Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Info: De Zonnegloed heropent de deuren op 21 mei 2020! Beleef een gezellige, leuke en leerrijke dag tussen de dieren. Meer dan 100 soorten dieren van over de hele wereld. De Zonnegloed Is een wild…
Meer lezen
 
Hallo allemaal!Probeer ons doe-boekje uit en kom meer te weten over de lekkerste koekjes van West-Vlaanderen! Na al dat zoeken kan je proeven van een hoop koekjes. Test je geheugen met een memory-spel…
Meer lezen
 
IJzerbroekentocht Lo-Reninge
Maak kennis met het ongerepte broekenlandschap van de IJzervallei. Een unieke plek in de Westhoek met rijke fauna en flora langs een mooi en rustig parcours. Een verademing en een ware ontdekking…
Meer lezen
 
Een actieve wandelroute van 2 km voor gezinnen met kinderen waarbij de allerjongsten aan de hand van tal van doe- en denkopdrachtjes het centrum van Lo ontdekken. Tijdens de opdrachten ga je op zoek n…
Meer lezen
 
" Vaar mee met Kapitein Hupsakee" is een actieve wandelroute voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 7 jaar, waarbij de kindjes aan de hand van tal van doe- en denkopdrachtjes het historisch centrum va…
Meer lezen
 
Eetfestijn Langemark-Poelkapelle
Meer lezen
 
Mediacafé Langemark-Poelkapelle
Heb je vragen of zit je met problemen omtrent het gebruik van de smartphone, tablet of computer en heb je geen zin in een driedaagse cursus? Dan is dit mediacafé de ideale manier om tussen een babb…
Meer lezen
 
Grootouders in de 21ste eeuw Langemark-Poelkapelle
Op dinsdag 26 april 2022 van 14u00 tot 16u00 Grootouders in de 21ste eeuw De maatschappij verandert, ook de rol van grootouders is anders dan pakweg een generatie geleden. Een samenleving waarin men …
Meer lezen
 
Boeken- en tijdschriftenverkoop Langemark-Poelkapelle
De Bib maakt regelmatig plaats om de collectie aan te vullen met de laatste nieuwe materialen. Daarom organiseren we een boeken- en tijdschriftenverkoop. Het gaat om afgevoerde bibliotheek-materialen…
Meer lezen