Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Info: De Zonnegloed heropent de deuren op 21 mei 2020! Beleef een gezellige, leuke en leerrijke dag tussen de dieren. Meer dan 100 soorten dieren van over de hele wereld. De Zonnegloed Is een wild…
Meer lezen
 
Yoga te Vleteren Vleteren
YOGA ter versterking van zowel je fysieke als mentale gezondheid. Deze lessen vinden wekelijks en doorlopend plaats. Je kan op elke moment aansluiten. Matje zelf voorzien.
Meer lezen
 
Onze gezellige fietstocht van 25 km met een vleugje geschiedenis brengt je langs landelijke wegen, kanalen en waterwegen in de streek van Lo-Reninge, met start aan het: Oude Stadhuis ( Belfo…
Meer lezen
 
" Vaar mee met Kapitein Hupsakee" is een actieve wandelroute voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 7 jaar, waarbij de kindjes aan de hand van tal van doe- en denkopdrachtjes het historisch centrum va…
Meer lezen
 
Beste Kampeerder, 2020 was een jaar dat helemaal in het teken stond van Covid-19, een jaar om snel te vergeten. Wij hebben heugelijk nieuws in 2021 bestaat Happy Kids 10 jaar en uiteraard gaan we dit …
Meer lezen
 
Hallo allemaal!Probeer ons doe-boekje uit en kom meer te weten over de lekkerste koekjes van West-Vlaanderen! Na al dat zoeken kan je proeven van een hoop koekjes. Test je geheugen met een memory-spel…
Meer lezen
 
Bezoek onze brouwerij met degustatieruimte. Vanuit de degustatieruimte is er zicht op de room met grote eiken vaten. Geniet in een gezellige sfeer van meer dan 20 verschillende huisgebrouwen bieren. …
Meer lezen
 
WANNES DELEU - VOOR IK HET VERGEET BIOGRAFIE Gebaseerd op de gelijknamige docureeks over dementie (VRT één) Eind 2018 leefde televisiemaker Wannes Deleu een maand bij zijn grootmoeder die aan demen…
Meer lezen
 
'Kip aan 't spit Take Away' tvv VBS Onze Ark, Woesten op zondag 10 oktober. Afhalen kan vanaf 11u30 op school Onze Ark, Woestendorp 4. Voor meer info of bestellingen : vbsonzeark@kbrp.be of 057/42134…
Meer lezen