Locatietheater 'Het leek een gewone dinsdag in de Toekomststraat’ Poperinge

Beschrijving

Het is een doodgewone dinsdag in een doodgewone straat, waar alles zijn gewone gangetje gaat: afvalcontainers worden binnengehaald, mensen vertrekken naar het werk, pakjesdiensten leveren pakjes, enz.


Tot plots... een WhatsAppbericht van het Belgisch Koningshuis alles op zijn kop zet.Stad Poperinge presenteert: ‘Het leek een gewone dinsdag in de Toekomststraat’. Een uniek, niet te missen locatietheater in de Toekomststraat. De opvolger – maar nu op één plek – van de theaterwandelingen. 


Wim Chielens schrijft het originele scenario van het locatietheater. Sander Tant regisseert. Pieter Meuleman is coach beweging.


Het locatietheater speelt zich af in de Toekomststraat. Het publiek neemt plaats op een tribune met 258 zitjes, op het kruispunt met de Polenlaan en kijkt richting de Toekomststraat. De opstelling staat garant voor een bijzondere beleving. De dialogen zijn door het publiek te volgen door middel van een koptelefoon.


De speelperiode telt 8 vertoningen – telkens om 20 u. – op vrijdag 27, zaterdag 28, zondag 29 september en op dinsdag 1, woensdag 2, donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober. Een ticket kost 14 euro voor een niet-overdekte zitplaats (rij A-D) en 16 euro voor een overdekte zitplaats (rij E-O).Evenement Locatietheater Het leek een gewone dinsd