Ontdek hier de evenementen in jouw regio!

verfijn hieronder de evenementen
 
Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Schrijf je dan snel in voor de Tiener Techniekacademie. In groep maak je tijdens 12 workshops onder begeleiding van 2 techniekcoaches 6 …
Meer lezen
 
Vier lussen vanuit het historische Lo. Via de polders, het waterrijke gebied van de IJzer en de Fintele en het landelijke Pollinkhove langs tal van trage wegen.
Meer lezen
 
Het gebouw werd opgetrokken onder het abbatiaat van Patricius Fraeys in 1710 op het domein van de vroegere abdij. De legende verhaalt dat, toen de pasgekozen abt naar Rome vertrok, zijn monniken hem v…
Meer lezen
 
Geniet van het fietsweekend en van het verblijf in Hotel Oude Abdij, een charmant hotel in het historische stadje Lo. Van de oude abdij van de paters Augustijnen zijn vooral de serene rust en de uniek…
Meer lezen
 
Expo We are water Lo-Reninge
Een aantal kunstenaars werkten een artistiek project uit rond de IJzervallei waarin we de bewoners lieten kennismaken met de unieke natuur en stilte van het stroomgebied. Maarten Inghels (ex-stadsdic…
Meer lezen
 
In het centrum van Lo kun je verschillende werken van 21 kunstenaars ontdekken die staan opgesteld langs een parcours van 2 km. Onderweg kun je ook een 4 tal gedichten beluisteren, ingesproken door Tr…
Meer lezen
 
Geniet van allerlei schrijfsels, mythes en vertelsels in een waterrijk landschap, inclusief fabelachtig natje en droogje! Afspraak aan de kerk van Pollinkhove. Met hapje en drankje. I.s.m. VTBKultuur …
Meer lezen
 
" Vaar mee met Kapitein Hupsakee" is een actieve wandelroute voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 7 jaar, waarbij de kindjes aan de hand van tal van doe- en denkopdrachtjes het historisch centrum va…
Meer lezen
 
Avondmarkt Lo-Reninge
leuke Avondmarkt op Zaterdag 31 Juli 2021vanaf 17 u in het pittoreske stadje met zijn Westpoort en Caesarsboom, met de gekende lukken van Jules Destrooper en leuke eetadresjes ,campings, vakantiehoeve…
Meer lezen