Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
1 uur pure betovering tijdens deze familie tovershow Aansluitend paaseierenraap met de paashaas. Deuren open 14.30, optreden start om 15.00 u.
Meer lezen
 
Het Bakkerijmuseum is gevestigd in de Zuidgasthuishoeve die dateert uit de zeventiende eeuw. Het omvat de grootste collectie over bakerfgoed in Vlaanderen. In het museum kom je alles te weten over het…
Meer lezen
 
De harmonie is reeds druk bezig met de voorbereidingen van het jaarlijks avondconcert met een gevarieerd en verzorgd programma onder de kundige leiding van onze dirigent Pieter Matten. Kaarten aan ‚ā…
Meer lezen
 
Soins par n√©cessit√© - Onzichtbaar LandschapDit is √©√©n van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaarscollectief met natural Living, Fer-Unique en Philou - art op shaping woodRegionaa…
Meer lezen
 
Deze namiddag draaien onze vrijwilligers Jacqueline en Filip vinylplaten (elpees of singles). Herbeleef de sfeer van de jaren '50, '60 of '70. Geniet mee van evergreens, schlagers, Franse chansons of …
Meer lezen
 
Bak mee van thuis! In de take-away bokaal vind je de ingredi√ęnten voor h√©√©rlijke koekjes met hazelnoten en chocoladestukjes. Je hoeft enkel nog zelf 50 g boter en een ei toe te voegen. Via een QR-c…
Meer lezen
 
1 uur pure betovering tijdens deze familie tovershow Aansluitend paaseierenraap met de paashaas. Deuren open 14.30, optreden start om 15.00 u.
Meer lezen
 
Stap door de indrukwekkende toegangspoort en kom terecht in een oud boerendorp uit de 17de eeuw. Ga op verkenning en leer alles over het dorp via een fotozoektocht, waar je bij het onthaal kunt voor…
Meer lezen
 
Deze activiteit wordt ingerciht in samenwerking met het Antennepunt van lokaal dienstencentrum De Schakel Struikelen over het tapijt, je evenwicht verliezen in de tuin, ‚Ķ Een val is snel gebeurd.Tij…
Meer lezen
 
Wings of Jesus - Onzichtbaar Landschap Dit is √©√©n van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaar: Robin UzeelRegionaal Landschap Westhoek www.rlwesthoek.be Catalogus beschikbaar via h…
Meer lezen