Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
We gaan een bloemstukje maken, met als thema : grafstuk
Meer lezen
 
Leuk samenzijn met een hapje en een drankje . We organiseren ook een ontspannende activiteit die avond.
Meer lezen
 
Dag van de Klant Vleteren
Op de Dag van de Klant verwennen de winkeliers alle bezoekers met een fijne attentie
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 12 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 6 …
Meer lezen
 
Onze gezellige fietstocht van 25 km met een vleugje geschiedenis brengt je langs landelijke wegen, kanalen en waterwegen in de streek van Lo-Reninge, met start aan het: Oude Stadhuis ( Belfo…
Meer lezen
 
" Vaar mee met Kapitein Hupsakee" is een actieve wandelroute voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 7 jaar, waarbij de kindjes aan de hand van tal van doe- en denkopdrachtjes het historisch centrum va…
Meer lezen
 
Beste Kampeerder, 2020 was een jaar dat helemaal in het teken stond van Covid-19, een jaar om snel te vergeten. Wij hebben heugelijk nieuws in 2021 bestaat Happy Kids 10 jaar en uiteraard gaan we dit …
Meer lezen
 
Hallo allemaal!Probeer ons doe-boekje uit en kom meer te weten over de lekkerste koekjes van West-Vlaanderen! Na al dat zoeken kan je proeven van een hoop koekjes. Test je geheugen met een memory-spel…
Meer lezen