Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
Kom op 11 juli naar de Markt en ontdek het leuke programma! Later meer! 
Meer lezen
 
In 1644 organiseren de Veurnse Capucijnen een Boetprocessie om gespaard te worden van pest en oorlog ; een veertigtal leden van de Sodaliteit, een plaatselijk broederschap, nemen eraan deel. In 1646 n…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Op 4 en 5 mei viert het Bakkerijmuseum feest! Ontdek het volledig vernieuwde museum in een feestelijk jasje. Programma ZATERDAG 4 MEI Vergaap je tijdens demonstraties van ervaren bakkers. Zet je neer …
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen
 
Op vrijdag 26 april 2024 om 10 uur herdenken we de slag om de Kemmelberg aan de Ossuaire op de Kemmelberg. Deze slag vond 106 jaar geleden op 25 april 1918. Tijdens deze slag werd een Duitse doorbraak…
Meer lezen
 
Kom genieten van een streepje muziek en gezellig samenzijn. Een stukje taart en koffie zijn inbegrepen in de prijs. Dranken aan democratische prijzen te verkrijgen. Ticket verplicht vooraf aankopen aa…
Meer lezen