Paaseierenraap - theater "Het geheim van de vuurtoren" Merkem

Beschrijving

Optreden theater Kip van Troje met "Het geheim van de vuurtoren". Aansluitend paaseierenraap met de paashaas. Een heuse vuurtoren, livemuziek en interactie van de bovenste duikplank. Wie springt mee in ons avontuur? Golvend meezingen, stralend meedansen. Ahoi! Willi de vuurtorenwachter speelt accordeon op de rotsen voor zijn vuurtoren. Helaas altijd alleen. Deuren open 14.30, optreden om 15.00 u.
Optreden theater Kip van Troje met "Het geheim van de vuurtoren". Aansluitend paaseierenraap met de paashaas. Een heuse vuurtoren, livemuziek en interactie van de bovenste duikplank. Wie springt mee in ons avontuur? Golvend meezingen, stralend meedansen. Ahoi! Willi de vuurtorenwachter speelt accordeon op de rotsen voor zijn vuurtoren. Helaas altijd alleen. Aan de andere kant van het eiland zit Ireen liedjes te zingen op het strand. Op een keer hoort Willi in de verte vioolklanken en gaat op zoek. Hij vindt Ireen Sireen. En wat
blijkt? Samen spelen en zingen is veel leuker. “Schipper mag ik overvaren” brengt ook kinderen naar het
eiland. Wanneer ze samen het geheim van de vuurtoren ontdekken is het hek van de dam. Liedjes a volonté. Deuren open 14.30, optreden om 15.00 u.
Evenement Paaseierenraap - theater Het geheim van