen voor de zeilwagenschool RSYC in De Panne is kiezen voor plezier, kwaliteit en een unieke ervaring. Of het nu uw vijfde stagedag of uw eerste kennismaking is met de sport, onze ervaren en gedipl…
Meer lezen
 
Warmterecords die sneuvelen, langdurige droogte of intense regenbuien. Het zijn enkele van de fenomenen die de klimaatverandering tastbaar maken. Maar welke gevolgen kunnen we nog verwachten in de kus…
Meer lezen
 
De natuurgids deelt met jou de geheimen van de Noordzee en het aquarium. Inschrijven niet noodzakelijk. #dekust
Meer lezen
 
Begeleide wandeling met aandacht voor de architectuur in de Dumontwijk. Honden toegelaten - Toegankelijk voor rolstoelen
Meer lezen
 
Ga met Hanne en Victor op avontuur in De Panne. Neem het verhaal mee tijdens je wandeling en ontdek zo het geheim van de verborgen grot. De richting die je op elk kruispunt kiest, bepaalt hoe het verh…
Meer lezen
 
Paddenstoelenwandeling voor het hele gezin. Promenade des champignons pour toute la famille.
Meer lezen
 
Wegens de verstrengde coronamaatregelen, kan deze wandeling niet plaatsvinden. Alvast bedankt voor je begrip!
Meer lezen