Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Op vrijdag 26 april 2024 om 10 uur herdenken we de slag om de Kemmelberg aan de Ossuaire op de Kemmelberg. Deze slag vond 106 jaar geleden op 25 april 1918. Tijdens deze slag werd een Duitse doorbraak…
Meer lezen
 
De Kemmelberg is een schatkamer van natuurpracht en verhalen. In een weekend met boeiende workshops en leuke activiteiten verken je onze uitgestrekte landschappen en verneem je meer over de prehistori…
Meer lezen
 
Struin langs charmante Heuvellandse kroegen en pak een uniek aanbod van muziek, lokale lekkernijen en hartelijke ontmoetingen mee. Laat je inpakken door de gezelligheid van het Weekend van het Volksca…
Meer lezen
 
Tijd voor sfeer en gezelligheid. Streepje muziek, drankje, kneuvelen aan de bar en op terras. Iedereen welkom! Tijdens het open Heuvellands kubb kampioenschap wordt het op vrijdagavond gezelligheid tr…
Meer lezen
 
Ontdek in deze pop-uptentoonstelling talrijke persoonlijke brieven, dagboeken en persoonlijke objecten. Zo maakten soldaten, die soms van het andere eind van de wereld kwamen en dus ver weg van huis w…
Meer lezen
 
Het Weekend van het Volkscafé zet de cafés in de kijker door een mix van extra evenementen en leuke activiteiten. Van volkssport tot huisgemaakte soep, van swing-jazz tot musette. Een topper blijft …
Meer lezen
 
Paradise Lose - Onzichtbaar LandschapDit is één van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaar: Klaas BullynckRegionaal Landschap Westhoek www.rlwesthoek.be Catalogus beschikbaar via …
Meer lezen