Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Het dorpsplein van Pollinkhove, deelgemeente van Lo-Reninge is het startpunt van deze wandelroute. Er is ruim voldoende gratis parking bij de kerk. De wandelroute, 8,2 km, neemt je mee langs oude kerk…
Meer lezen
 
Fietsroute van 25 km met onderweg een leuke quiz voor de kinderen. Jaek en Nink nemen je mee voor een gezellige tocht door het vlakke land, waarbij je kan starten in Alveringem of in Lo-Reninge. Tijde…
Meer lezen
 
De route loopt door het waterrijke landschap van de IJzerbroeken, op de grens van de polders en de zandleemstreek. Je vertrekt vanuit het historische stadje Lo en fietst daarna via de Oude Zeedijk naa…
Meer lezen
 
Het gebouw werd opgetrokken onder het abbatiaat van Patricius Fraeys in 1710 op het domein van de vroegere abdij. De legende verhaalt dat, toen de pasgekozen abt naar Rome vertrok, zijn monniken hem v…
Meer lezen
 
Duiven in de kijker Lo-Reninge
In de Duiventoren in Lo-Reninge wordt dieper ingegaan op de rijke geschiedenis van de duif. De Duiventoren is iedere dag vrij toegankelijk. Organisatie: VVV Lauka. In samenwerking met: CO IJzervallei…
Meer lezen
 
TIjdens deze workshop, gebaseerd op 'Rots & Water', volg je als ouder samen met je kind een sessie in kleine groep. Via actie, spel en korte zelfverdedigingsoefeningen leer je elkaar en je lichaam bet…
Meer lezen
 
Avondmarkt Lo-Reninge
een gezellige avondmarkt in het pitoresk stadje LO ,met zijn bezienwaardigheden ,de Westpoort ,Caesarsboom ,duivetore en zijn stadhuis en beiaard .Ook tal van randanimatie (gratis) van charme muziek.…
Meer lezen
 
Oscar Lo-Reninge
Christian Martin is een vlotte jongeman. Hij werkt sinds een paar jaar voor Meneer Barnier, een schatrijke zeepfabrikant en is intussen de rechterhand van de baas geworden. Christian komt Barnier om o…
Meer lezen
 
Ben je geboeid door geschiedenis en mysterieuze verhalen? Trek dan je stapschoenen aan of spring op je stalen ros en beleef het verleden van de gemeente op kindermaat. Aan de hand van leuke opdracht…
Meer lezen
 
De fietsnetwerkbox bundelt de fietsnetwerkkaarten van de vier regio’s in een handige doos. Als toemaatje vind je in de box een handige en leuke pocket met tien suggestieroutes op de knooppunten van…
Meer lezen