Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Paint & Stone Alveringem
Een tentoonstelling van schilderkunst en beeldhouwwerken. Freddy toont tijdens deze tentoonstelling vooral Vlaamse landschappen en marines op doek, in olieverf en mixed media op papier. Danny is beel…
Meer lezen
 
Een actieve wandelroute van 2 km voor gezinnen met kinderen waarbij de allerjongsten aan de hand van tal van doe- en denkopdrachtjes het centrum van Lo ontdekken. Tijdens de opdrachten ga je op zoek n…
Meer lezen
 
U kunt er genieten op een unieke locatie van een picknick met allemaal producten van Westvlaamse bodem.
Meer lezen
 
Jeugdsite Alveringem
Dit speelplein s vrij toegankelijk maar niet tijdens speelpleinperiodes (Paasvakantie en zomervakantie). Het is een avontuurlijk speelterrein om je eens goed op te laten gaan!
Meer lezen
 
Het gebouw werd opgetrokken onder het abbatiaat van Patricius Fraeys in 1710 op het domein van de vroegere abdij. De legende verhaalt dat, toen de pasgekozen abt naar Rome vertrok, zijn monniken hem v…
Meer lezen
 
Fietsweekend in Lo Lo-Reninge
Voor de zeventiende keer gaan we op fietsweekend. Ditmaal in Lo Reninge. In deze prijs zit het verblijf en alle maaltijden inbegrepen.
Meer lezen
 
Ben je geboeid door geschiedenis en mysterieuze verhalen? Trek dan je stapschoenen aan of spring op je stalen ros en beleef het verleden van de gemeente op kindermaat. Aan de hand van leuke opdracht…
Meer lezen
 
Grote Rommelmarkt Lo-Reninge
Grote Rommelmarkt met tal van activiteiten in het kleine pitoresk stadje LO ,met bezienwaardigheden ,duiventoren ,stadhuis,Caesarsboom en Westpoort .U kunt er gezellig keuvelen ,een lekker streekbierj…
Meer lezen
 
De toeristische autoroute 14-18 verkent het gebied tussen Nieuwpoort, Diksmuide en Koekelare. De route laat je kennis maken met het verhaal van de onderwaterzetting tijdens de Eerste Wereldoorlog. Ook…
Meer lezen