Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Dit bezoek is ideaal om de IJslandse paarden te ontdekken, met uitleg over paarden, hun verzorging, hun omgang, ... De IJslanders zullen graag geknuffeld en geborsteld worden! Geniet van de rust met d…
Meer lezen
 
Stap door de indrukwekkende toegangspoort en kom terecht in een oud boerendorp uit de 17de eeuw. Ga op verkenning en leer alles over het dorp via een fotozoektocht, waar je bij het onthaal kunt voor…
Meer lezen
 
Zin om de principes van urbex fotografie te verkennen in een uniek stuk erfgoed in de Westhoek? Tijdens deze dag maak je kennis met de oude brouwerij Feys. Bezieler en eigenaar Hendrik Nelde neemt je …
Meer lezen
 
Yes Yes Yes! Na een supermegafantastisch kamp in juli en het lekkere ribbetjesfestijn in augustus zijn wij, Chiro Pimpernel, eindelijk terug met onze spetterende STARTDAG! Op zondag 26 september g…
Meer lezen
 
Op de dag van de Mantelzorgers, verwennen we onze leden, die deze nobele taak op zich nemen.
Meer lezen
 
Uitleendienst
Meer lezen
 
brouwerijbezoek Vleteren
Bezoek de brouwerij en krijg onder deskundige begeleiding een inkijk in het volledige productieproces van ons bier, gevolgd door een uitgebreide degustatie met diverse versnaperingen. Praktisch - Rond…
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 10 workshops onder begeleiding van twee techniekcoache…
Meer lezen
 
Aangenaam samenzijn voor bierliefhebbers, samen met de partner
Meer lezen