Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Dag van de Klant Vleteren
Op de Dag van de Klant verwennen de winkeliers alle bezoekers met een fijne attentie
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 12 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 6 …
Meer lezen
 
Keert eki were! Vleteren
De gemeente Vleteren organiseert voor de tweede keer een zoektocht die je op een leuke manier het dorp leert kennen. Ga terug in de tijd en maak kennis met enkele historische plaatsen aan de hand van …
Meer lezen
 
Leuk samenzijn met een hapje en een drankje . We organiseren ook een ontspannende activiteit die avond.
Meer lezen
 
5e KWIST DAJT WOK WIST ! Langemark-Poelkapelle
Ludieke kwis (niveau D) voor alle leeftijden. tvv VK LANGEMARK-POELKAPELLE RESERVEN • Inschrijven bij dario.vandamme@telenet.be • 4 personen per tafel /€20 • reknr. 51 4673 8623 2162 • ma…
Meer lezen
 
Poelcapelle British Cemetery Langemark-Poelkapelle
Deze begraafplaats in Poelkapelle is de derde grootste Commonwealth begraafplaats in de Westhoek. Poelcapelle British Cemetery ontstond pas in 1919. Ongeveer 7500 soldaten zijn hier begraven. Een groo…
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 11 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 5 …
Meer lezen
 
Dit oorlogsverhaal uit Madonna brengt het verhaal van de Poolse piloot Malinowski die tijdens de Tweede Wereldoorlog een noodlanding maakt in Madonna en daarna een onwaarschijnlijk ontsnappingsverhaal…
Meer lezen