Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
LAMENTO 1945 is een rouwklacht die niet alleen het einde van de Tweede Wereldoorlog herdenkt, maar ook het leed en de horror aanklaagt dat veroorzaakt wordt door elk gewapend conflict waar ook op de w…
Meer lezen
 
Een bijzondere concertavond in twee delen. 
Meer lezen
 
Lara Chedraoui en Floris De Decker verzachten de pijn van de donkere winterdagen met een selectie van hun favoriete zalvende nummers, die ze met enkel piano en stem in een live mixtape van melancholie…
Meer lezen
 
Alle oude media toestellen radio-film-televisie open de laatste zaterdag van de maand tussen14h en 19h
Meer lezen
 
Het cultuurhuis De Scharbiellie herbergt het permanent museum rond de Oceanische kunstcollectie van erenotaris Paul Simpelaere (°1906-†2006) uit De Panne. Sinds april 2014 is de collectie te bezich…
Meer lezen
 
Het leukste moment van de dag? Het voorleesuurtje natuurlijk! Kom op zaterdag 17 augustus naar de bib. Je krijgt er de mooiste verhalen te horen! Maak het extra gezellig en breng ook je vriendjes en v…
Meer lezen
 
Vier acrobaten bewegen zich doorheen een indrukwekkende installatie met zwevende deuren en een draaiende muur. Ze komen aan en vertrekken, verschijnen en verdwijnen. Maar wat als ze toevallig hetzelfd…
Meer lezen
 
Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel is bekend van de populaire podcast ‘Nerdland’ met Lieven Scheire en van haar passages op radio en televisie. Ze onthult de meest fascinerende wetenschappelijke…
Meer lezen
 
Na 40 jaar carrière wil Gili iets speciaals doen. Hij heeft de beste en geestigste elementen uit zijn voorgaande shows samengebracht voor een ultieme show. Maar pas op, het wordt geen simpele 'best o…
Meer lezen
 
Elke familie heeft een zwart schaap. Bij ons was dat tante Danni. Tante Danni veranderde veertien keer van beroep, had geen gat in haar hand maar een krater. Ze kocht alleen maar huizen met verborgen …
Meer lezen