Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Solidariteit zit in ieder van ons, het moet alleen aangewakkerd worden! Daarom organiseren we met Enchanté van 21 tot 28 juni de week van “Klein Gebaar Fijn Moment" Acht dagen lang willen we burger…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
🚀 Ontdek de Toekomst met Digi on Tour: de fantasiefabriek 🚀   Ben je klaar om samen met je kind de wondere wereld van technologie te verkennen? Digi on Tour komt naar speelplein De Bergbeng…
Meer lezen
 
De Kemmelberg is een schatkamer van natuurpracht en verhalen. In een weekend met boeiende workshops en leuke activiteiten verken je onze uitgestrekte landschappen en verneem je meer over de prehistori…
Meer lezen
 
Kom ontdekken welke vrije-tijds-belevingen Heuvelland rijk is! Op zondag 15 september wordt recreatiezone De Kroonaard voor de 4de keer ingericht tot een heus vrije-tijds-feest. ONTDEK het aanbod van…
Meer lezen
 
Vlemsch Feest Heuvelland
Kom naar het Vlemsch Feest op donderdag 11 juli!  Vanaf 18:00 uur presenteert VVV Heuvelland een avond vol live muziek, heerlijk eten en verfrissende drankjes. Geniet van de betoverende klanken v…
Meer lezen
 
Op 5 juli is het zover! We nodigen jullie uit voor het Kick-off Music Fest om de opening van de KOKOnuts Youth Bar te vieren! Gratis inkom! Wat kun je verwachten?Een fantastische line-up: Vinyllacream…
Meer lezen