Fabrice Magnée bij Yes Art Gallery Koksijde - St-Idesbald Koksijde

Beschrijving

Een goede 10 jaar geleden start Fabrice Magnée hobbymatig bij zijn goede vriend Eugène Cheniaux met het lassen van grote machines en installaties. In eerste instantie is dit een beetje nieuwsgierigheid, maar het wordt al snel een passie ... Hij bezoekt het atelier steeds vaker en ziet in het schrootafval een gedroomde kans om zaken uit te proberen. Vandaag zijn het parels die we graag tonen.

Een goede 10 jaar geleden start Fabrice Magnée hobbymatig bij zijn goede vriend Eugène Cheniaux met het lassen van grote machines en installaties. In eerste instantie is dit een beetje nieuwsgierigheid, maar het wordt al snel een passie ...
Hij bezoekt het atelier steeds vaker en ziet in het schrootafval een gedroomde kans om zaken uit te proberen.
Zonder het te vervormen geeft hij het geheel een nieuw leven. Voor hem start een nieuw leven. Een eerste tentoonstelling gebaseerd op gebruikte nagels volgt snel. Met de jaren is geen enkele nagel nog veilig als Magnée in de buurt komt. Fabrice maakt er indrukwekkende werken van. Na bijna heel Wallonië te hebben rondgereist, zijn we blij deze ras-artiest te mogen tonen bij Yes.

Yes Art Gallery ligt in St-Idesbald (deelgemeente Koksijde) op een boogscheut van het Paul Delvaux museum. Yes Art Gallery huisvest ook andere sterke beeldende kunstenaars zoals Anne-Sophie Gilloen, Fabrice Magnée, Sylvie Andrieu, Stef Juilien, Peter Vial, Robby Smets, Jacqueline Schäfer, Hannes D'Haese en Jacky Zegers.
Evenement Fabrice Magnée bij Yes Art Gallery Koks