Streetfest Alveringem Alveringem

Beschrijving

Stap binnen in de bruisende wereld van 'Streetfest Alveringem', waar de zomer tot leven komt met een explosie van smaken, geluiden en plezier! Hier draait alles om de ultieme combinatie van heerlijk streetfood, meeslepende muziek en verrassende animatie. Laat je smaakpapillen verwennen door de diverse specialiteiten van onze foodtrucks, terwijl de opzwepende klanken van balkan, ska en gipsy muziek je meenemen op een exotische reis! Maar dat is nog niet alles! Doe mee aan 'Kermis op Rolletjes', onder het motto: "Nooit prijs, altijd gewonnen!" of geniet van een adembenemende circusact.


De toegang is gratis. De bar sluit om 23.45 u. en het terrein wordt om 00 u. afgesloten.


Programma
17 u. (doorlopend tot 20 u.) Ze Quaffeurs, een wandelende live jukebox! Deze knotsgekke 13-koppige band mét danseres brengt de perfecte show in hun eigen 'funky' stijl: een mix van party hits, meezingers, schlagers en zelfs hedendaagse popmuziek.


20.15 u. Boom'n Van De Weireld, wereldmuziek uit de Westhoek. Gezang, accordeon, drums en gitaren wortelen in de stevige potgrond van vier koperblazers. Hoog in de kruinen versmelt chanson met een vleugje Franse pornopop, hier en daar sijpelt een straaltje jazz als zonlicht door het gebladerte en af en toe klinkt de Balkan van tussen de massieve stammen. Kortom: Feestje!


22.15 u. The Skadillacs, brengen de Two Tone Ska uit de jaren tachtig weer tot leven. Met hun aanstekelijke deuntjes en strakke ritmes brengen ze een eerbetoon aan bands als The Specials en Madness. De band staat garant om zijn waanzinnige live optredens. Ska ska ska!

Evenement Streetfest Alveringem