Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Dit oorlogsverhaal uit Madonna brengt het verhaal van de Poolse piloot Malinowski die tijdens de Tweede Wereldoorlog een noodlanding maakt in Madonna en daarna een onwaarschijnlijk ontsnappingsverhaal…
Meer lezen
 
Rommelmarkt Langemark-Poelkapelle
Standhouders 5€ per lopende meters . Bezoekers 2€ Inkom
Meer lezen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 11 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 5 …
Meer lezen
 
Gifgasroute met getuigeniszuilen Langemark-Poelkapelle
De 41 km lange 'Gifgasroute' brengt de fietsers naar alle belangrijke plaatsen die met de eerste gasaanval te maken hebben. Aan de hand van 8 getuigeniszuilen kunnen fietsers getuigenissen beluisteren…
Meer lezen
 
Poelcapelle British Cemetery Langemark-Poelkapelle
Deze begraafplaats in Poelkapelle is de derde grootste Commonwealth begraafplaats in de Westhoek. Poelcapelle British Cemetery ontstond pas in 1919. Ongeveer 7500 soldaten zijn hier begraven. Een groo…
Meer lezen
 
Zin in ouderwets speelplezier? Trek je beste speelkleren aan en kom spelen, knutselen, koken, kampen bouwen en zoveel meer. We starten om 9u30 en eindigen om 16u30. Opvang voor- en na is bespreekbaar.
Meer lezen
 
Zin in ouderwets speelplezier? Trek je beste speelkleren aan en kom spelen, knutselen, koken, kampen bouwen en zoveel meer. We starten om 9u30 en eindigen om 16u30. Opvang voor- en na is bespreekbaar.
Meer lezen
 
Lentewandeling (7km) langs het prachtige Ieperleekanaal met de nadruk op eetbare planten zowel voor mens als dier.Gids Ann Vergauwen.
Meer lezen
 
Zit je in het 3de of 4de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Junior Techniekacademie. In groep maak je tijdens 10 workshops onder begeleiding van twee techniekcoache…
Meer lezen
 
Cultuuroverleg IJzervallei (de intergemeentelijke samenwerking tussen Alveringem, Diksmuide, Houthulst en Lo-Reninge) lanceert vier erfgoedtochten voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Ben je geboeid d…
Meer lezen