Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Boterlandfietsroute Lo-Reninge
De polders rond Diksmuide worden ook wel het Boterland genoemd. Op marktdagen brachten de zuivelboeren vroeger hun boter en kaas met bootjes langs de beekjes en kanaaltjes naar het centrum van de stad…
Meer lezen
 
Van slagveld tot slachtveld Deze autoroute vertelt het verhaal van het front rond Ieper. Onderweg ontdek je het verhaal van de Groote Oorlog in de Westhoek. Belangrijke bezienswaardigheden als Tyne Co…
Meer lezen
 
Samen Op Weg Pad Lo-Reninge
Het ‘Samen Op Weg Pad’ is een wandelpad in het centrum van Reninge dat zowel toegankelijk is voor kinderwagens als rolstoelgebruikers. Vzw Het Havenhuis heeft een wandelzoektocht uitgetekend met a…
Meer lezen
 
Soldaten die tijdens de oorlog overleden in het nabij gelegen militair hospitaal Clep, werden op deze begraafplaats in Hoogstade bijgezet. In 1968 breidde deze begraafplaats uit met 117 Belgische grav…
Meer lezen
 
ART@FEYS Alveringem
Laat je onderdompelen in de wondere wereld van de kunstenaar die zich laat inspireren door de geschiedenis van een bruisende brouwerij. De sporen van het verleden hebben kunstenaars ertoe aangezet om …
Meer lezen
 
7 km smokkelen. De vraag is: wat ben je aan het smokkelen? Via opdrachten kom je dat te weten. Heb je alles verzameld, dat krijg je dit ook mee. Tip: De natuur is je vriend. De mens is je vijand. #…
Meer lezen
 
Gewoon ongewoon Alveringem
Een tentoonstelling van schilderkunst en fotografie door Willy Bautil, Christophe Bautil, Lambert J. Derenette en Linda Renette. Vader, zoon, buurman en buurvrouw. Het zijn mensen, wonende in de Wes…
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van twee techniekcoaches…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 8 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 4 t…
Meer lezen