Jacqueline Schäfer bij Yes Art Gallery Koksijde

Beschrijving

Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam.Ze heeft gekozen voor het figuratieve, maar niet realistische beeld. Ze creëert een wereld waarin de vormen van haar figuren herkenbaar en zeer eigen zijn. Sinds 2004 maakt de kunstenares ook beeldjes van onder andere de vreemde vogels een uitdaging die ze naast het schilderen verder ontwikkeld. Yes Art Gallery ligt in St-Idesbald-Koksijde

Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam.Ze heeft gekozen voor het figuratieve, maar niet realistische beeld. Ze creëert een wereld waarin de vormen van haar figuren herkenbaar en zeer eigen zijn. Sinds 2004 maakt de kunstenares ook beeldjes van onder andere de vreemde vogels een uitdaging die ze naast het schilderen verder ontwikkeld.

Yes Art Gallery ligt in St-Idesbald (deelgemeente Koksijde) op een boogscheut van het Paul Delvaux museum. Yes Art Gallery huisvest ook andere sterke beeldende kunstenaars zoals Lut Brackx, Anne-Sophie Gilloen, Fabrice Magnée, Sylvie Andrieu, Stef Juilien, Peter Vial, Robby Smets, Jacqueline Schäfer, Hannes D'Haese en Jacky Zegers.
Evenement Jacqueline Schäfer bij Yes Art Gallery