Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

Filter
 
We heten iedereen terug welkom op onze dwaallichtjestocht, een korte wandeling op verharde wegen van 5 km doorheen het charmante plattelandsdorp Reningelst. Bang zijn om te verdwalen tijdens het donke…
Meer lezen
 
Wijnfestival Poperinge
Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten kunt u van21 november t.e.m. 30 december genieten van 15% korting bijaankoop van 2 dezelfde flessen van onze FairTade-festivalwijnen. Dat zijn de volgende: Ro…
Meer lezen
 
L'équilibre perturbé - Onzichtbaar LandschapDit is één van de 24 kunstwerken verspreid over de Westhoek. Kunstenaarscollectief met Natural Living, Fer-Unique en Philou - art of shaping woodRegiona…
Meer lezen
 
Een voorleesmoment waarbij we voorlezen uit een boek geselecteerd door de Leesjury. Laat je kleine spruit al op jonge leeftijd kennismaken met het plezier van (voor)lezen. We genieten samen van een ve…
Meer lezen
 
Op 30 december vinden in Oostduinkerke vanaf 16 uur de Sylvestervuren plaats. Een gezellig evenement volledig in het teken van vuur. De avond wordt om 18 uur afgesloten met een prachtig vuurwerk.&nb…
Meer lezen
 
Het Abdijmuseum richt op deze twee dagen de spotlights op zijn shop! De kleine maar fijne museumshop van het Abdijmuseum verkoopt producten die met het thema van de abdij gelinkt zijn. Wat dacht je bi…
Meer lezen
 
Laat je betoveren door de schitterende magie van 'Koksijde by Light'! Van 16 december t.e.m. 7 januari 2024 nodigt de dienst Toerisme je uit om te genieten van een lichtparcours vol betoverende creati…
Meer lezen
 
Donderdag 25 januari is het Gedichtendag in de bibliotheek, het startsein voor de Poëzieweek die loopt t.e.m. 31 januari! Het thema dit jaar is 'thuis'. De mooiste woorden ontspruiten vaak op de ple…
Meer lezen
 
Tractoren rijden versierd met kerstverlichting een tocht op de zeedijk van St-idesbald , Koksijde en Oostduinkerke, om te eindigen aan de kerk van Koksijde dorp.Vertrek: Verzamelen van 17h tot 18h, ve…
Meer lezen
 
Gin Belet?! met L.I.N.A.R.D Langemark-Poelkapelle
L.I.N.A.R.Dis het project rond songwriter Linard Van den Bossche. Gewapend met gitaar enstem neemt hij je mee in de wereld van melancholie, weemoed en hoop. DeIndiestyle songs zullen helemaal tot hun …
Meer lezen