Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Na een uitputtende strijd was het lijfje op. Haar kopje was nog altijd klaar om verder te strijden. Liesbets energie en wilskracht moet gebruikt worden om verder door te zetten. Liesbet heeft de strij…
Meer lezen
 
Gezond slapen De Panne
Wat kan u doen om tot rust te komen, om beter in te slapen en dóór te slapen. U krijgt tips van Mieke Bourgois (diëtiste) voor een goede, maar vooral gezonde slaaphygiëne.
Meer lezen
 
Herdenking overleden Neosleden met misviering en aansluitend koffietafel.
Meer lezen
 
Kerstliedjes afgewisseld met mooie belcanto melodieën. Deze heerlijke muziek wordt gebracht door Jean-Pierre Lepoutre die instaat voor de zang en Johnny Denijs aan het orgel. Zij voeren ons helemaal …
Meer lezen
 
Voorronde Neosquiz
Meer lezen
 
Weer en klimaat zijn van groot belang in onze hedendaagse maatschappij. Krachtigere supercomputers laten toe om steeds nauwkeurigere weersvoorspellingen te maken en daarvoor worden lokale weersmetinge…
Meer lezen
 
In 2012 confronteerde Jo Struyven in de expo ‘(Enge)Land in Zicht’ de Belgische kust met het deel van de Engelse kust dat er tegenover ligt. Gezien deze tentoonstelling bijzonder succesvol was, sc…
Meer lezen
 
Breng een bezoek aan de dieren op onze authentieke boerderij en geniet van de ruime cafetaria of het gezellig zonneterras met grote speeltuin. Hoeve Paepehof is de ideale startplaats of rustplaats voo…
Meer lezen
 
Halloweendorp De Panne
Een dorp vol griezelige kriebel-, prikkel-,zoen-,vliege- en andere soorten beestjes en ongedierte? Zeg maar gerust 'beesten'! Kom je ook -gegrimeerd en/of verkleed - om even tussen de rare wezens te v…
Meer lezen
 
31 ste editie van de Westhoekmountainbiketocht met start en aankomst in Zaal Ter Zaele te Beerst-Diksmuide. 3 verschillende parcours 29-42-50 km langs de mooiste onverharde wegen van de Westhoek. De t…
Meer lezen